Şimdi Ara

ARACIM VOLKSWAGEN'İMİN PATLAMASINDAN SONRA BMW 520d SİPARİŞİ VERİLDİ[FOTOĞRAFLI LİSTE]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda dün CC'min yanma konusunu açmıştım, inanmayan çok arkadaş olsa da canları sağolsun sinir haliyle ne yazdığımı bilemiyordum şimdi konuyu tekrar okuyunca çok sinirli ifadeler yazmışım kusuruma bakmayın lütfen kimse yardım etmedi ama canınız sağolsun dediğim gibi önemli değil benim için. Kasko işlemlerini hallettim aracı görmek içimden gelmedi gidip oraya kadar bakmadım bile görmek de istemiyorum zaten. Fotoğraf fotoğraf diye tutturup hakaret eden arkadaşları Allah'a havale ediyorum onlara hala sinirliyim.

Sabah iyi haberi aldım aracım perte çıktı ve araç bedeli kadar bir ödeme alacağım yanma nedeni kontak ile alakalı bir elektrik kaçağı olduğu söylendi nekadar doğrudur yanlıştır bilemiyorum fazla da üstüne gitmedim zaten bunun üzerine peder ile konuştuk ve bana adam akıllı bir araba al dedi parası pulu önemli değil güven versin, içimize sinsin dedi.

Ben de 520d için fiyat aldım istediğim donanımları ekleterek ve inanmazsınız diye listeyi de buraya tarayıcı aracılığıyla ekledim donanım olarak bilginiz var ise başka ekletmem gereken ne olabilir? M Paket tercih etmedim fiyat farkından dolayı ve gerek duymuyorum bu kasa M Paketsiz de güzel, 320d için 60 bin euro fiyat verdiler Sport Line modeli biraz dolu sayılabilecek bir araç ama biraz daha verir 5 kasaya binerim mantığıyla ailecek de kullanabileceğimiz bir araç alalım diye görüştük babam ile ve bunda karar kıldık.Fiyat olarak 80.500€'ya anlaştık. Tavsiyelerinize açığım şimdiden hepinize teşekkür ederim.

ARACIM VOLKSWAGEN'İMİN PATLAMASINDAN SONRA BMW 520d SİPARİŞİ VERİLDİ[FOTOĞRAFLI LİSTE]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montalbano -- 25 Mayıs 2012; 22:23:36 >

• Ben size inanıyorum, inanmak istiyorum; yeni aracınızı güle güle kullanın... BOM diye patlayan CC'nin fotoğrafını da koyarsanız diğer üyeler de size inanacaktır ve güven problemi kalmayacaktır ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.C.k. -- 25 Mayıs 2012; 22:04:52 >
  • 520d fiyatı almak, CC'nin patlamasını kanıtlar nitelikte midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soğutucu

520d fiyatı almak, CC'nin patlamasını kanıtlar nitelikte midir?
    Bu listeyi upload ettiğiniz gibi fotoğrafları da ederseniz herkes size inanır. Yoksa kimse boom a inanmaz boşa uğraşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarperGenç

Bu listeyi upload ettiğiniz gibi fotoğrafları da ederseniz herkes size inanır. Yoksa kimse boom a inanmaz boşa uğraşmayın

Alıntıları Göster
    Hocam içim bir kötü oluyor zaten fotoğraf falan bakmadım aracı bile görmedim bugün, işlemlerle uğraştım ve gittim. Bir de diğer konuda yapılan terbiyesizliklerden dolayı kafamı bozdular ekleyecektim ama hakarete varan yorumları gördükçe lanet olsun dedim

• Hocam simdiden hayırlı olsun dileklerimi ileteyim allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38

Hocam simdiden hayırlı olsun dileklerimi ileteyim allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın.

Sağolun Allah size de daha iyilerini nasip etsin inşallah. 520d yi teslim alınca fotoğrafları ekleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montalbano

quote:

Orijinalden alıntı: DouKaN_38

Hocam simdiden hayırlı olsun dileklerimi ileteyim allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın.

Sağolun Allah size de daha iyilerini nasip etsin inşallah. 520d yi teslim alınca fotoğrafları ekleyeceğim

Amin

• quote:

Forumda dün CC'min yanma konusunu açmıştım, inanmayan çok arkadaş olsa da canları sağolsun sinir haliyle ne yazdığımı bilemiyordum şimdi konuyu tekrar okuyunca çok sinirli ifadeler yazmışım kusuruma bakmayın lütfen kimse yardım etmedi ama canınız sağolsun dediğim gibi önemli değil benim için. Konudan habersiz olanlar için linkini de ekliyorum,
    http://resim.donanimhaber.com/m_61236590/mpage_3/f_/key_//tm.htm#61243910

Sabah iyi haberi aldım aracım perte çıktı ve araç bedeli kadar bir ödeme alacağım yanma nedeni kontak ile alakalı bir elektrik kaçağı olduğu söylendi nekadar doğrudur yanlıştır bilemiyorum fazla da üstüne gitmedim zaten bunun üzerine peder ile konuştuk ve bana adam akıllı bir araba al dedi parası pulu önemli değil güven versin, içimize sinsin dedi.

