Şimdi Ara

ARACIMI SATTIM - ALICI BENİ ARADI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet üstünde orjinal aküsü vardı gm nin.
  • Eski 131 Şahinimi 3750 TL liraya(muayane yeni,lastikler yeni, 15'' çelik jant vs...) sattığım arkadaş beni arayıp bu araba kilometrede 1 TL yakıyor dedi. Sen 35-40 kuruş yakıyor demiştin dedi...Yahu bilader git işine 3 yılda 30.000 km yol yaptım ben o arabayla şimdi 30.000 TL mi ödemişim LPG'ye dedim. Kapattım suratına 3750 TL ye yürür araba almış hala motor çok yakıyor vs diye laga luga yapıyor...
  • Benide tam bir sene sonra aracımı sattığım kişi aradı bana triger kayışını değiştirdin mi diye soruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 2 Mart 2018; 15:25:1 >
  • Merak ediyorum...Mesela galeriden araç alanlar en ufak bir sorunda galeriyi arayabiliyorlar mı acaba?
  • Aracın soğukta geç çalışma sorununu basit birşey gibi görmeyin.Aracı sattığınız kişinin başına gelenin aynısı benim başıma geldi.İstanbulda sorunsuz çalışıp ekspertizde normal çıkan aracımda geç çalışma sorunu ile karşılaştım.1,5 ay içinde mazot pompası,enjektörler,mazot filtresi,marş dinamosu,şarz dinamosu,ısıtma bujileri ve varsa elden geçirdim.Hala sorunum çözülmedi.Şimdi de sorun kompresyon düşüklüğünden kaynaklanıyor diyorlar.Aracın motoru zayıf olabilirmiş.Sizi kastederek bsöylemiyorum ama muhtemelen benim aracın sahibi bunu biliyordu.Ama yine de arayıp bu niy böyle demedim.Başa gelen çekilir artık.İkinci el araç alıp da masraf etmeyen yoktur ama bu şekilde çözülemeyen problemler insanı çileden çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Merak ediyorum...Mesela galeriden araç alanlar en ufak bir sorunda galeriyi arayabiliyorlar mı acaba?

Aynen bende bunu düşünüyordum. İki araç aldım galeriden. Aman allahım ayaklı yalan makinası hepsi. Çok dikkat etmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Basligi acan arkadas hicbir sekilde kabul etme gitsin yaptirsin paraya kiyip soksaydi ekspertiz

Gizli kusur istemiyorsan araci ekpertize gotureceksin 200-300 lira kar edeyim diye araci gostermeden alirsan hersey cikar bedduanda iskalar gecer

güvenerek satın aldığım galeri yamuk yaptı
    ertesi gün araba sabah çalışmadı
    ama ben galeriye hiç dönüş yapmadan şikayetvar a galeriyi şikayet ettikten sonra galeri getir biz yapalım dediği halde geri götürmedim kendim uğraştım
  • Beyefendi ben size sadece bu olağan mıdır diye sordum. Ancak siz sanki size üçkağıtçı muamelesi yapmışım gibi internette konu açmışsınız. Çok ayıp etmişsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Kardes bende onu diyorum bu islerde guven falan olmaz ben sifir km aldigim golfu ekspertize soktum adam ikinci el araba aliyor anliyomus gibi bir iki yerine bakip tamam diyor bu adama her sey mustehak

• Ontwerper kullanıcısına yanıt
    Adam biraz kıl sanirim.

• İki türlü arama vardır.

1: aracı yeterince tanımıyor, normaldir. Ufak tefek bilgi alır, kafasına takılanı sorabilir, senin söylemeyi unuttuğun adamın da sormayı unuttuğu olabilir, eyvallah.

