Şimdi Ara

Kapıları kitledikten sonra camların ve sunroofun otomatik kapanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktanda anlaşılacağı gibi sorum şöyle;

Aracım 2006 Getz. Evvelki akşam bir arkadaşımın Polosunda farkettim bu camların otomatik kapatma olayını ve yararlı bişi olduğunu düşündüm =) Sonradan takıldığını söyledi fakat kendisi taktırmadığı için bilgi veremedi. İnternetten baktım biraz ucuz modüllerle bu hallediebiliyor. Fakat benim düşündüğüm şey ise sunroof'uda kapatırmı??

Yani ben kapıları kitledikten sonra hem camları hem sunroof'u kapatabilecek otomatik bir sistem var mı??

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoopcess -- 18 Ağustos 2007; 13:06:46 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aracı Kilitleyince Camların Otomatik Kapanması: Rahatlık ve Güvenlik

Aracı kilitleyince camların otomatik kapanması, araç sahiplerine kolaylık ve güvenlik sağlayan kullanışlı bir özelliktir. Bu özellik sayesinde, aracınızı terk ederken camları açık bırakma endişesi yaşamazsınız.

Özelliğin Çalışma Prensibi

Aracı kilitleyince camların otomatik kapanması özelliği, aracınızın uzaktan kumandası veya anahtarındaki bir düğmeye basıldığında etkinleşir. Bu düğmeye basıldığında, aracın merkezi kilitleme sistemi devreye girer ve tüm kapılar, bagaj kapağı ve sunroof (varsa) kilitlenir. Aynı zamanda, camlar da otomatik olarak kapanmaya başlar.

Rahatlık ve Güvenlik Avantajları

Aracı kilitleyince camların otomatik kapanması özelliği, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli avantajlar sunar:

• Rahatlık: Aracınızdan indikten sonra camları manuel olarak kapatmak zorunda kalmazsınız. Bu özellikle yağmurlu veya soğuk havalarda kullanışlıdır.
    • Güvenlik: Bu özellik, aracınız kilitli olsa bile camların açık kalmasını önleyerek hırsızlığa karşı koruma sağlar. Ayrıca, yağmur veya kar yağışı gibi hava koşullarında aracın içine su girmesini engeller.
    • Zihin Rahatlığı: Aracınızdan uzaklaştıktan sonra camların kapalı olup olmadığı konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Bu özellik, zihin rahatlığı sağlar ve aracınızın güvenliği konusunda içinizin rahat olmasını sağlar.

Bu özellik, modern araçlarda yaygın olarak bulunur ve aracınızı daha kullanışlı, güvenli ve rahat hale getirmenin harika bir yoludur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • var arkadaşım bi modül takarak yapıyorlar aynı cam kapatma gibi 15-20 sn boyunca elektrik vererek kapatıyor.ama sunroof olmadığı için nasıl yapıldığını bilemiyorum ama bildiğim kadarıyla varolan yada takılacak alarmında cam kaldırma modülünü destekliyor olması gerekli
  • cevap için teşekkürler..

Bir kaç cam kaldırma modülü buldum. Fiyatları 30-50 arasında degişiyor. Fakat sunroof ile ilgili herhangi bir bilgi bulamadım. En iyisi gidip bilirkişilerle konuşmak.Ayrıca montajı nasıl yapılıyor onuda merak ediyorum. Kapıların açılması fln gerekiyorsa vazgeçebilirim. Bakalım bilgi almaya çalışçam fakat herhalde çok bilgi sahibi arkadaş yok bu konuda =)
  • Bizim arabada sunroof var kontağı kapatınca 5sn açma tuşuna basmazsanız otomatik kapanıyor ama sunroof aracı aldığımızda vardı o yüzden nasıl olur bilemiycem
    Bu arada araba 2000model corolla
  • quote:

Orjinalden alıntı: yoyocam

Bizim arabada sunroof var kontağı kapatınca 5sn açma tuşuna basmazsanız otomatik kapanıyor ama sunroof aracı aldığımızda vardı o yüzden nasıl olur bilemiycem

Corollalarda sunroof war mı yaw
  • ARACI GRANDE PUNTO, KENDİ ORJİNAL KUMANDASIYLA ARACIMI KAPADIKTAN BRİ MÜDDET SONRA CAMLAR OTOMATİK KAPANIR MI, YAPILIRSA NEYE MALOLUR,ARACIN ELEKTRONİK AKSAMINA ZARA VERİR Mİ,GARANTİDEN ÇIKAR MI?
  • yaw delircem internette pek bir bilgi bulamadım sunroof'un otomatik kapanması ile ilgili. Daha doğrusu modelden modele göre değişiyormuş. Örneğin Alfa 156'daki sunroof'a uygulayamamışlar. Fakat başka bir marka modelde olmuş.. Yani marka modeline göre de değişiyor.. Camlar tamamda sunroof heralde olmicak =(

Ayrıca bilgi için ;

www.desialarm.com.tr
    Desi Alarm & Güvenlik Sistemleri - Desi Alarm ve Güvenlik Sistemleri Resmi Web Sitesi
    http://www.desialarm.com.tr

www.cenmax.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoopcess -- 19 Ağustos 2007; 1:47:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoopcess

yaw delircem internette pek bir bilgi bulamadım sunroof'un otomatik kapanması ile ilgili. Daha doğrusu modelden modele göre değişiyormuş. Örneğin Alfa 156'daki sunroof'a uygulayamamışlar. Fakat başka bir marka modelde olmuş.. Yani marka modeline göre de değişiyor.. Camlar tamamda sunroof heralde olmicak =(

Ayrıca bilgi için ;

www.desialarm.com.tr
    Desi Alarm & Güvenlik Sistemleri - Desi Alarm ve Güvenlik Sistemleri Resmi Web Sitesi
    http://www.desialarm.com.tr

www.cenmax.com

BİR DE CAMLARA VEYA SUNROOF A UYGULANIRKEN,BU TİP ARAÇLARDA CAM ENGEL SENSÖRÜ OLMASI GEREKİR,ARAÇ İÇİNDE ÇOCUK FALAN ...ALLAH KORUSUN,FARKINDA OLMADAN HATA DA YAPMAYALIM. BİZ YAPMAYIZ KENDİLERİ KUMANDA İLE OYNAR BİR TARAFINI SIKIŞTIRIR.

• Verdiğim siteyi incelediyseniz orda detaylı açıklama var..Herhangi bir zorlanmada kendini durdurabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtilaf

quote:

Orjinalden alıntı: yoyocam

Bizim arabada sunroof var kontağı kapatınca 5sn açma tuşuna basmazsanız otomatik kapanıyor ama sunroof aracı aldığımızda vardı o yüzden nasıl olur bilemiycem

Corollalarda sunroof war mı yaw

Fabrika çıkışlı aksesuar sanırım hblerde olan sunroofun aynısıAma emin değilim önceki sahibi taktırmış da olabilir(pek sonradan takılmış gibi durmuyor ama)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.