Ben de 520d için fiyat aldım istediğim donanımları ekleterek ve inanmazsınız diye listeyi de buraya tarayıcı aracılığıyla ekledim donanım olarak bilginiz var ise başka ekletmem gereken ne olabilir? M Paket tercih etmedim fiyat farkından dolayı ve gerek duymuyorum bu kasa M Paketsiz de güzel, 320d için 60 bin euro fiyat verdiler Sport Line modeli biraz dolu sayılabilecek bir araç ama biraz daha verir 5 kasaya binerim mantığıyla ailecek de kullanabileceğimiz bir araç alalım diye görüştük babam ile ve bunda karar kıldık.Fiyat olarak 80.500€'ya anlaştık. Tavsiyelerinize açığım şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Dostum 5.20d yeni kasa mı yoksa eskimi kaç model sıfırmı alıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: cristiono

Sanırım E34 kasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cristiono

quote:

Forumda dün CC'min yanma konusunu açmıştım, inanmayan çok arkadaş olsa da canları sağolsun sinir haliyle ne yazdığımı bilemiyordum şimdi konuyu tekrar okuyunca çok sinirli ifadeler yazmışım kusuruma bakmayın lütfen kimse yardım etmedi ama canınız sağolsun dediğim gibi önemli değil benim için. Konudan habersiz olanlar için linkini de ekliyorum,
    http://resim.donanimhaber.com/m_61236590/mpage_3/f_/key_//tm.htm#61243910

0 alıyor hocam 2.el değil baksana donanım listesi var.

• quote:

Hocam içim bir kötü oluyor zaten fotoğraf falan bakmadım aracı bile görmedim bugün, işlemlerle uğraştım ve gittim. Bir de diğer konuda yapılan terbiyesizliklerden dolayı kafamı bozdular ekleyecektim ama hakarete varan yorumları gördükçe lanet olsun dedim

Alıntıları Göster
    Resim eklemeden hala inanamayacağım

Proforma örneği bulmakda ps ile editlemekde gayet kolay birşey...
    Birde kusura bakma ama madem 5.20d alabilecek paran vardı neden CC yanınca bu kadar bunalıma girdin o da açıkcası hiç mantıklı gelmiyor he yine alır aracın resimlerini düzgün düzgün eklersin o zaman bu mesajı editler özür dilerim.

• Bomlayan cc nin yerini tutmaz.
  • Hayırlı olsun hocam inanmadığımdan değil ama keşke fotoğraf ekleseydiniz ama o aaraç başka marka olsa forum inanırdı neyse......
  • quote:

Orijinalden alıntı: soğutucu

520d fiyatı almak, CC'nin patlamasını kanıtlar nitelikte midir?
    Arkadaş kaşınmaya devam ediyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carfreak

Resim eklemeden hala inanamayacağım

Proforma örneği bulmakda ps ile editlemekde gayet kolay birşey...
    Birde kusura bakma ama madem 5.20d alabilecek paran vardı neden CC yanınca bu kadar bunalıma girdin o da açıkcası hiç mantıklı gelmiyor he yine alır aracın resimlerini düzgün düzgün eklersin o zaman bu mesajı editler özür dilerim.

Alıntıları Göster
    CC'yi 135 bin liraya almıştım 2.0 TDI 170 beygir DSG versiyonuydu. Şimdi ailecek kullanacağımız bir araç satın alıyoruz bugün aracın işlemlerini yaptım fakat gidip bakmak falan istemedim kasko şirketindeydi işlemler zaten gidip bakmak içimden gelmedi halen de gelmiyor bir de fotoğraf fotoğraf diye tutturup hakarete varan sözler eden arkadaşlardan dolayı eklemiyorum. Prensip ve gurur meselesi yaptım bu konuyu.

Proforma örneği falan bulmaya çalıştığım yok "ps ile editlemek" derken anlamadım ne demek istediğinizi. 520d teslim aldığımda konu güncellenecek, fotoğraflar eklenecektir. Donanım hakkında bilgisi olanlar başka ekletmem gereken donanım var mıdır sizlere bu konuda danışmak istedim.

• Hala yalan dolan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurll

Hala yalan dolan..

İNANMA KARDEŞİM İNANMA HEY ALLAHIM BİTMEZ TÜKENMEZ Mİ SİZİN NESLİNİZ

SEN İMZANDAKİ 730LD'Yİ KANITLA BANA GÖRE DE SENİN İMZAN YALAN DOLAN NE OLACAK ŞİMDİ
  • quote:

CC'yi 135 bin liraya almıştım 2.0 TDI 170 beygir DSG versiyonuydu. Şimdi ailecek kullanacağımız bir araç satın alıyoruz bugün aracın işlemlerini yaptım fakat gidip bakmak falan istemedim kasko şirketindeydi işlemler zaten gidip bakmak içimden gelmedi halen de gelmiyor bir de fotoğraf fotoğraf diye tutturup hakarete varan sözler eden arkadaşlardan dolayı eklemiyorum. Prensip ve gurur meselesi yaptım bu konuyu.

Proforma örneği falan bulmaya çalıştığım yok "ps ile editlemek" derken anlamadım ne demek istediğinizi. 520d teslim aldığımda konu güncellenecek, fotoğraflar eklenecektir. Donanım hakkında bilgisi olanlar başka ekletmem gereken donanım var mıdır sizlere bu konuda danışmak istedim.

hocam fotoğraf varsa pm den alabilirmiyim sabahtan beri merak ediyorum şu patlayan cc yi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uurll

Hala yalan dolan..

İNANMA KARDEŞİM İNANMA HEY ALLAHIM BİTMEZ TÜKENMEZ Mİ SİZİN NESLİNİZ

SEN İMZANDAKİ 730LD'Yİ KANITLA BANA GÖRE DE SENİN İMZAN YALAN DOLAN NE OLACAK ŞİMDİ

Sehir disindayim 1.16i ile. İstanbula dondugum vakit fotograf eklerim. 2 haziranda donuyorum. Arac city's in otoparkinda duruyor. Gelirseniz bir tur gezeriz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.