Şimdi Ara

ARACIMI NASIL SATICAM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar olay şu 26 plakalı eskisehir aracımı ankarada satmak istiyorum herhangi bir nakil islemi yapmama gerek var mi,

aracın zorunlu trafik sigortası yok dolayisiyla ruhsatda gecici basta onu halledicem satış olacağı gün sigorta yaptırıp ruhsatımı alacam ve kısmetse saticam ancak edindiğim bilgiye göre bağlı olduğun trafik şubede yaptiracaksin deniliyor bilgisi olan varsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • ilk önce trafik siğortasını yaptır. sonra trafik şubeyi ara sor hocam yardım ederler ;)
  • Kardeşim istersen hakkari plaka aracı izmire götür orada sat plakanın sattığın ille bir alakası yok
  • Ben alici olsam daha uzerine almadigi araci neden satiyor diye dusunuyorum, almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antiseptiq

Ben alici olsam daha uzerine almadigi araci neden satiyor diye dusunuyorum, almam.

aracı alalı enaz 8-10 ay olmamışsa ve piyasa fiyatından uygun değilse(bir ihtiyacı olan insan 3e 5e bakmaz verir zaten diğer türlü yalan söylüyordur) ihtiyactan satıyorum diyene inanmıyorum, kar ekleyip üstümden para kazandığına inanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aracımı sattım hgs ne olacak?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.