Şimdi Ara

ARACIMI DEGISTIRIYORUM 20000tlYE KADAR ARAC TAVSIYELERINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yildir severek kullandigimiz Fiat Stilo aracimi degistirmek istiyorum. Kilometre 170000ne geldi. Dusuk kmli 2004 model ustu mumkunse dizel ama sart degil. Daha kucuk araclar da olabilir. Yakit onemli su aralar benim icin. genelde tek basima kullaniyorum cunku arabayi. Aslinda biraz daha param olsa dusunmeden alacagim tek arac Fiat Bravo ama malesef 1-2 sene uzak simdilik bana

Bu benim satisa koydugum arac:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-stilo-lastikler-sifir-sorunsuz-lpgli-ve-skywindow-35470401/detay/

Bunlar da aklimdaki modeller: (baska modeller de olabilir tabii)

Fiat Stilo (vazgecemiyorum. )
    Fiat Punto
    Opel Corsa
    Peugeot 207, 206+ ya da 307 (peugeotlarin sorunlu oldugunu soyleyenler var hic sicak gelmedi bana ama dusunebilirim)
    Renault Megane ya da clio bile olabilir
    Citroen C4

bu alacagim araci 1 ya da 2 sene kullanip degistirecegim. Az yaksin cabuk satilsin yeter bana simdilik... Stiloyu alirken de bu sitedeki arkadaslar yonlendirici olmustu ve hic pisman olmadik.. Tekrardan yardimlarinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linger -- 9 Haziran 2012; 20:22:50 >

• punto tam tercihinize göre araç.
    belki senesi düşük olur ama opel astra almanızı önerebilirdim. 20 bin e 2000 2001 model bulunabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

punto tam tercihinize göre araç.
    belki senesi düşük olur ama opel astra almanızı önerebilirdim. 20 bin e 2000 2001 model bulunabilir

aslinda opel astrayi ustam da hep oneriyor bu durumda ama cok eski kasalara gitmek istemiyorum.
  • Vayy stilo satılıyomu kanka:)

Sana tavsiyelerim
    C4 Vtr-Vts Cam tavan
    Bmw 3 Compact 2000üstü(M paket full alırsan bende senden alırım kanka durumlar el verirse)
    Clio3 Dizel
    Citroen C2 dizel
  • 2005 clio symbolümüz var.
    sarı yakıt az ışığı yanarken 90km sabit hızla istanbul-edirne GİTTİK GELDİK
    sabit hızla gidersen symboller yakmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Vayy stilo satılıyomu kanka:)

Sana tavsiyelerim
    C4 Vtr-Vts Cam tavan
    Bmw 3 Compact 2000üstü(M paket full alırsan bende senden alırım kanka durumlar el verirse)
    Clio3 Dizel
    Citroen C2 dizel

:) oyle ya dostum satıyoruz. stilden vazgectiğimden degil de kilometre arttı...

senin dediğin c4 butceyi asar sanırım biraz.. bmw c2 dusunmuyorum. sebeplerım var clio dizel mantıklı ama.. dizel olsun tastan olsun yaa hatta.. bu arada puntoya yakın gibiyim ama yeni kasa olursa..

sen naptın aldın mı arac?
  • C4 cam tavan bütçeni aşmaz bak istersen kanka
    Bmw compack tavsiye ederim o paraya en iyi konfor ve keyfi alırsın
    Clio3 benzinli bizde var biliyosun. Model yüksek dizel için iyi tercih olur

Ben nisanda Polo aldım tek kapı imzamda yazıyor görüşelim bigün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

C4 cam tavan bütçeni aşmaz bak istersen kanka
    Bmw compack tavsiye ederim o paraya en iyi konfor ve keyfi alırsın
    Clio3 benzinli bizde var biliyosun. Model yüksek dizel için iyi tercih olur

Ben nisanda Polo aldım tek kapı imzamda yazıyor görüşelim bigün

oo hayırlı olsun.. iyi tercih bence.. ıslatalım bigun
  • Param olsaydı alırdım aracınızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman 1453

Param olsaydı alırdım aracınızı

guzel di mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: linger

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman 1453

Param olsaydı alırdım aracınızı

guzel di mi

Stilolar çok beğendiğim araçlardır. Türkiye piyasasına yabancılar. Fiat logosu yerine premium bir marka olsaydı 23'den aşağı olmazdı fiyatları. Stiloyu bilenler ucuza kaliteli bir araca sahip olabiliyorlar.
    Ne diyelim hayırlı satışlar

• her ne kadar çok az yaksalar da stilodan sonra punto, symbol keyif vermez 2001 astra iyi bir tercih olur yada 3 kapili grandepunto dizel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stilodan inip corsaya puntoya clioya binilmez bence.Megane yada c4 alınır listeden.

