Şimdi Ara

Aracım zikzak şeklinde uyarı ışığı yakıyor ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımla normal seyrederken birden gazdan kesilmeler, duraklamalardan sonra harekete geçerken tökezlemeler, sanki arabayı arkadan biri çekiyormuş gibi oluyor ..

vana işaretine benzer olan ışık söndü ama aracımda devir düşmüyor şuanda ...

3.500 devirle 2. vitesteydim 3 e geçirdim gaza basmadan 4 bin 5 bin devir e kadar çıktı kendi kendine korktum kontağı kapattım ..

Aracımda motor hararet göstergesi yok yağına vs baktım normal hepsi sorunu tam olarak anlayamadım ..

Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Whatsapp Image 2018 10 19 At 1.44.31 Pm
    https://hizliresim.com/9NkWgQ

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arabanızda Zikzak Uyarı Işığı mı Yanıyor? İşte Anlamı

{symbol Zikzak işareti} olarak bilinen zikzak uyarı ışığı, aracınızda bir sorun olduğunu gösterir ve derhal ilgilenilmesi gerektiğini bildirir. Bu ışık, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli sorunları gösterebilir:

• Elektrik Sistemi Sorunları: Zikzak uyarı ışığı, alternatör veya akü ile ilgili sorunları gösterebilir. Bu sorunlar, aracınızın düzgün çalışması için gerekli gücü sağlamada zorluklara neden olabilir.
    • Motor Sorunları: Işık ayrıca, motorla ilgili sorunları, örneğin yağ basıncı düşük veya soğutma sıvısı sıcaklığının yüksek olması gibi sorunları da gösterebilir. Bu sorunlar, motora zarar verebilir ve aracınızı kullanılamaz hale getirebilir.
    • Fren Sistemi Sorunları: Bazı araçlarda zikzak uyarı ışığı, fren sistemi sorunlarını da gösterebilir. Bu sorunlar, fren balatalarının aşınması veya fren hidroliği seviyesinin düşük olması gibi sorunları içerebilir.

Renault Symbol Zigzag Işığı Ne Anlama Gelir?

Renault Symbol araçlarında zikzak uyarı ışığı, genellikle elektrik sistemi sorunlarını gösterir. Bu sorunlar, alternatör kayışı hasarı veya akü terminallerindeki gevşek bağlantıları içerebilir.

Arabada Zikzak Işığı Ne Anlama Gelir?

Farklı araç markalarında ve modellerinde zikzak uyarı ışığı, aracın farklı sorunlarını gösterebilir. Aracınızın kullanım kılavuzuna bakarak ışığın aracınızda neyi temsil ettiğini belirlemeniz önemlidir.

Renault Symbol Turuncu Zigzag Işığı

Renault Symbol araçlarında turuncu renkli zikzak uyarı ışığı, elektrik sistemi sorunlarını gösterir. Işığı gördüğünüzde, aracınızı en kısa sürede yetkili bir servise götürmeniz önerilir.

Dacia Zigzag Işığı

Dacia araçlarında zikzak uyarı ışığı, genellikle elektrik sistemi sorunlarını gösterir. Işığı gördüğünüzde, aracınızı en kısa sürede yetkili bir Dacia servis merkezine götürmeniz önerilir.

Zikzak Uyarı Işığı Yandığında Ne Yapmalısınız?

Zikzak uyarı ışığı yandığında, aracınızı güvenli bir yere çekmeniz ve motoru kapatmanız önemlidir. Ardından, aracınızın kullanım kılavuzuna bakarak ışığın aracınızda neyi temsil ettiğini belirlemelisiniz. Sorunu kendiniz giderebiliyorsanız, bunu yapın. Aksi takdirde, aracınızı en kısa sürede yetkili bir servise götürün.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yazmayı unutmuşum aracım Renault Symbol 1.2 benzinli
  • ESP ışığı o. Vanaya benzer simge motor arıza lambasıdır. Google'a yazın görürsünüz aynı ışık mı. ESP'nin yanması büyük ihtimalle devir sürekli yüksek kaldığı içindir. Bir nevi çekiş kontrol gibi düşünebilirsiniz.

Bir yerde elektronik bir arıza oldu muhtemelen. Servise götürmekten başka yapabileceğiniz pek bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 19 Ekim 2018; 14:38:47 >
  • Gösterge maşallah şampiyonlar ligi gibi. Ben varım, arkadaşlar var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sönmeyen Arıza Lambası. -- 19 Ekim 2018; 14:59:5 >
  • Arabalarla ilgili kullanım kitapçığını uretici firmanin internet sitesinde vermiyorlar mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

Gösterge maşallah şampiyonlar ligi gibi. Ben varım, arkadaşlar var ...
    :D
  • dusterlarda da yakıyor o ışığı. fren valatalarına doğru tazikli su tut sensör açılsın geçer o ışık . hadi kolay gelsin
  • hocam kitapçıkta çok işlevli arıza lambası yazmışlar açıklamasını da yapmamışlar direk servise gelin yazmışlar
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

ışıklar söndü ama en kisa zamanda servise uğrayacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.