Şimdi Ara

ARACIMI SATAMIYORUM ARKADAŞLAR YARDIM!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Yanlış anlamayın ama şuan bi Hondanız olsa aldığınızın ustune satardınız

Kesinlikle :)
    fiyat olarak normal aslında 31 750 iyidir
  • Hocam illa satacam diyorsan ver 30'a işte acelen varsa yoksa 1-2 ay bekle alan çıkar zaten zorda değilsen neden 2 bin aşağı satmıyorsun anlamadım.
  • Hasar kaydı ne kadar ? Bir de kaputu değişen araba zor satılıyor , başıma geldi biliyorum .
    Gerçek satıcıysan ciddi alıcı çıkarsa bire ikiye bakma .
  • hasar kaydi 650 tl birde 550 tl var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zapt-ı Na Mümkün Z kullanıcısına yanıt
    Aracı almaya geldiğinde fiyatta anlaşılamazsa o zaman ne olacak diyorum bende.Neyse uzatmanın da anlamı yok isteyen istediği gibi satar.
  • Hocam astralarda lpg ler sıkıntı çıkartıyor subab başlarını erittiği için. Üstelik bu fiyatlara aynı aracın dizelini almak varken kusura bakmayın ama kimse yanaşmaz benzinli hele hele lpgli astraya. aynısının sıfır benzinlisini 36 ya bırakıyorlardı geçen sene hb kasasını. üzgünüm ama bu fiyata bu araç satılmaz. akıl karı değil.

Edit: aracın otomatik olduğunu şimdi gördüm. hem benzinli hem otomatik hem lpgli astra. herkesin bas bas bağırarak uzak dur dediği üçlü. Allah kolaylık versin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist1186 -- 7 Kasım 2013; 13:38:32 >
  • gitarist1186 kullanıcısına yanıt
    dostum aynı aracın sıfırı 46.700 tl millet ölmüş eşşek arıyor yada beleş mezar acelem yok satmam bende sadece istediğim bir araç vardı kaçırmamak için yazmıştım ama zaten onunda ikinci el piyasası yok laguna ııı kendi aracımı değerinde satana kadar beklerim
  • araç piyasası nasıl belirlenir üstad?
    bizim insanlar sahibinden.com'a girer, fiyatlara şöyle bir bakar, aha piyasası bu der.
    oysa piyasası :

aracı istediğin değerden ilana koyasın, 35bin TL.
    1 hafta beklersin favorilere ekleyen olmasına rağmen satılmıyorsa 34bin'e düşersin.
    sonra 33 sonra 32 sonra 31 sonra 30, taaaki satılıncaya kadar.
    satıldığı an, senin arabanın piyasası aslında odur.

doğanlar şahinler sabit fiyatta yıllardır.
    bundan 5 sene önce de 1990 model şahin 3-4-5 bin liraydı hala aynı.
    ne düşüyor ne yükseliyor, neden? alan kişiler bu fiyatı verdikleri için.
  • Easytronik ve dizel olmaması handikap.Ayrıca biraz daha uyguna gidiyor 30.000 civarı idealdir,üzerine verdiğiniz her rakam kar.
  • KOCAOĞLU K kullanıcısına yanıt
    hocam iddia ediyorum 32-33 e gayet temiz dizel astralar bulabilirim. en basitinden arkadaşımda var 65 bin km de 2008 model 32 bin diyor pazarlığıda düşünürsek gayet uygun. enjoy donanım. lütfen tek bir örnekle tüm ilanları genellemeyiniz. bende koyabilirim bir astra ilanı 40 bin tl ye hasarlı fakat bu bütün ilanların o şekilde olacağına asla ölçüt olamaz. kendi fikrimce aracınızın fiyatı yüksek, sebeplerini de izah ettim ama şunu asla unutmayın mal müşteriye satılır. hiç beklemediğiniz bir anda birisi sırf tipini veya konsolunu sevdiği için yada ne bileyim acelesi olduğu için alabilir bu işler tamamen kısmet işi. hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist1186 -- 7 Kasım 2013; 14:35:09 >
  • KOCAOĞLU K kullanıcısına yanıt
    ayrıca güncel olarak bu aracın sıfır satışı yok malesef. gözünüzden kaçmış heralde. tekrardan Allah hayırlısını nasip etsin.
  • Laguna başkadır,hocam...o gösterge ve dış tasarım,görüş açısı,koltuklarının rahatlığı anlatılmaz,yaşanır.Bende laguna nın 1 kasasını çok beğeniyorum,her ne kadar iç mekan faz 2 ye oranla kötü olsa da,tasarım anlamında mükemmel.Bir tek kötü yanı parçaları pahalı.

Bu arada eski aracınızı kaça sattınız,benzinli ? Hangi versiyondu,privilege ?
  • gitarist1186 kullanıcısına yanıt
    http://www.opel.com.tr/tools/opel-modellerini-karsilastir/cars.html bu link

aracın manuel vitesi 43667 tl

otomatik vitesi 46507 tl

buda opelin sitesinden alınan fiyat listesi

Astra Sedan
    Model Motor Tip
    Anahtar Teslim
    Perakende (TL)
    Kampanyalı Anahtar
    Teslim (TL)
    Astra Sedan 1.6 i 16V (115 HP) Enjoy Plus 54.667 43.667
    Astra Sedan 1.6 i 16V (115 HP) Easytronic Enjoy Plus 57.507 46.507
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    faz 2 vardı bende 22500 tl ye sattım 110 binde 2004 modeldi
  • Bende astra sedan dizel almayı düşünüyorum uzun zamandır. Bu araçta beğendiğiniz ve beğenmediğiniz özellikler nelerdir? Neden satıp tekrar laguna ya geçme kararı aldınız?
    Fiyat konusunda da; aracınız hasar kayıtlı ve kaput değişik olduğundan insanlar tereddüt edeceklerdir diye düşünüyorum. Bence 30-31bin gibi rakamlara kolayca satarsınız. Birde olumlu yönlerini biraz daha ön plana çıkarabilirsiniz. Sigara içilmemiş, şu kadara kadar muayeneli, lastikler yeni, döşemeler temiz gibi...
  • sinan26tr S kullanıcısına yanıt
    arabanın eksi yönleri

koltukları çok sert
    süspansiyon sert (yol tutuş iyi olsun diye yapmış olabilirler)
    arkada kol dayama yok benim için büyük bir eksiklik
    çocuk kilidi yok
    çapraz görüş çok kötü

artı yönleri

motoru gayet seri en azından beni tatmin ediyor lagunadan sonra
    bagajı çok geniş (sedan için söylüyorum)
    otomatik far +
    yağmur sensörü+
    dijital klima+
  • Araç temiz gibi gözüküyor, fiyat biraz daha uygun olsa kendim satın alırdım.
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    anlaşalım hocam ne düşünüyorsunuz fiyat olarak özelden atın
  • O araca o fiyat verilmez şahsi görüşüm. Laguna'yı satıp bunu almak zaten koca bir hata.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.