Şimdi Ara

Aracımın lastikleri ötüyor !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
1
Favori
25.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Civic'te arka süspansiyon bağımsız tip olduğu için, arka tekerleklere de rot ayarı gerektiriyor
  • Konuyu hortlatıyorum çünkü acaip ötüyor arabanın lastikleri. Hem öle sert frende veya hamlede de değil. Vites küçülttüğümde bile cıyak cıyak ötüyor beyleeerrr.
  • yumuşak lastikler ve sert lastikleri yerlerini değiştirerek aynı koşullarda ikisinide denedim ikiside ötüyor ancak sert ve bayatlamış olan lastikler fazla öttü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitesniper -- 15 Ağustos 2013; 21:05:41 >
  • benim önler petlas marka ve onlar da baya ötüyorlar ben de konu açacaktım iyi oldu bu konu
  • bence hava basıncı düşük olan lastik öter...
  • yeni michelin ötmüyordu.

şu anki aracımda dişleri iyi ama eski lastik var. kılcal yarılma yok. ama ötüyor.

bence eski lastik öter. avmlerin beton zemininde hepsi ses çıkarıyor ama eski lastik asfaltta da ötüyor
  • Konuyu kalp masajı yapıp yeniden hayat veriyorum.arkadaslar 205 55 R16 yaz lastiği alacağım ?Öncelik hangi marka lastiğin hangi lastiği ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnizca arkadas dogru soylemis.Tarif edilen sekilde lastikten ses gelmesi rot ayarindan olur.
    Lutfen hort etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 6 Mart 2018; 15:35:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.