Şimdi Ara

Aracıma 18 jant takmalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2009 model civic alırken yanında 4 tane vossen jant verdi satın aldığım arkadaş fakat 18 jant biraz sürtme olmuş çamurlukda bu jantlar kullanamazmıyım spor yay ve yazlık lastik alacağım yazın takacağım aracıma duruma göre hangi ebatta almam lazım yada 18 jant sizce takmalımıyım orjinali 16 araca zararı olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 225 40 18 bence
    ama o jant lastik ile toros konforu verecektir .
    orjinal 16 jant varken bile konforu iyi değil arabanın 18 takacaksınız çukurlardan kaçmanız tümseklerden çok yavaş geçmeniz lazım konforun azalıp yakıt tüketiminin artacağı bi gerçek. civic benzinde 10lt civarı yakıyo normal kullanımda 12-13 ü çok rahat görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

225 40 18 bence
    orjinal 16 jant varken bile konforu iyi değil arabanın 18 takacaksınız çukurlardan kaçmanız tümseklerden çok yavaş geçmeniz lazım konforun azalıp yakıt tüketiminin artacağı bi gerçek. civic benzinde 10lt civarı yakıyo normal kullanımda 12-13 ü çok rahat görürsünüz.

Anladım hocam o zaman bu jantları satayım 16 lik jant alayım 18 olan vossen vle1 di yine aynı markanın 16 lığını mı alayım hocam yada önerebileceğiniz jant var mı hocam siyah araca

• quote:

Orijinalden alıntı: askmen3755

quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

225 40 18 bence

Anladım hocam o zaman bu jantları satayım 16 lik jant alayım 18 olan vossen vle1 di yine aynı markanın 16 lığını mı alayım hocam yada önerebileceğiniz jant var mı hocam siyah araca

zevk meselesi o herkezin beğenisi farklıdır. bu konuda çok bişi söyleyemem

• Illa jant buyutecekseniz eger 17 en uygunu bence...Malum Turkiye sartlari,yol kalitesi,arti sizin araciniz zaten yere yakin ve konforsuz genel anlamda..

Ama 17 inc jant'da sorun cikmaz yol turus artar,bir nebze az da olsa yakit artar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Illa jant buyutecekseniz eger 17 en uygunu bence...Malum Turkiye sartlari,yol kalitesi,arti sizin araciniz zaten yere yakin ve konforsuz genel anlamda..

Ama 17 inc jant'da sorun cikmaz yol turus artar,bir nebze az da olsa yakit artar...

Hocam jant yeni almış olsam dediğiniz gibi 17 alacam fakat aracın yanında verildi satıcı tarafından 18 likler fakat karar veremedim satıp 17 lik mi alsam yoksa spor yay takıp kullansam mı sürter mi bilmiyorum jant ın üzerindeki lastik 225*40*18 karar veremedim bir türlü jant vossen vle1

• askmen3755 A kullanıcısına yanıt
    18 Jant sizin araca gore macera demek..

Sizin icin en uygunu ve en fazla seceneginiz 17 jant..

Kazasiz Belasiz Surusler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

18 Jant sizin araca gore macera demek..

Sizin icin en uygunu ve en fazla seceneginiz 17 jant..

Kazasiz Belasiz Surusler..

Anladım kardeşim o zaman satayım bu jantı yine vossen mi alayım sizce yada önerebileceğiniz jant var mı hocam bu araç için

• Bende 18 jant kullanıyorum. Tabi çamurluklar genişletilmiş olarak. Çamurluğa çarpmasın diye lastik yanaklarını inceltmen gerekecek. O zamanda yol sesi alıyor içeriye, çukura falan girince sanki jantı vurmuşsun gibi oluyor.

Arabam modifiyeli olduğu için zaten yavaş geçiyorum çukurdan mecburen.
    Yol seside zaten devamlı müzik açık takıldığımdan anlamıyorum bile. Tabi kafaya takmıyor olmamda bi sebep.

Bi şeylerden feragat etmek gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 2 Şubat 2016; 2:34:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

Bende 18 jant kullanıyorum. Tabi çamurluklar genişletilmiş olarak. Çamurluğa çarpmasın diye lastik yanaklarını inceltmen gerekecek. O zamanda yol sesi alıyor içeriye, çukura falan girince sanki jantı vurmuşsun gibi oluyor.

Arabam modifiyeli olduğu için zaten yavaş geçiyorum çukurdan mecburen.
    Yol seside zaten devamlı müzik açık takıldığımdan anlamıyorum bile. Tabi kafaya takmıyor olmamda bi sebep.

Bi şeylerden feragat etmek gerekecek.

Hocam çamurluklar genişletilmiş olarak derken yay ile mi birde kaç ebatında kullanıyorsunuz lastikleri

• 215/35/18 kullanıyorum orjinal lastik ebatlarıyla denk geliyor. Çamurluklar genişletme derken dışa doğru şişiriyorsun çamurluğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

215/35/18 kullanıyorum orjinal lastik ebatlarıyla denk geliyor. Çamurluklar genişletme derken dışa doğru şişiriyorsun çamurluğu.

Anladım hocam şu şekilde yapsam nasıl olur 5 cm lik eibach yay taksam lastik ebatı nı 205/40/18 yapsam sence nasıl olur yine de de sürtermiyki

• O kadar bilemiyorum maalesef hocam. Gidip lastikçiye deneyerek göreceksin anca, lastikçi tahmin eder bakıpta. Yay alıp yükselteyim kurtarırım diye düşünüyorsunda, yükseltince araba güzel durmayabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.