Bildirim
Kaza anında airbag kapağı suratımıza vurmaz mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende kaza yaptın bu durum başına geldi sandım -
quote:
Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx
bende kaza yaptın bu durum başına geldi sandım
Hocam anlamadım kafanız yerinde mi -
Yolcu tarafındaki airbag kapağı direk fırlamaz. Yukarı doğru açılır ve airbag patlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: ExTReMee
Yolcu tarafındaki airbag kapağı direk fırlamaz. Yukarı doğru açılır ve airbag patlar.
Hocam onu bende biliyorum o zaten konsolda ama direksiyon kapağı direk kafa hizamda o kapak o hızla vurursa zaten burnum kırılır -
hocam direksiyon yüzümüze mi vuruyor aynı mantık ile çalışıyor kapaktan emin değilim incelediğim kazalı bir araçta patlamıştı sanki yararak ama emin değilim. -
kapak diye bişey açılmıyor galiba yırtılıyor hava yastığının olduğu yer -
quote:
Orijinalden alıntı: yirthan
kapak diye bişey açılmıyor galiba yırtılıyor hava yastığının olduğu yer
mesajı gördüğüm gibi inip baktım insignia da yırtılıyor gibi geldi fiesta da da öyle focus ta kocaman kapak var sert elimle sökebilirim o derece calibra da da yırtılıyor du ? -
Direksiyondaki hava yastığı direksiyonun göbeğini yararak çıkıyor ön göğüsteki de yukarı doğru çıkıyor. -
avatarın altıkdaki Opel logosu güzel olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: laax
quote:
Orijinalden alıntı: yirthan
kapak diye bişey açılmıyor galiba yırtılıyor hava yastığının olduğu yer
mesajı gördüğüm gibi inip baktım insignia da yırtılıyor gibi geldi fiesta da da öyle focus ta kocaman kapak var sert elimle sökebilirim o derece calibra da da yırtılıyor du ?
1 dakika fiesta da da kapak var hiç kullanmıyorum ama oda kapaklı -
Bildiğim kadarıyla direksiyonun göbeği açılıyor.
Şu şekilde;
-
Bu focus un direksiyonu
buda bir ford un yani bu yırtılırda az önce dokunduğum sertti yırtılmaz anca kırılır o
-
Tamam kendim koydum bakınca gördüm airbag yazısının hemen altında çizgi var ordan yırtılıyor teşekkürler :) aydınlandım
gece gece göremedim tabi o çizgiyi -
Kapak fırlamıyor açılıyor, fırlasada zaten ince bir parça birşey olmaz yani. -
buradaki asıl mesele o esnada emniyet kemeriniz takılı değilse suratınıza yiyeceğiniz tokadın kaç kilo newton olduğudur.
ve parmaklarınız direksiyonun neresinden tutuyor -
Ben de aynı şeyi merak ederdim.. güzel konu olmuş.. -
Kimi araçlarda yırtılıyor kimilerinde ise kapak şeklinde ve kapak yukarı doğru atıp patlamasına yardımcı oluyor.
Bende focus kullanıyorum focus sürücü airbag'i direksiyonun tam ortasında dikkatli bakılınca bardak ağzı şeklinde hafif girintisi var oradan yukarı doğru yırtılarak patlıyor -
şahsen emliyet kemerının iç organlarıma zarar vermesinden kafama direksiyon simidi yemeyi yeğlerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
şahsen emliyet kemerının iç organlarıma zarar vermesinden kafama direksiyon simidi yemeyi yeğlerim.
Emniyet kemeri takmadığınız zaman airbag %90 patlamıyor. Ayrıca patlasa bile yüzünüzde yanık olabilir veya vuruş şiddetine göre camdan fırlarsınız kafanızı tavana vurursunuz vs vs.. Emniyet kemeri en sağlıklısı..
Benzer içerikler
- flexride şasi nedir
- f1 vites nedir
- benzinli araba kaç devirde kullanılır
- clio icon joy, touch farkı
- takas desteği nedir
- opel corsa elektrikli fiyat
- dacia bigster 2025
- kia sportage 2025
- torres evx menzil yorumları
- yeni tesla
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X