Şimdi Ara

ARACIMI SATAMIYORUM ARKADAŞLAR YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bundan önceki aracım laguna 2 idi lagunamı sattın sonra bu aracı aldım ama lagunadan aldığım keyfi alamadım ve satılğa çıkardımfiyatı sen düşürdükçe insanlar daha düşük fiyat veriyor 33.000 tl yazdım 30.000 tl veren oldu galericiler 27.000 verecek kadar yüzsüzleşiyorlar linkler aşağıda yanlış yaptığım bir şeylermi var acaba arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

linkler aşağıda

http://www.tasit.com/sahibinden-ikinciel-araba/opel-astra/1837489.html

http://www.araba.com/272215608/Opel-Astra-111-YIL-OZEL-SERI-43-BINDE-LPG-LI-OTOMATIK-VITES

http://www.hurriyetoto.com/MemberPages/MyOwnedVehicles/MyOwnedCarDetail.aspx?objectid=178692

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/4620414

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-astra-sedan-43-binde-lpg-li-otomatik-142248517/detay/

• LPG siz olarak aynı aracı 30 bine ulasmamısını bir sene önce işyerinden arkadaşım 30 bin civarına aldı. (Altı fiyatına yani.)

Piyasaya göre belki biraz yüksektir fiyat bilemiyorum
  • fiyatta uygun gibi ..

hiç arayan soran var mı?
  • geçen seneye göre sıfır fiyatı 40 binden 47 bine çıktı lpg si 1800 tl zaten 32.000 tl ye bırakacağım artık aracı lpg yi düşünce zaten geçen seneki fiyata geriliyor kış mevsimi acaba piyasa çokmu durgun millet sürekli favorisine ekliyor başka tık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sukulented

LPG siz olarak aynı aracı 30 bine ulasmamısını bir sene önce işyerinden arkadaşım 30 bin civarına aldı. (Altı fiyatına yani.)

Piyasaya göre belki biraz yüksektir fiyat bilemiyorum
    bu aracın dizeli tutuluyor benzinlisine pek bakan yok sanırım
  • var dostum dün elazıgdan biri aradı ondan önce 3 4 kişi takas teklif etti iki aradı birisi 30 bin verdi diğeride aynı 30 bin verdi o fiyata vereceğime binerim daha iyi o kadar tüp taktırdım muayene yaptırdım.
  • KOCAOĞLU K kullanıcısına yanıt
    arkadaşım ben de otomatik sedan bir araç arıyorum, modele henüz karar vermedim ama astralar hoşuma gidiyor. ilanınızı inceledim ve hemen kapattım:

koskocaman kırmızı harflerle yazdığınız yazı beni irrite etti, ilandan soğuttu. artık o araç altından olsa dönüp bakmam. kesinlik pazarlık yok demişsiniz, çok yanlış. ayrıca aracınızın fiyatı kesinlike yüksek. bir de 32.625 gibi bol küsüratlı bir rakam seçmişsiniz. bu da soğuttu beni.

ben bu nedenlerle almam sizin aracınızı. eminim ilana bakanların hemen hemen hepsi bu sebeple ilgilenmiyordur aracınızla.

iyi satışlar dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oncelikle buyuk puntolarla aradigim araci buldum yazmissin. Bastan kotu gozukuyor, cok gereksiz bilgi olmuş. Kaput ve camurluk degisti yazmissin, bunu yerine 2 degisen(fotografi mevcut) yazsan daha iyi olur. Bende aracimi satarken 2 degisen var yazdigimda arayanlar artmisti.

Arabanin tum ozelliklerini yazmissin, cok uzun olmuş. Kisa ozet gec, 111 yil, benzin, otm, dig klima vs yeter.

Daha cok, arabanin gizli kusuru var da satmaya calisiyormussun gibi gozukmus.

Saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOCAOĞLU K kullanıcısına yanıt
    Hani biraz daha bekleseniz alan çıkar daha 1 hafta olmus aracı ilana vereli ancak aceleniz var gibi sizi anlıyorum stresinizi de.

Bende 3 hafta önce aracımı satılıga çıkarmıstım. Çok güzel sıfır gibi 3000 km de 10 aylık kapalı garajdan çıkmamıs , bazı yerlerinde jelatini duran ithiyac fazlalıgından satılan bir araç begendim. Sıfırını bayide 63e veriyorlardı ben 52 ye zar zor anlasmıstım.

