Şimdi Ara

ARACIMI SATAMIYORUM ARKADAŞLAR YARDIM!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KOCAOĞLU

quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

tutulmayan kasa (sedan)
    tutulmayan sanzıman
    tutulmayan motor

bu arada bende huzur mahallesinde oturuyorum :)

bizim oradaysan gel bari almasanda sohbet ederiz sıkıldım valla telefona bakıyorum ikide bir arayan varmı diye

hocam çok isterdim bir kaç aydır edirnedeyim.umarım en kısa zamanda elınden cıkarırsın.
  • Pazarlık sünnettir. Kesinlikle pazarlık yok yazacağınıza pazarlık araç başında yapılır yazarsanız daha iyi bence. Hem kimseyi ürkütmezsiniz hem de boş beleş kaça veriyon gibi sorularla karşılaşmaz ciddi alıcılarla pazarlık yaparsınız. Yapacağınız 250 TL lik pazarlık payı bile alıcıya çok tatlı gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

Pazarlık sünnettir. Kesinlikle pazarlık yok yazacağınıza pazarlık araç başında yapılır yazarsanız daha iyi bence. Hem kimseyi ürkütmezsiniz hem de boş beleş kaça veriyon gibi sorularla karşılaşmaz ciddi alıcılarla pazarlık yaparsınız. Yapacağınız 250 TL lik pazarlık payı bile alıcıya çok tatlı gelir.

ilanı değiştirdim kısa ve öz yazdım zaten birazdan yayına girer tavsiyelerinize uyarak güncelledim ilanı
  • KOCAOĞLU K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı satışlar.
    ben de araç başında pazarlığa karşıyım.
    uzak bir yerden gelecek birisi pazarlıkta nasıl bir sürprizle karşılaşacağını bilemez
  • Zapt-ı Na Mümkün Z kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle pazarlık yoktur diyen kadar pazarlık sadece araç başında yapılır diyenler de bir o kadar itici gelir bana.Mesela adam uzak bir şehirden arıyor gel araç başında mı pazarlık yapalım diyeceksin?Anlaşamadın sonra ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord66

Kesinlikle pazarlık yoktur diyen kadar pazarlık sadece araç başında yapılır diyenler de bir o kadar itici gelir bana.Mesela adam uzak bir şehirden arıyor gel araç başında mı pazarlık yapalım diyeceksin?Anlaşamadın sonra ne olacak?

Bu da bir düşünce ama birde şöyle düşünün. Siz aracı görmeden satın alır mısınız? Almazsınız yani sonuç olarak aracın başına elbet gideceksiniz. O yazı benim gözümde şudur: "Aracı görmeden kesin alıyorum kararımı verdim demeden benimle boş pazarlığa girme." Bende daha önce araç sattım adam arıyor biraz indirim yap en son kaç olur falan o kadar vaktimi alıyor sonra gelip arabayı inceleyince ya bir araba daha var ona da bakayım yok burası çatlakmış yok burası boyalı çıktı falan muhabbeti yapıyor. Bazı kesimde hem aracı görmeden hem de aracı gördükten sonra indirim istiyor o daha sinir bozucu.

Tercih meselesidir ben şu an araç satsam yine böyle yazarım.

• Önceki Lagunanız hangi model ve donanımdı acaba ?Ben de astra mı satıp laguna düşünüyorum o yüzden
  • Zapt-ı Na Mümkün Z kullanıcısına yanıt
    Öncelikle zaten araçta ne var ne yok konuşulacak ve sonuçta aracın belirtilen durumuna göre pazarlık kısmına geçilecek.Görmeden aracı almam ama fiyatta anlaşılmadan da uzak bir yerden kalkıpta araç başında pazarlık yapmaya gitmem.Sizin gibi düşünenler ancak komşusuna araç satabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Önceki Lagunanız hangi model ve donanımdı acaba ?Ben de astra mı satıp laguna düşünüyorum o yüzden

1.6 16V PRİVİLİGE modeli 2004 modeldi 39 binde aldım 110 binde sattım şimdi laguna 3 lere bakıyorum yol tutuş konfor çok iyi ama performans beklemeyin araçta hızlanmalar yavaş hantal kalıyor hızlandınmı iyi gidiyor viraj performansı mükemmel diyebilirim astra eline su dökemez hiç bir konuda zaten biri c diğeri d segmenti araç
  • quote:

Öncelikle zaten araçta ne var ne yok konuşulacak ve sonuçta aracın belirtilen durumuna göre pazarlık kısmına geçilecek.Görmeden aracı almam ama fiyatta anlaşılmadan da uzak bir yerden kalkıpta araç başında pazarlık yapmaya gitmem.Sizin gibi düşünenler ancak komşusuna araç satabilir.

arkadaşlar polemiğe gerek yok sakin olun herkes kendi düşüncesini yazıyor ne gerek var gerginliğe
    Gerginlik yok ki kendi düşüncemi ifade ettim sadece.
  • quote:

Gerginlik yok ki kendi düşüncemi ifade ettim sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

quote:

Bu da bir düşünce ama birde şöyle düşünün. Siz aracı görmeden satın alır mısınız? Almazsınız yani sonuç olarak aracın başına elbet gideceksiniz. O yazı benim gözümde şudur: "Aracı görmeden kesin alıyorum kararımı verdim demeden benimle boş pazarlığa girme." Bende daha önce araç sattım adam arıyor biraz indirim yap en son kaç olur falan o kadar vaktimi alıyor sonra gelip arabayı inceleyince ya bir araba daha var ona da bakayım yok burası çatlakmış yok burası boyalı çıktı falan muhabbeti yapıyor. Bazı kesimde hem aracı görmeden hem de aracı gördükten sonra indirim istiyor o daha sinir bozucu.

Tercih meselesidir ben şu an araç satsam yine böyle yazarım.

aracı görmeden yapılan pazarlık ilandaki şekline göre yapılır fiyatta anlaşılır ise araç başına gidildiğinde aracı alacak olan kişi ilanda yazmayan, yanlış yazılan ya da hata ve kusurlara göre elbet tekrar pazarlık yapacaktır ki bu da en doğal hakkıdır.çünkü ilanda yazan her şey doğru değil biliyorsunuz.benim bu konudaki anlayışım budur

• STasdemir S kullanıcısına yanıt
    Ben ilanımı yanlışsız eksiksiz bir şekilde verdikten sonra bana iki kere pazarlık kapısı açması sadece çıkarcılıktır benim gözümde. Görüşünüze saygı duyarım ama ben uygulamam.
  • lord66 kullanıcısına yanıt
    Araç başına pazarlık yapmaya gelsin demiyorum bende aracı almaya geldiğinde pazarlık yapsın diyorum anlatmak istediğim bu. Ben galericilik yapmıyorum. Maalesef ki sabahtan akşama kadar pazarlık telefonlarıyla görüşecek vaktim de yok. He zor satıyor olabilirim ancak kendimi yıpratmıyorum ve sadece gerçek alıcılar ile muhattap oluyorum. Benim işime bu şekilde geldiği içinde konu sahibi arkadaşıma önerdim bu kadar basit.
  • Mevsimin kış olmasıda satılmasına olumsuz etki edebiliyor tabi.
  • Sorun ŞANZUMAN ne yazıkki bu opel yarı otomatikleri tutulmuyor. O yüzden arayan az olur, hayırlısı.
  • Tutulmuyor bu araç evet.31 e verin arayanlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış anlamayın ama şuan bi Hondanız olsa aldığınızın ustune satardınız
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.