Ayrıca tavsiye almak için konu açmışsınız ama stilo hakkında biraz tavsiye verseniz çok makbul geçer :)
    Araçta bir sıkıntınız oldumu şikayetçi olduğunuz birşey varmı ? Motorları azmı gidiyor yada sorun mu çıkartmaya başladı ki 170 binde değiştiriyorsunuz ?

Fiyatınızda fazla uygun geldi bana temmuzda olsaydık kalkıp gelirdim belki oraya :)
  • stilo 1.6 dinamikten inip o arabalara binilmez. sizi paklayacak araba c4 sx pk astra elegance fiat bravo emotion bu doluluklarda araç almanız lazım yoksa işiniz zor ha belki punto 1.4 starjet emotionda işinizi görebilir. bu arada stilonun yakıt tüketimi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

stilo 1.6 dinamikten inip o arabalara binilmez. sizi paklayacak araba c4 sx pk astra elegance fiat bravo emotion bu doluluklarda araç almanız lazım yoksa işiniz zor ha belki punto 1.4 starjet emotionda işinizi görebilir. bu arada stilonun yakıt tüketimi nedir ?

quote:

Orijinalden alıntı: Emreün
    Stilodan inip corsaya puntoya clioya binilmez bence.Megane yada c4 alınır listeden.

Ayrıca tavsiye almak için konu açmışsınız ama stilo hakkında biraz tavsiye verseniz çok makbul geçer :)
    Araçta bir sıkıntınız oldumu şikayetçi olduğunuz birşey varmı ? Motorları azmı gidiyor yada sorun mu çıkartmaya başladı ki 170 binde değiştiriyorsunuz ?

Fiyatınızda fazla uygun geldi bana temmuzda olsaydık kalkıp gelirdim belki oraya :)

Valla ben şahsen stilodan gayet memnunum. Zaten sattıktan sonra da yine ilk tercihim stilodur. aşırı derecede şık ve konforlu bi araç bana gore. arka koltukların diz mesafesi vs şaşırtıcı dverece geniş. uzun yolda da güven veriyor. ben bu aracı 140000de aldım. ilk aldıgımda bi motor bakımını yaptırdım motordan yana hiç sorun yaşamadım. kronik sorunu sürekli boğaz kelebeğini temizlettirmeniz gerekiyor. yakıtıysa benim aracın açıkcası fazla. diğer stilocu arkadaşlar 20-30 kr arası yaktıgını soyluyorlar ama benim aracın 17" jantlar var katalizoru gecen sene cıkarttılar tıkanmış olabilir diye ve abart egzoz takılıydı bunların sonucu olarak da 30-35kr civarı yakıyor su an. bunlar düzeltilirse yakıtın azalacagını düşünüyorum..

aracta beğenmediğim tek şey kalkısı. kasa oldukca agır. 1.6 motoru bile zorluyor kalkışta ama yüksek devirlerde oldukça iyi. tavsiye eder misin derseniz bu paralara bu konfor bu güzelliği kesinlikle tavsiye ederim. sadece skywindow yeter zaten.

benim de ilk tercihim zaten hala düşük kmli bi stilo zaten.

• otobanda 95km/h sabit hızla 300km de 52 TL yaktım... (LPG)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

otobanda 95km/h sabit hızla 300km de 52 TL yaktım... (LPG)

bu çok iyi bi değer hocam.. Ben başaramadım düşürmeyi ama muhtemelen dediğim sebeplerden cok yakıyor zaten..
  • Biliyorum; değerler çok iyi ama otobanda 95le gitmek zor oluyor :)
  • 15 - 20 arası modeline km sine göre clio - yada era bulabilirsiniz. bence hem az yakar hemde rahat satılır bu araçlar. tavsiyem budur.
  • hocam valla sattığın araba ismini yazdıklarından güzel bence : )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.