Kendi aracımı satacagım arkadas ben diger aracı almadan 4 gün önce vazgeçti. bende sizn gibi sitrese girdim araba kaçacak diye. Allahtan anlastıgım günün sabahı arabayı sattım ogleden sonra begendigim aracı aldım.

Kısmet biraz Allah yardımcınız olsun
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    dostum aracın dizeli sadece az yakıyor alan insanlar çekişi düşük klimayı açınca yokuş çıkmıyor diye şikayet ediyorlar benzinli modelinin 1.4 motoru tutmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

bu aracın dizeli tutuluyor benzinlisine pek bakan yok sanırım

Alıntıları Göster
    daha 1 hafta olmuş satarsın,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

fiyatta uygun gibi ..

hiç arayan soran var mı?
    Muhtemelen aracın fiyatını ilan sitelerindeki fiyatlara bakarak yazdınız ordaki araçların çoğu keyfe keder ilana konulduğu için fiyat şişkin kalmış olabilir.Bir de ilan açıklamasına kesinlikle pazarlık yoktur,aramayın asarım keserim tarzı cümleler yazanlar çok antipatik görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOCAOĞLU

dostum aracın dizeli sadece az yakıyor alan insanlar çekişi düşük klimayı açınca yokuş çıkmıyor diye şikayet ediyorlar benzinli modelinin 1.4 motoru tutmuyor
    kısmet bu işler ama bu araçlar pek tutulmuyor ayrıca piyasa ederi max 31 bin diye düşünüyorum
    nisan ayında 2013 km sıfırını 36500 e aldık ama hb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Boske

kısmet bu işler ama bu araçlar pek tutulmuyor ayrıca piyasa ederi max 31 bin diye düşünüyorum
    nisan ayında 2013 km sıfırını 36500 e aldık ama hb

Alıntıları Göster
    tutulmayan kasa (sedan)
    tutulmayan sanzıman
    tutulmayan motor

bu arada bende huzur mahallesinde oturuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

Muhtemelen aracın fiyatını ilan sitelerindeki fiyatlara bakarak yazdınız ordaki araçların çoğu keyfe keder ilana konulduğu için fiyat şişkin kalmış olabilir.Bir de ilan açıklamasına kesinlikle pazarlık yoktur,aramayın asarım keserim tarzı cümleler yazanlar çok antipatik görünüyor.

Alıntıları Göster
    fiyatta normal gibi ama işte insanlar hasar kaydı yazdığınız için korkuyor olabilir.

Herşey bi yana lafım size değil opel'e yanlış anlamayın , allah aşkına o nasıl bir ön konsoldur ya.Piano black kaplama sonradan yapılmış gibi hiç fabrikasyona benzemiyor hele o direksiyon bari piano black yapyorsun üst taraflarıda uydur altı pavyon üstü şişhane misali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 6 Kasım 2013; 13:48:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

fiyatta normal gibi ama işte insanlar hasar kaydı yazdığınız için korkuyor olabilir.

Herşey bi yana lafım size değil opel'e yanlış anlamayın , allah aşkına o nasıl bir ön konsoldur ya.Piano black kaplama sonradan yapılmış gibi hiç fabrikasyona benzemiyor hele o direksiyon bari piano black yapyorsun üst taraflarıda uydur altı pavyon üstü şişhane misali.

Alıntıları Göster
    2010 düz vites bir parça değişeni olanını (LPG vardı) 32800 + MTV karşı taraf ödemeli sattım geçen yıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

Alıntıları Göster
    arkadaşlar fiyat bence gayet normal zaten galeri veriyor 30 bin tl o fiyata satacak olsam gider galeriye veririm ialanı değştirdim sahibinden comda fazlalıkları attım sade ilan oldu herşeyden önce kısmet diyelim hayırlısı bundan önce 5-6 kere araba sattım buda satılır herhalde hayırlısı diyelim acele etmemin sebe güzel bi laguna buldum onu kaçırmak istemiyorum.
    yorum yapan arkadaşlara sonsun teşekkürler

• ben zaten türkideye tutulan araç bulamadımki ya bende sorun yada arabalarda
  • düz vites bence çok iyi vermişsin yada ben ilanı yanlış zamanda koydum dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOCAOĞLU -- 6 Kasım 2013; 14:04:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

tutulmayan kasa (sedan)
    tutulmayan sanzıman
    tutulmayan motor

bu arada bende huzur mahallesinde oturuyorum :)

bizim oradaysan gel bari almasanda sohbet ederiz sıkıldım valla telefona bakıyorum ikide bir arayan varmı diye
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.