Şimdi Ara

ARACIMI SATAMIYORUM ARKADAŞLAR YARDIM!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sizede özelden mesajlar telefonla rahatsız etmeler olsa aynısını yazarsınız..

Bknz; aracına 24lira veriyim hemen gel başkada vermezler sunroof yok..
    Bknz; 25 lira diyorsan yarın iş yerimden izin alıp geleyim...

:))) Araç satarken umarım başınıza gelmez..
  • @oguz38x

Bizim millet pazarlık etmeden bir şey alınca kendini enayi hissediyor maalesef durum bu o yüzden 1 lira dahi indirse psikolojik olarak rahatlıyor.

Ölücüler konusunda haklısınız.
  • Millet ölü eşşek peşinde esas sebep o, ama satarsın bu aracı zannetmiyorum çok duracağını.Fakat en önemli hendikapınız aracın fiyatının küsüratlı bir rakama dek gelmesi, bizim insanımız düz rakamları sever 32500 olan araca direk 30 bin teklif edilir.Ya 30 bin'e indireceksiniz ya da 35 bine çıkaracaksınız
  • s.a aracınızın satılmama sebebi piyasa çok durgun. çevremde 3-4 kişide arabasını satamıyor. birde millet ölücü 20 lik arabaya 18 teklif edenmi dersin millet ucuza alayımki arar etmeyelim derdinde o yüzden araçlar satılmıyor.
  • 32.625 gibi bir rakamı nasıl belirlediniz? Rakamı düz tutun. Bir de biraz empati yapın. Siz olsanız bu rakamdaki arabayı düz hesap 30.000' almak istemez misiniz? Sonuçta 2.el satıyorsunuz. 3'ü 5'i fazla aramayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfettyy -- 8 Mayıs 2017; 23:15:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

arkadaşım ben de otomatik sedan bir araç arıyorum, modele henüz karar vermedim ama astralar hoşuma gidiyor. ilanınızı inceledim ve hemen kapattım:

koskocaman kırmızı harflerle yazdığınız yazı beni irrite etti, ilandan soğuttu. artık o araç altından olsa dönüp bakmam. kesinlik pazarlık yok demişsiniz, çok yanlış. ayrıca aracınızın fiyatı kesinlike yüksek. bir de 32.625 gibi bol küsüratlı bir rakam seçmişsiniz. bu da soğuttu beni.

ben bu nedenlerle almam sizin aracınızı. eminim ilana bakanların hemen hemen hepsi bu sebeple ilgilenmiyordur aracınızla.

iyi satışlar dilerim.

evet bende kesınlıkle pazarlık yokcular ıle muhatap olmuyorum,nıyet uzlaşmadan uzaksa onlar ıle iş yapılmaz,her zaman mal değil ,para konusur çünkü.

bır dıgerıde bunun sıfırı nasıl 47bın'e çıktı,yenı kasaları bu yaz bır ara 44bın den sattılar gırıs paketı enjoyları,bır ıkı temel ozellık ıle yenı kasalar 47bın dı yanı,ben eskı kasa nasıl 40bınden 47bın cıktı onu anlamadım,

benım zıhnımde astra j'lerin hatchbackerı bayilerden 36-38bın arası tenmızlendı dıye kalmıs,yani j kasasının vedası 36bın yapılmısken, bu ozellıklere 32,5 ben vermem,alırken dolayısıyla o kasanın ben en son fıyatına bakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: lotus1

Oncelikle buyuk puntolarla aradigim araci buldum yazmissin. Bastan kotu gozukuyor, cok gereksiz bilgi olmuş. Kaput ve camurluk degisti yazmissin, bunu yerine 2 degisen(fotografi mevcut) yazsan daha iyi olur. Bende aracimi satarken 2 degisen var yazdigimda arayanlar artmisti.

Bence tam tersi 2 değişen var derseniz arayan artar ama bu satışın süresinin kısalacağı anlamına gelmez. Değişen veya boya ne varsa öncelikle belirtilmesi daha doğru olur. İlan kısa öz ama bir o kadar da tüm bilgileri içermelidir.
  • arka koltuk dayama yaptırılmıyor mu?
  • piyasada genel bir durgunluk var açıkcası. Bence nisan-mayısı bekleyin yoksa o fiyatlara alıcı bulmanız zor
  • Galerici gibi doldurmuşsun açıklama yazısını. Millet galerici deyip almıyor bence. Arabanın sadece gösterge resmini koyun. Astranın orta konsolu pek çekici görünmüyor. Siz işi bilmiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOCAOĞLU

geçen seneye göre sıfır fiyatı 40 binden 47 bine çıktı lpg si 1800 tl zaten 32.000 tl ye bırakacağım artık aracı lpg yi düşünce zaten geçen seneki fiyata geriliyor kış mevsimi acaba piyasa çokmu durgun millet sürekli favorisine ekliyor başka tık yok

fiyat 40 tan 47 ye çıkmadı 7 bin lira indirim payı bıraktı opel. burda hata yapıyorsunuz.
  • arkadaşlar hepinizin ilgisine ve alakasına teşekkür ederim aracımı bu sabah altunizedede beyaz papyon oto pazarına götürdüm (istanbullular bilir burayı)maceram sabah saat 06:30 da başladı öğlene kadar bir allahın kulu sormadı öğlenleyin pazar canlanmaya başladı 5-6 kişi geldi ciddi şekilde incelediler aracı sonra iki arkdaş daha geldi baktılar aslında biz honda civic arıyoruz dediler ve gittiler 2 saat sonra tekrar geldiler hocam araban hoşumuza gitti samimiyetin güven verdi bize gel şu pazarlığı yapıp bitirelim işi dediler 32.900 tl yazdığım aracımı 32.000 tl ye sattım kaporamı alıp pazardan çıktım yardım eden etmeyen fikir veren vermeyen tüm arkadaşlara teşekkürler.
  • KOCAOĞLU K kullanıcısına yanıt
    Bunca olumsuz mesaja rağmen yılmayıp aracı 32 000 tl den satmışsın helal olsun.Paranın hayrını gör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifu

Bunca olumsuz mesaja rağmen yılmayıp aracı 32 000 tl den satmışsın helal olsun.Paranın hayrını gör.

teşekkürler dostum satışı yaptım aynı günde laguna ııı aldım 2009 model privilege araçtan çoookkkk memnunum
  • Hayırlı olsun. Tekrar renaulttan araba alacak olsam lagunadan başkasını kesinlikle düşünmezdim.
    İnşallah güç olarak değil de başka yönlerden astrayı sana aratmaz.
  • ZNGN 61 Z kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kardeş astra benden uzak olsun kime yakın olursa olsun araba da adam gibi eşya gözü bile yok laguna kullandım biliyorum astradan her yönüyle on gömlek üstün bir araç
  • quote:

quote:

teşekkürler dostum satışı yaptım aynı günde laguna ııı aldım 2009 model privilege araçtan çoookkkk memnunum

2009 laguna 3'ü ne kadara aldınız hocam ? bende laguna 2 ve laguna 3 arasında gidip geliyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

quote:

2009 laguna 3'ü ne kadara aldınız hocam ? bende laguna 2 ve laguna 3 arasında gidip geliyorumda

36000 tlye aldım laguna ıı güzel ama 3 daha da güzel

• Yanlış yere mesaj atmışım :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mey88 -- 21 Kasım 2013; 9:51:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.