< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Aracım stop etmiyor !
-
-
arabayı stop ettirmeyi soyle dene.
frene bas.hafif gaz yapınca stop ederr diye düşünüyorum.
-
Aracınızın ya kontak termiği arızalı ya da sonradan eklenen elektriksel bir donanımın
bağlantıları kaçak yaparak kontak rölesini sürekli aktif ediyor.
Kontak termiği arızalarında bazen aracı çalıştıramama da görülür ve yavaş yavaş sıklığı artar. Direksiyon altındaki koruma kapağı açılarak kontrol edilebilir.
Sonradan yapılan teyp-ışıklandırma vs montajı, hatalı veya hırpalanmış lpg tesisatı gibi elektriksel ihtimaller de oto elektrikçi kontrolünden geçmeli.
-
Benzinli ise istasyonu değiştirin, oktan artırıcı katkı ekleyin.
-
Bugün elektrikçiye bıraktım arabayı
Beyine haberleşme gitmediği için araba kapatmıyor dedi
Beyine müdahale edildiğini söyledi
Şu anda görünen bi sıkıntı yok
Aynı sorunu yaşayan olursa umarım
Faydamız olur..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne alakası var anlayamadım?
-
Şimdi şöyle olduğunu söyledi : kontak kapatılıyo ama araç beyni algılamıyo dedi
Yani bana böyle izah etti
İlerleyen günlerde artk bakacağım
Umarım sorun çıkmaz
kontaga kontak spreyi sıkmış sonra beyin diyor sanırım
-
Eskiden çok görünen bir hataydı. düşük oktan kompresyon ateşlemesine neden olur, stop etmezdi.
Karbüratörlü motorlarda önlemenin tek yolu yakıt kesici koymaktı. Bugün ise yazılımlar kolay kalkış için biraz vuruntuya izin veriyorlar, aradan geçen senelerden sonra kötü yakıt ihtimalini gözardı edip kontak pozisyonunu çalışmamış olabilirler, bu yüzden belki yine de olabilir.
-
:) bir hafta öncede kontağı söktürdüm aslında spreyde sıktırdım, ama belki çok basit elektriksel bişeydi yaptı
Günahını almayayım adamın,
durduk yere neden kontağı söktürdünüz? arızası mı vardı?
-
Araç stop etmeyince anahtarı kapatınca ilk olarak aklımıza kontak ile ilgili olabileceği geldi, termik vs ondan söktürdük
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X