Şimdi Ara

KAPI KİLİDİNİ AÇINCA FAR IŞIĞI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
15.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hani bazi arabalarda vardir kumandadan kilidi acinca arabanin farlari yaniyor yanik kaliyor hep kitleyince sonuyor bu nasil yapiliyor modul felan mi var varsa ismi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arabanın Kilidini Açınca Far Yanması

Arabaların kilidini açtığınızda farların da otomatik olarak yanması, yaygın bir özelliktir. Bu özellik, özellikle karanlıkta aracınıza yaklaşırken veya geceleri park yerinden çıkarken son derece kullanışlıdır.

Arabanızın kilidini açtığınızda farların yanmasını sağlayan birkaç farklı mekanizma vardır. En yaygın mekanizma, araç kapısının kilidini açtığınızda devreye giren bir sensördür. Bu sensör, farları açan bir elektrik sinyalini tetikler.

Diğer bir mekanizma, uzaktan kumandalı anahtardaki bir düğmedir. Bu düğmeye bastığınızda, farlarınız açılır. Bu özellik, aracınıza uzaktan yaklaşırken özellikle kullanışlıdır.

Arabanızın kilidini açtığınızda farların yanması, güvenlik açısından da faydalıdır. Farlar, aracınıza yaklaştığınızda çevrenizi aydınlatır ve sizi olası tehlikelerden korur. Ayrıca, aracınızı geceleri park yerinden çıkarırken diğer sürücülerin sizi görmesini sağlar.

Arabanızın kilidini açtığınızda farların yanmasını istemiyorsanız, bu özelliği aracınızın ayarlarından devre dışı bırakabilirsiniz. Ancak, güvenlik açısından bu özelliği aktif tutmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Insignia'nın orijinalinde vardı ama sonradan eklenir herhalde.
  • minkrs kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz sistem Follow me home modülüdür.Yapılabilir.Şahsen 2001 model fiestamda var.

• Eyvallah sagolasin peki bu modul kac tl dir kendimiz.yapabilirmiyiz

Yeteneğin varsa yapabilirsin.İnternette satılıyor ben 50 tl civarına almıştım.Aracınızın modeli ne ?
  • 2001 model clio el becerim var elektronikten anlatim

Elektronikten anlamam bir sürü devre vs var ama bilgin varsa yapılabilir.Süresini 15 sny falan tut yoksa aküden çok çekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kapı içeriden açılmıyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam sağol

• http://www.elo.com.tr/ugurlama-karsilama-rolesi

Verdiğim linkteki ürünü 2 ay kadar önce aldım. Elektrikçime bağlattım. Kapıları açınca direk sisler yanıyo. Aynı zamanda kapatınca da öyle. 28 liraya geldi sanırım. 50 lirada işçilik verdim çünkü meşakkatli iş.
  • Valla bende de var da çok çok karanlık değil ise gereksiz bir sistem.

Leaving Home da Following Home da öyle . Sadece geceleri bir mekandan çıktınız diyelim aracı açınca havası oluyor biraz
  • Çok gerekli olmayıp havalı görünen bi sistem follow me home

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 27 Eylül 2014; 14:28:53 >
  • benimde aklımda vardı bu fakat yaptırmadım .. yaptıran varsa veya bilgisi olan paylaşırsa sevinirim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.