Şimdi Ara

Aracımın Takas Değeri Nedir Sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar benim aracım 2003 model renault clio 1.5 dci authentique aracımda değişen yok 156 bin km.de güneş yanıklarından ötürü komple boya yaptırmış önceki sahibi galerici 14500-15000 civarı bir fiyatla takas önerdi sizin de bilginiz var mıdır bu konuda?

• Yardımcı olabilecek arkadaş yok mudur?javascript:void(AddText(''))javascript:void(AddText('')).gif]'))javascript:void(AddText(''))javascript:void(AddText(''))
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan4050

Merhabalar benim aracım 2003 model renault clio 1.5 dci authentique aracımda değişen yok 156 bin km.de güneş yanıklarından ötürü komple boya yaptırmış önceki sahibi galerici 14500-15000 civarı bir fiyatla takas önerdi sizin de bilginiz var mıdır bu konuda?

2003 model aracın güneş yanığından dolayı boyanması çok ilginç geldi. ben olsam kesinlikle galeriye vermezdim hatta galeriden de almazdım. neden ?
    galeride temiz araba bulmak neredeyse imkansızdır varsa bile piyasasının çok fazlasını söyler.
    galeri takasa giriyorsa 1 yada 2 bin sizin arabanızdan düşer 1 yada 2 bin de kendi arabasının üstüne koyar
    galeriyle alışveriş yapmak her zaman zarardır bunuda hiç unutmayın benim tavsiyem galerinin verdiği selamı bile almayın .

aracınız 15 ila 16 bin eder.
    iyi günler diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: xxeraycanxx

quote:

Orijinalden alıntı: aslan4050

Merhabalar benim aracım 2003 model renault clio 1.5 dci authentique aracımda değişen yok 156 bin km.de güneş yanıklarından ötürü komple boya yaptırmış önceki sahibi galerici 14500-15000 civarı bir fiyatla takas önerdi sizin de bilginiz var mıdır bu konuda?

2003 model aracın güneş yanığından dolayı boyanması çok ilginç geldi. ben olsam kesinlikle galeriye vermezdim hatta galeriden de almazdım. neden ?
    galeride temiz araba bulmak neredeyse imkansızdır varsa bile piyasasının çok fazlasını söyler.
    galeri takasa giriyorsa 1 yada 2 bin sizin arabanızdan düşer 1 yada 2 bin de kendi arabasının üstüne koyar
    galeriyle alışveriş yapmak her zaman zarardır bunuda hiç unutmayın benim tavsiyem galerinin verdiği selamı bile almayın .

aracınız 15 ila 16 bin eder.
    iyi günler diliyorum

Komple boyalı 2003 symbol 15-16 hmm iyiymiş

O zaman 2007 makyajlı kasası 20-25
    2009 yeni kasası 30-35
    2012 son kasası da 45-50 eder

2007 hatasız iki parça boyalı dizel makyajlı kasa authentique 132.000 de symbol aracımı iki hafta önce 18e verdim 2003ü nasıl 15-16 ediyor
    2008-2009 extremeler 19-20 arasında

Komple boyalı 2003 15-16mış
    En kabadayı edeceği 11-12 lira tavanda boya olmasaydı da 13-14 liradır 2003 dizelin edeceği şunu unutmayın fiyatı yazmak önemli değil önemli olan arabayı satmak !

Ayrıca hangi galeri 15 vermiş merak ettim doğrusu,takasta kendi arabasının üstüne en az 3 lira koymuşsa doğru der senin gönlünü alıp balıklama dalman için 15 diye galeriden araba senet sepet vade harici A LIN MAZ !!!
    Paran çıkışmaz kalanı senet yaptırırsın araba lazımdır kazık yiyeceğini bile bile gidersin vade farkını ödeyerek alırsın onu da mahalle arası galeriden değil gidersin autocityden,otomoldan,dod'dan alırsın.Onun dısında akıl karı değil peşin paranı galeriye yatırasın...

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 8 Haziran 2014; 10:52:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.