Şimdi Ara

Aracın Kapıları kilitlenmiyor, soğuktan mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
25.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracın uzaktan kumandasına basınca kumanda ışığı yanıyor ama kilitlemiyor. Aracı içerden kilitleyebiliyorum. Herhangi bir akü ikazı vs. yok ne yapmam lazım. 2 haftadırda geç çalışma sorunu var bununla alakalı olabilir mi ? Akü azalmış olsa ekranda işaret verir diye düşünüyorum.

Aracım 2012 Caddy

edit : yedek anahtarı denedim, yine aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 11 Ocak 2015; 19:50:53 >

• Merkezi kilit sigortası atmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Merkezi kilit sigortası atmış olabilir.

içerden de kilitlenmemesi gerekmez mi ?
  • Akunuzu elektrikcide olcturun siz yinede donmusta olabilir kilitleride yaglayın bi ihtimal daha var kumandanin pili zayiflamiş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içeriden kilitleri tek tek mi kitliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

içeriden kilitleri tek tek mi kitliyo.

Hepsi birden kilitliyo ve herhangi bir zorlanma yok.

Merkezi kilit alıcısı bozulmuş olabilir mi ?
  • açılıp veya kapanırken ışıkları veya dörtlüleri yanıyomu yani normalde bunlar yanıp şimdi yanmıyosa alıcıda bir sorun olabilir. Yada camları uzaktan kumanda ile açıp kapanıyormu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vw lerin cogu sogukta tirtlamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim araba da aynısını yapıyor. Kumandayla kilitlesem bile kendi kendine açılıyor. Teknik olarak nedir bilmiyorum ancak, deneme-yanılma yöntemiyle öğrendim.

Sanırım soğuk nedeniyle akü zayıflıyor. Ben aküyü bu yaz değiştirmeme rağmen, arabayı 2 gün çalıştırmayınca, arabanın kapıları kilitlenmiyor. Elbette benim araçtaki çalışan donanımlar, orjinal alarm gibi faktörler var. Kapıyı kilitlememesi de bir güvenlik olayı aslında. Aracı çalıştırıp şarj etmenizi istiyor bir bakıma. Bir iki tur atınca düzeliyor. Sizin aracınız da benzer olabilir. Aslında en güzeli kullanım klavuzunuzu okumanız. Benim böyle bir şansım yok maalesef.
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm

Normal zamanlarda aracı stop ederken kontağı yuvadan çıkarırken tak diye ses geliyordu. Şimdi gelmiyor. Haliyle aracı stop edip kontağı çıkarsak bile anahtarı kontak yuvasında gibi hissedip kapıları kilitlemiyor.

Kontağı 3-4 defa çıkarıp takınca tak sesini duydum ve aracı kilitleyebildim.

Tekrar denediğimde ise yine eskisi gibi kilitlenmedi. Aynı şeyleri yaparak kilitledim.

Yarın bir çözümünü bulmam lazım sorun kontak yuvasının tutukluluk yapması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 11 Ocak 2015; 21:48:40 >
  • Bugün aracımın kapısını kilitleyeyim dedim ama aynı sorun bendede oldu. Kapıların 2 si kilitlense, diğer ikisi kitlenmiyor, 3 ü kilitlense 1 i kilitlenmiyor.. Yani şaşırıp kaldım açıkçası. Ayrıca Otomatik camında kapanırken yarısı kapanmadı. Aküden felan diyebilirsiniz ama ben bunuda düşündüm aküyüde saatlerce şarj edip tekrar taktığımda, ne kapılarda düzelme oldu, nede ön sağ cam.
  • merkezi kilit beyni değişecek, benim araçta da 5-6 sene evvel olmuştu, manuel ya da otomatik kilitliyorum kendi kendine tekrar açılıyordu servise gittiğimde garanti kapsamında değiştirmişlerdi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.