iyi günler beyler 2004 clio expression aracımı 25 bin tl ye sattım piyasa 27 yazanlarla dolu biraz ucuza gitti diye üzülmelimiyim yoksa iyi para diye sevinmelimiyim bilemedim araçta 2 parça değişen 1 parça boya vardı sizce nasıl etmişim ? birde 60 65 bin arası aile aracı bakıyorum aklımda focus ve civic var sizin önerebileceğiniz araç varmı iyi forumlar
aracın hikayesi için iyi bile vermişsiniz.. değişen ve boya takıntısı sorundur bu işte..
focus ve civic iyidir bence vag grubunun araçlarına bulaşma sakın.
yok Allah korusun aklımda 5 araç var astra focus civic accent blue ve corolla
aile büyük kalabalıksa focusun arkası dar..ama altı yüksek.. civic ise içi geniş ama altı alçak.... motör konusunu bilmem...
fiyat iyiymiş o yazılanlara bakmak ne kadar doğru bilemem, çoğu yazıyor ama alan yok. öneri olarak acaba Elantra olabilir mi ? Seçenek dahilinde değilse bir inceleyin derim.
elantraya hiç bakmadım ama aklımda var bi bakayım bu arada fazla kullanmayız şehir içi az yaksın konforlu olsun yeter.
iyi satmışsınız hayırlı olsun, nacizane bir sorum olacak, Vag grubundan uzak dur yazılmış, yaklaşık 1.5 sene 2015 highline Golf kullandım 1.4 124 hp, arada kazalar vs oldu, 3 defa ikame araç kullanmak zorunda kaldım;
-Hyundai i30 -Renault Fluence -Ford Focus
Bu üç arabanın yol tutuşu, freni, hızlanmasını geçtim oturduğunuz koltuk tuttuğunuz direksiyon bile karşılaştırma götürmez derecede kötüydü, arabaların hepsi de son model orta-üst paketti. Gerçekten bu ön yargı ve fiyatından dolayı duyulan kini anlayamıyorum, bahsettiğiniz arabaları değil satın almayı, sahibinden den arama sonuçlarına bile koymam.
Arabayı bu sene değiştik, BMW 3.20i 'ye geçtik, hırsız girdi yine ikame araç kullanmak zorunda kaldık.
Citroen verdiler, gerçekten araba olduğuna inanamadım, ilk günün sonunda kavga cikarip geri yollattım, yerine Opel Astra verdiler, bu kadar araba sonunda Golf'e yakın bindiğin tek araç bu oldu, lafın kısası bir malın değerini boş laflar değil, piyasa belirler.
Ne yapacan geri mi alacaksın arabayı iyi kötü satmışınız işte geriye bakmayın boşu boşuna
hacibabaefendiH
kullanıcısına yanıt
Sanırım farklı araçlara bindik sizle, sizin golf über ultra çılgın bir üretimdi heralde. Fluence i işe katmıyorum, direksiyon koltuk dalgasını da geçtim hadi göreceli birşey, eşek niyetine kullanılmış,balatası bitik,hamuru sertleşmiş diş kalmamış lastikli ikame araçla bireysel aracı kıyaslayıp onlar kötü bunlar iyi demek
Bir arabayı yüceltmekte yermekte çok basit, 3 yaşında her çukurda gacır gucur öten 2014 1.6 tdi comfortline golfte gördü bu gözler. Golf çöp o zaman..
hayırlısı olsun
Sıfır düşünürseniz 1.33 life corollaya bakın derim. Sis farı + hız sabitleme eklettirin. LPG de eklerseniz az yakan, konforlu, güvenli ve geniş bir araç almış olursunuz. Fransızları sevmesem de megane 4 sedan da oldukça güzel bir araç.
quote:
Orijinalden alıntı: hacibabaefendi
iyi satmışsınız hayırlı olsun, nacizane bir sorum olacak, Vag grubundan uzak dur yazılmış, yaklaşık 1.5 sene 2015 highline Golf kullandım 1.4 124 hp, arada kazalar vs oldu, 3 defa ikame araç kullanmak zorunda kaldım;
-Hyundai i30 -Renault Fluence -Ford Focus
Bu üç arabanın yol tutuşu, freni, hızlanmasını geçtim oturduğunuz koltuk tuttuğunuz direksiyon bile karşılaştırma götürmez derecede kötüydü, arabaların hepsi de son model orta-üst paketti. Gerçekten bu ön yargı ve fiyatından dolayı duyulan kini anlayamıyorum, bahsettiğiniz arabaları değil satın almayı, sahibinden den arama sonuçlarına bile koymam.
Arabayı bu sene değiştik, BMW 3.20i 'ye geçtik, hırsız girdi yine ikame araç kullanmak zorunda kaldık.
Citroen verdiler, gerçekten araba olduğuna inanamadım, ilk günün sonunda kavga cikarip geri yollattım, yerine Opel Astra verdiler, bu kadar araba sonunda Golf'e yakın bindiğin tek araç bu oldu, lafın kısası bir malın değerini boş laflar değil, piyasa belirler.
Sevgiler.
Fluence her neysede diğer ikisi bu kadar öldürülmez hakkaten..
neyse, bir sonraki sefere ikame araç durumunuz olursa birde megane4hb isteyin derim.
isterse 27 değil 227.000 yazsın satamadıktan sonra.. O fiyatı yüksek çekenlerin %90 ı aracını 4 ay satamayacak sonrasında fiyatı normale çekecek, fiyatı neyse normalini yazıp satmak en mantıklısı bende bir süredir araba arayışı içindeyim, işin içinde honda var ise ford benim için ikinci planda kalır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme