Şimdi Ara

aracımın kapısından gelen ses...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar benim aracın sol kapısından gıcırdama sesi geliyor ama herzaman gelmiyor ve stabilize yolda giderken sesi rahatlıkla duyabiliyorum malum kapı sol arkada olunca :)
    Bulundugum ilde aracın servisi yok zaten servise gittiğimdede ses felan gelmedi zaten herzaman bu gıcırdama sesi gelmiyor. bende kapının sesini telefona kaydettim
    video linkini ekledim gıcırdama sesinin nedenini ve neler yapılabileceğini cevaplarsanız sevinirim....
    http://www.dailymotion.com/video/xxgtao_citroenkapi_auto

• Tok kapi sesi olmayinca tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Tok kapi sesi olmayinca tabii

sıkmadı mı artık bu espiri...

sorunun çözümüne gelince menteşe vidalarını sıkın. wd40 sprey ile güzelce yağlayın sorun çözülür..
  • Menteşelere WD40 sıkmayı deneyin.
  • hocam gergiden gelmiyor gibi sanki ya.
    wd40 falan işe yarıyor diyorlardı.

benim araçta küflenmiş. yağlıyorum geçiyor. su deyince tekrar gıcırdıyor gergiler. hemde çok sert bir gıcırtı.
  • araç henüz 9 aylık ve sadece sol arka kapıda bu ses var haliyle bulundugum ilde servis olmayınca iş başa düşüyor...
    bu gergi denilen şey kapının altındaki siyah parça herhalde bu wd40 dan sipariş edeyim bakalım
    çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için
  • Arkadaşlar wd40 boyaya zarar verirmi acaba sipariş ettim gelince kullanacağım inşallah sorunu çözer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayhakan

Arkadaşlar wd40 boyaya zarar verirmi acaba sipariş ettim gelince kullanacağım inşallah sorunu çözer

hayır zarar vermez. ben çok kullandım kapı içlerine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayhakan

Arkadaşlar wd40 boyaya zarar verirmi acaba sipariş ettim gelince kullanacağım inşallah sorunu çözer

Hayir boyaya neden zarar versin ki? wd40 dedigimiz sey yagdir. Yag boyaya zarar vermez. Iciniz rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koşu bantlarına periyodik olarak sıkılan sprey yağlar var.Daha ekonomik olursa bunları deneyin.Sonuç aynı olucaktır wd40 ile..
  • arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ediyorum Allah a emanet olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.