Şimdi Ara

Aracıma çarpmışlar ama kimin çarptığı belli değil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktanda anlaşılacağı gibi aracımın çamurluğuna sürterek hasar oluşturmuşlar ancak çarpanı görmedim kaskom da yok. Peki bu durumda sigorta ma başvurabılırmıyım. Yada kendi imkanlarımlamı yaptırmam gerekiyor.

• kaskon yoksa sigorta karşılamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskuniscan

Başlıktanda anlaşılacağı gibi aracımın çamurluğuna sürterek hasar oluşturmuşlar ancak çarpanı görmedim kaskom da yok. Peki bu durumda sigorta ma başvurabılırmıyım. Yada kendi imkanlarımlamı yaptırmam gerekiyor.

Geçmiş olsun masrafı size ait yapacak bişey yok
  • bana da zamanında buna benzer bi durum olmuştu. kaskom yok sürtüp giden belli değildi. sordugumda yapacak birşey yok cebinizden yaptıracaksınız demişlerdi.
  • kaskonu yaptır 2 hafta sonra çarptılar diye tutanak tuttur tamamdır :) genelde öyle yaparlar, yakınımda tanıdığım da var buna benzer yapan.
  • Çok bişey yok ama napalım elimiz mahkum :)

Yada şöyle bir durum olsaydı sürten adamı görsem plakasını alsam adam kaçmış olsa bu durumdadamı yapacak bişey yok. Merak ettim

@sertay_a bir çamurluk için kasko yaptırmak bana daha çok masrafa yol açar gibime geliyor kaskoya karşı değilim ancak durumum yok.
  • quote:

Çok bişey yok ama napalım elimiz mahkum :)

Yada şöyle bir durum olsaydı sürten adamı görsem plakasını alsam adam kaçmış olsa bu durumdadamı yapacak bişey yok. Merak ettim

@sertay_a bir çamurluk için kasko yaptırmak bana daha çok masrafa yol açar gibime geliyor kaskoya karşı değilim ancak durumum yok.

valla benimde aracım 2008 clio 3, araba 20 anca eder kasko 1700 lira :)

bende yaptırmadım allah sonumuzu hayır etsin. daha iyi araba daha iyi kaskolar nasip olur inş. tüm forum ahalisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertay_a -- 30 Ağustos 2013; 12:52:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

Çok bişey yok ama napalım elimiz mahkum :)

valla benimde aracım 2008 clio 3, araba 20 anca eder kasko 1700 lira :)

bende yaptırmadım allah sonumuzu hayır etsin. daha iyi araba daha iyi kaskolar nasip olur inş. tüm forum ahalisine.

Amin

• quote:

sigortadan yaptırmanız için karşı tarafın yani hasarı veren aracın plakası gereklidir. Vurup kaçan aracın plakasını almış olsaydınız sigortadan yaptırabilirdiniz.
  • trafik sigortası olmazmı ne işe yaradığını merak ettim teşeküürler
  • @
    7he mcRp
    Hadiya ! cevap için teşekkür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgul2002

trafik sigortası olmazmı ne işe yaradığını merak ettim teşeküürler

Kaza anında suçluysanız karşınızdaki kişinin masrafını öder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

sigortadan yaptırmanız için karşı tarafın yani hasarı veren aracın plakası gereklidir. Vurup kaçan aracın plakasını almış olsaydınız sigortadan yaptırabilirdiniz.

o durumda mahkeme açılıyor yanılmıyorsam, süreç çok uzun. yanılıyorsam düzeltin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

o durumda mahkeme açılıyor yanılmıyorsam, süreç çok uzun. yanılıyorsam düzeltin.

Sikayetci olma dogrultusunda dava aciliyordu bildigim kadariyla. Hatta kacma sebebiyle de kamu davasina donuyordu galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.