Şimdi Ara

Aracımda ezik meydana geldi yaptırmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce sıfır Golf 7 aldım, ne kadar dikkat etsem de park halindeyken başka bir aracın darbesiyle sağ çamurluğun alt kısmında ezik meydana gelmiş. İlk aracım belki o yüzden fazla gözüme batıyor bilemiyorum; sizce yaptırmalı mıyım, yoksa böyle kalması daha mı iyi olur? Yapılırsa boya gerekir mi, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim ben pek anlamıyorum. Ezik şu şekilde, mobil olduğum için böyle ekleyebildim:

https://www.dropbox.com/s/e2e9x3saf864crr/20150224_081029-1-1.jpg?dl=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedrk -- 25 Şubat 2015; 9:04:42 >

• aracınız böyle kalsın. vakumla düzelmez. cekic macun ister gibi görünüyor. bu da satarken sıkıntı.
  • bluedrk kullanıcısına yanıt
    Bence hiç yaptırma nazarlık kalsın, aracın rengi beyaz zaten çok yakından bakılırsa görülür.
  • Teşekkür ederim, biraz canımı sıktı başlarda ama yavaş yavaş alışırım herhalde. Uzaktan pek görünmüyor geç farkettim ben de zaten. Üstüne fazla düşünce mutlaka bir şey oluyor, o yüzden önerileriniz doğrultusunda hareket edeceğim. Umarım satarken değeri çok düşmez, ilerde satmam gerekebilir çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedrk -- 25 Şubat 2015; 13:01:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAPI DA ÇİZİK VAR NASIL GEÇER
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.