Şimdi Ara

ARACIM VOLKSWAGEN'İMİN PATLAMASINDAN SONRA BMW 520d SİPARİŞİ VERİLDİ[FOTOĞRAFLI LİSTE] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayıp değil mi ? O paraya ne kadar yıllar çalışan,hasta oğlunu ameliyat ettiremeyen,evine kuru ekmek bile götüremeyen insanlar var.Bütün bunları görmezden gelip,Allah belalarını versinler bana mı açlar ? diyorsun tebrik ediyorum ya insanlık öldü ya da para insanı esir aldı ?

Hiç gece yatarken felsefe yapmadın mı,düşünmedin mi ? Hayat hep bolluk,refahla geçmez,nereden nereye geldiğimi asla ama asla unutmamalıyım,israf ve aç hırsımdan kaçınmalıyım,sabahtan akşama kadar yara,bere içinde çalışan sakat insanlar varken benim param,benim aracım bana ne demeyi mi,tercih ediyorsun...

Vb. Vb. Vb. Para nasıl olsa benim değil,bul,ye ve iç sonra.... ama sakın ha sakın LPG taktırma birde LPG zammı ile uğraşmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: uurll

quote:

Orijinalden alıntı: Montalbano

quote:

Hala yalan dolan..

İNANMA KARDEŞİM İNANMA HEY ALLAHIM BİTMEZ TÜKENMEZ Mİ SİZİN NESLİNİZ

SEN İMZANDAKİ 730LD'Yİ KANITLA BANA GÖRE DE SENİN İMZAN YALAN DOLAN NE OLACAK ŞİMDİ

Sehir disindayim 1.16i ile. İstanbula dondugum vakit fotograf eklerim. 2 haziranda donuyorum. Arac city's in otoparkinda duruyor. Gelirseniz bir tur gezeriz.

520d mi teslim alınca yanındayım kardeşim detaylı adresi pm at fotoğraf çekilir foruma ekleriz

• Feykaladenin feykinde
  • Bomlama onleyici eklet bence.
    Bir de cc de aldigin raks sistemini alma

Bu arada cc yi boyatip satacaktin o yuzden plala vermemistin. Pert olduguna gore plakayi verebilirsin artik. Bir de o konuda hakaret olmadi sadece kimse olaya inanmadi. Ki hakliyizda. Buna da inanmayan cok olucak. Konunun sonu ayni olacak o bomlayan cc yi ispatlayamazsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Resim eklemeden hala inanamayacağım
     ARACIM VOLKSWAGEN'İMİN PATLAMASINDAN SONRA BMW 520d SİPARİŞİ VERİLDİ[FOTOĞRAFLI LİSTE]

Proforma örneği bulmakda ps ile editlemekde gayet kolay birşey...
    Birde kusura bakma ama madem 5.20d alabilecek paran vardı neden CC yanınca bu kadar bunalıma girdin o da açıkcası hiç mantıklı gelmiyor he yine alır aracın resimlerini düzgün düzgün eklersin o zaman bu mesajı editler özür dilerim.

İşte bende deminki sorumu bu yüzden sordum mantıksız geldi cc bozulunca 5.20 d almak bence arkadaşa inanmak istiyorum ama donanım listesi elde etmek çok kolay

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hala yalan dolan..

İNANMA KARDEŞİM İNANMA HEY ALLAHIM BİTMEZ TÜKENMEZ Mİ SİZİN NESLİNİZ

SEN İMZANDAKİ 730LD'Yİ KANITLA BANA GÖRE DE SENİN İMZAN YALAN DOLAN NE OLACAK ŞİMDİ

Sehir disindayim 1.16i ile. İstanbula dondugum vakit fotograf eklerim. 2 haziranda donuyorum. Arac city's in otoparkinda duruyor. Gelirseniz bir tur gezeriz.

520d mi teslim alınca yanındayım kardeşim detaylı adresi pm at fotoğraf çekilir foruma ekleriz

Pm attim bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen önce şu patlayan aracın resimlerini koy

sipariş resimi koymak kolay

bende yarın

A8 L W12 6.3 FSI quattro tiptronic sipariş verip buraya paylaşsam nasıl olur
  • 520d satış belgesi değil yanan cc fotoğrafları lazım
  • Fotoğrafa gerek yok... Bunu nasıl yüklüyorsa CC nin de kasko poliçesini çekip yükleyiversin bir zahmet.
  • Siz bilirsiniz ama eğer proforma gerçekse, bana kalırsa şasi ve motor numaralarını gizlemenizde yarar var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

Siz bilirsiniz ama eğer proforma gerçekse, bana kalırsa şasi ve motor numaralarını gizlemenizde yarar var...

+1 bence de. Rengi belli, modeli belli olan bir aracınız var. Üstüne motor şase ve motor numarasını da koyunca dolandırıcılara davetiye çıkartırsınız. Sonuçta arama listesinde ilk çıkan sitelerden biri.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.