Şimdi Ara

Aracımın Fiyatı Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Aracımı Satmaya Karar Verdim Ama Piyasayı Bilmiyorum, Fiyat Belirleyemedim... Özelliklerini Yazsam Ne Kadar Eder, Kaça Satmalıyım Yardım Ederseniz Çok Mutlu olurum!

2005 Mazda 3, Sedan Dynamic 1.6 İtalyan lpg'li Tiptronik Vites. Titanyum Gri, Orjinal Çelik Jantlı, 150 Bin Km'de, Servis Bakımlı, Silecek Suyuna Kadar Hep Serviste Değişti Ve Her Bakımda Eskiyen Yıpranan Ne Varsa Değişti, Aküsü Yeni... Bakım Dışında Servise Gitmedi, Yabancı Birinin Değil Anahtarı Eli Bile Değmedi. Mazda Egzosuna Kadar Orjinal Ve Serviste Takıldı, Mazda Servisten Sorgulandığında Araç Herşeyiyle Ortaya Çıkıyor, ... Sunroof Hariç Full. Donanımı Biliyorsunuz Diye Ayrıntılı Yazmıyorum. Gelelim Eksilerine, Tramerde 5000 Ve 3000 Olmak Üzere 2 Kaydı Var. İlki Şehirlerarası Giderken Domuza Çarptım Kaputta Çamurluklarda Bişey Yoktu Fakat Tampon Hizasında Hasar Aldı, Tampon Ve Farlar Değişti . Diğeri İse Şehir İçinde Olan.. Büyük Kazalar Değil... Sağ Arka Çamurlukta Boya Var, Çiziklerden Dolayı, Fotoğrafını Çektim Boyatmadan Önce... Sol Arka Çamurlukta da Avuç Kadar Lokal Boya Var, Sürtmeden Dolayı Onun da Resmi Var, Onarım Auto Kingte Yapıldı, Faturası Var... Aracımın Resimlerini Atıyorum...

Şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar...
     Aracımın Fiyatı Nedir ? Aracımın Fiyatı Nedir ? Aracımın Fiyatı Nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko34123 -- 17 Ekim 2013; 7:08:13 >

• Sen kaça satmak istiyorsun ? 22- 27 bin arasında değişiyor fiyatları. Sizinkine 24 verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wampaa -- 18 Ekim 2013; 2:42:12 >
  • 23 24

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Sen kaça satmak istiyorsun ? 22- 27 bin arasında değişiyor fiyatları. Sizinkine 24 verilir.

Teşekkürler Hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

23 24

Çok Sağol Hocam :)
  • şu araçlar çok hoşuma gidiyor param olsa ya sizin aracınızın hb'sini yada alfa 147 alırım donanım olarak zengin araçlar siz memnunmusunuz acaba aracınızdan?
  • 23-24 uygun.

mesajı okumadan resimlere baktım önden ve arkadan darbe var dedim doğru çıktı.

biraz belli oluyor kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 18 Ekim 2013; 13:47:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

şu araçlar çok hoşuma gidiyor param olsa ya sizin aracınızın hb'sini yada alfa 147 alırım donanım olarak zengin araçlar siz memnunmusunuz acaba aracınızdan?

Hocam Bir Araçtan Ne Bekliyorsanız Hepsini Karşılıyor Açıkcası... Memnumun Aracımdan, Kolay Kolay Arıza Yapmıyor, Servisi İlgili, Yakıtı Düzgün, Seri, Güvenli... Parçası Pahalı Biraz Ama Sonuçta Clio Değil Bu... Arabaya Biniyorsunuz...
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-safkan-japon-141016708/detay

ilanı vermişssiniz anlaşılan aracınız izmirdemi istanbuldamı peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

23-24 uygun.

Biz de Yalan Yok Hocam :) Alacak İnsana da Yazık, Para Verecek, Neye Para Verdiğini Bilmeli İnsan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: waitu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-safkan-japon-141016708/detay

ilanı vermişssiniz anlaşılan aracınız izmirdemi istanbuldamı peki

Araç İstanbulda Hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko34123

quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

23-24 uygun.

Biz de Yalan Yok Hocam :) Alacak İnsana da Yazık, Para Verecek, Neye Para Verdiğini Bilmeli İnsan...

helal olsun.
  • seko34123 S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler @seko34123
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.