2: arar da kandırdın gibi, yada gider yapar gibi konuşursa şartlar değişir. Üslup çok önemli.
    Masrafsız 2. el araç yok derler, neyin kafasıdır bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaconda41 -- 3 Mart 2018; 13:49:27 >
  • Sıfır sorun sıfır masraf diye sattıkları aracı aldım, sıfır sorun sıfır masraf haline getirmek için 7 bin lira harcadım. Aramadım aldığım kişiyi, ancak aklıma geldikçe beddua ediyorum :)
  • 1 hafta önce arabamı sattım çok yoğun bir gün olduğunu ilgilenemiyeceğimi 1 gün sonra gelmelerini söyleme rağmen il dışında çıkıp geldiler bende durum bu alın mereye gösteriyorsanız gösterin dedim anahtarı verdim gezdiler gösterdiler yanıma geldiler tamam dedideler ödememi yaptılar kimliğimi verdim notere gönderdim noterden aradılar gittim imzamı attım yemek söyledim yaz lastiklerini verdim yolladım alacağım aracı aradım acı gercek satılmıştı ertesi gün boş boş gezerken alacağım aracın 6000 tl düşüğüne arac buldum

• Ne varki bunda? Cevap vermek mi zor geliyor?

• yusuf24. Y kullanıcısına yanıt
    Aracı satmışım benim üzerimde bir yükümlülüğü yok cevap verme mecburiyetinde değilim üzerinden bir sene geçmiş yetkili servis olmadığıma göre bakım kayıtlarını tutacak halimde yok adama satarken tüm bakımlarını yaptırdığımı değişmesi gereken parçaları değiştirdiğimi belirttim kendiside almadan ekspere soktu öyle aldı gerisi beni bağlamaz.

• Kimse sana bişey yapmak zorundasın demiyor. Zor bişey mi bi cevap vermek. Bide karşı taraf abes bişey istemiş gibi afra tafra.

Hatırlıyorsan söyle hatırlamıyorsan hatırlamıyorum de.

İnsanlık kalmamış ya. Menfaati olmasa selam vermez bu zihniyet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24. -- 3 Mart 2018; 16:15:11 >
  • eski araçlarımdan birisini sattığım alıcı,5 ay sonra aramış ve tatile gideceğim aracın yağını suyunu değiştireyim mi diye sormuştu.şimdiki aracımla ilgili yaptırdığım bir bakım için,bende 3 ay sonra aldığım arkadaşı arayıp bilgi almıştım.bu gayet normal ve olabilecek bir durum.sıkıntı yaşamaya ve yaşatmaya gerek yok
  • yusuf24. Y kullanıcısına yanıt
    Tanımadığın insanlar hakkında yorum yapmak sana kalmamış insanlık değerimi ölçecek pozisyonda değilsin araba benim mi artık değil hadi bir hafta olmuş iki hafta olmuş arar sorarsın bir sene sonra neyin cevabını vericen aramaya utanırım şahsen triger kapağını açıp kayışın durumunu görmek çok zor olmasa gerek.

Beleşçi insanlar ustaya iki kuruş para vermemek için kırk takla atar menfaati olan benmiyim yoksa karşı taraf mı azıcık mantığı olan bunu görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 3 Mart 2018; 21:47:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Hausser

Tanımadığın insanlar hakkında yorum yapmak sana kalmamış insanlık değerimi ölçecek pozisyonda değilsin araba benim mi artık değil hadi bir hafta olmuş iki hafta olmuş arar sorarsın bir sene sonra neyin cevabını vericen aramaya utanırım şahsen triger kapağını açıp kayışın durumunu görmek çok zor olmasa gerek.

Beleşçi insanlar ustaya iki kuruş para vermemek için kırk takla atar menfaati olan benmiyim yoksa karşı taraf mı azıcık mantığı olan bunu görür.

Kendi cevaplarınla yeterince karakterini ve insanlığını ortaya koymuşsun. İnsanlığını elbette ben ölçemem ama nasıl olduğu hakkında yeterince bilgi veriyorsun yazılarınla.

Her zaman kendin gibi insanlara denk gelmeni temenni ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24. -- 3 Mart 2018; 22:42:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Hausser

Benide tam bir sene sonra aracımı sattığım kişi aradı bana triger kayışını değiştirdin mi diye soruyor

Kibar bir şekilde bilgi edinmek için sorduysa bana hiç de garip gelmedi. Olabilir.

"Sen bunun triger kayışını neden değiştirmedin" tarzında triger kayışını değiştirdin mi dediyse durum başka tabi ki.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.