Şimdi Ara

Aracımdaki performans problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 6 ay önce 1995 Model Polo hb aldım karbüratörlü benzin lpg li aracım hiç atik değil çok yavaş hızlanıyor herhangi bir devir problemi yok

tekleme gibi bir sorunu da yok ama emsallerine göre çok yavaş hızlanıyor bu araba orjinalinde mi böyle yoksa bir problem mi var aracımda

• debriyaj kaçırıyor olabilir. devir yükselip hız artmıyorsa balata bitmek üzere.
  • Malesef ondada problem yok hocam
  • Yok mu bilgisi olan arkadaşlar
  • Aracınız 1.6 ise 0-100 hızlanması 12.2 saniyeymiş. Kaç sene geçmiş araç trafiğe çıkalı. Biraz daha geç hızlanır ama siz kaç ölçtünüz?

www.auto-data.net
    1995 Volkswagen Polo III (6N/6KV) 1.6 (75 bg) | Teknik özellikler, yakıt tüketimi , Boyutlar
    https://www.auto-data.net/tr/volkswagen-polo-iii-6n-6kv-1.6-75hp-8476

• sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Hocam emsalleri aşırı seri benim kafamı karıştıran şeyde o oldu hangi ustaya götürmem lazım bunu bilecek?
  • egvador E kullanıcısına yanıt
    Pek anlamam ben de. Benzinde de aynı mı?
  • egvador E kullanıcısına yanıt

Sanayide karbüratörlü motorlardan anlayan vw ustasına. Ama sanayide herhangi bir ustaya “aracım pek iyi hızlanmıyor sorun ne olabilir?” diyerek gittiğinizde kazıklanma ihtimaliniz çok yüksek. Bobin, buji, buji kablolarına bir bakmak lazım en baştan. Araç benzinde de yavaş mı?

• Aynı hocam benzinde de
  • Araci ekspertize sokun bence dynoda falan cikar. Sonucta tamirci olmadiklari icin de olani abartacaklarini sanmam. Belki aracinizda subap ayari gerekiyordur
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Expertizde bu tarz sorunlar olup olmadığı çıkar mı hocam
  • Motor gucu, beygir tork vs cikiyor diye biliyorum
  • 0-100 testi yapın fabrika verisine yakın sürede çıkıyorsa arabada performans problemi yok demektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.