Şimdi Ara

aracımın tavanı delindi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dünkü milli maç sonrası kendini bilmez serefsizin birinin sevindiğini belli etmek için ateş etmesi sonucu aracımın tavanında delik olustu.evin önünde duran aracımın üstüne mermi gelmiş ve delmiş.ne olacak şimdi bilmiyorum.yazık günah değil mi.daha 6 altı aylık araba.

• geçmiş olsun. polis araba içerisinde mermi çekirdeği araması filan yaptı mı?
  • geçmiş olsun hocam vallahi ben evde dün gece evin ortasına geçtim ki aile bireylerinide yanıma alarak..

cam kenarlarında o anda durmak tehlikeli..

kasko yokmu ?

olsa ne olacak diyeceksiniz tavan gitti.

vay anasini yaa gerçekten üzücü bir olay..

ayrica dondurmaci akradaşim tavan gitti polis araştirma yapsa ne olacak ki.
  • çok geçmiş olsun yaa insan taklidi yapan hayvanların bolca olduğu bir ülkede yaşıyoruz ne yazık ki..
  • Geçmiş olsun bucegu. :( Ama cana geleceğine mala gelsin sıkma canına iyi tarafından bak. Allah esirgesin ya içinde siz varken olsaydı değil mi? Canınız saolsun. Şimdi ne olacak bende merak ettim aracın tavanı komple mi değişecek. Servis ne dedi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cardinal636

çok geçmiş olsun yaa insan taklidi yapan hayvanların bolca olduğu bir ülkede yaşıyoruz ne yazık ki..

hocam yüksek affınıza sığınıyorum arkadaşımızın başına böyle bir üzücü olay gelmiş ama bu laf çok komiğime gitti gülmeden edemedim doğrusu

tekrar tekrar çok çok özür diliyorum SN bucegu60 arkadaşım sakın yanlış anlama..

• quote:

Orjinalden alıntı: yaman53

quote:

çok geçmiş olsun yaa insan taklidi yapan hayvanların bolca olduğu bir ülkede yaşıyoruz ne yazık ki..

hocam yüksek affınıza sığınıyorum arkadaşımızın başına böyle bir üzücü olay gelmiş ama bu laf çok komiğime gitti gülmeden edemedim doğrusu

tekrar tekrar çok çok özür diliyorum SN bucegu60 arkadaşım sakın yanlış anlama..

öyle değil mi ama ..daha 2 ay önce şerefsiz vatan haininin teki bnm aracın ön kaputuna sevgilisiyle kendi adını yazmış anahtarla
    1 senelik değildi araç daha,ve biz de boyasına bişey olmasın diye ziebarttan boya koruma bile yaptırmıştık hangi ülkede yaşadıgımızı unutarak..bu adamlara insan demeye utanıyorum ben şahsen,kimse kusura bakmasın,insan taklidi yapıyorlar sadece..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aracımın lastikleri ötüyor !!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yaman53

quote:

öyle değil mi ama ..daha 2 ay önce şerefsiz vatan haininin teki bnm aracın ön kaputuna sevgilisiyle kendi adını yazmış anahtarla
    1 senelik değildi araç daha,ve biz de boyasına bişey olmasın diye ziebarttan boya koruma bile yaptırmıştık hangi ülkede yaşadıgımızı unutarak..bu adamlara insan demeye utanıyorum ben şahsen,kimse kusura bakmasın,insan taklidi yapıyorlar sadece..

o adamı yakalayacaksın böyle 5-10 kalas lan baraber girişeceksin ona haydarlan maydarlan hayvan herif..

sokak cocu işte ne olacak allah'ım yarabbim yaa..

sizede cok geçmiş olsun hocam ne yapıcaksın kapalı garaj olmadımı bu tür sorunlar cözülüyor..

benim arabamın üzerinede cocuklar uçurtma uçururken uçurtmayı düşürüyolar uçurtmanın çıtası dikine vuruyor dersin sanki kalem kadar yer battı içeri boyada attı bişeyde diyemedim cocuklara sonuçta hepsi birer yavrucak

• benim arabanın üzerinde gecener de cocuk ayak izi vardı. Allahım yarabbim hiç bi gören olmadı deli oldum yaw bunların anası babası hiçmi terbiye vermiyor? bizde cocuktuk kardeşim.
  • bucegu60 öncelikle sanageçmiş olsun diyorum.

diğer arkadaşlar içinde hepinize geçmiş olsun.(maşşallah bir arkadaşın sorunu bütün herkesin yarasın deşti(yanlış anlamayın insanın aklına gelince sinirlenip yazmaması elinde değil anlıyorum))
  • Bucegu60 çok geçmiş olsun iyi ki aracın yakınında değildiniz akıl mantık almıyor o kurşunu nasıl sıkabiliyorlar anlamıyorum.

Bir söz okumuştum "erkeklerin iki kafası aynı anda çalışmaz" diye ülkede ne (?) kafalı mahluklar var ne yazık ki,ve bunlar heryerde..
  • sıkanların çoğu da polistir. normal insan maç sonrası ateş etmek için silah mı alır? geçende sivil polisin teki denk geldi bana da. yaw arkadaş bunlar kendilerini ne sanıyorlar anlamıyorum. ışıklarda 2 şerit sola dönmek için sıra olmuş ben sağdaki yoldan çıkmışım doğal olarak en sola geçmem mümkün değil yanaştım 2. sıra yaptım ışıklara, arkamdan da bi megane geldi alarm çalarak megafonu açarak bişiler dedi. sağıma yanaştı 3.sıra yaptı kendisi, camı açtı ben de açtım hala elinde megafon bana ukala ukala diyor ki "balıkesirde böyle mi yollar", yanımda eşim arkada çocuklar var insan biraz utanır laf söylemeye ben de "sen bakma plakaya biz istanbulluyuz istanbulda böyle dedim" sonra ışıkta bekleyen başka arabalara "bekleme yapma" gibisinden söylene söylene gitti.

bucegu sana çok geçmiş olsun. rapor tutturup masrafını kaskodan karşılatmaktan başka yapacağın bişi yok maalesef.

• aslında balistik inceleme yapılabilir. Ama silahın kayıtsız çıkma ihtimali var. Polis de zaten uğraşmak istemez. Geçmiş olsun demekten başka çare yok.
    Tavanı delip geçti mi yoksa takılı mı kaldı merak ettim. Havadan düşen mermi çok güçlü olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

aslında balistik inceleme yapılabilir. Ama silahın kayıtsız çıkma ihtimali var. Polis de zaten uğraşmak istemez. Geçmiş olsun demekten başka çare yok.
    Tavanı delip geçti mi yoksa takılı mı kaldı merak ettim. Havadan düşen mermi çok güçlü olmuyor.

ben de bunu anlatmak istemiştim. ama mermi çekirdeği aracın içerisinde bulunsa bile, silah %99,9 ruhsatlı çıkmayacaktır.

o anda içerisinde siz olmadığınız için, çok da üzülmeyiniz.

tekrardan çok büyük geçmiş olsun
    .
  • teşekkür ediyorum arkadaşlar sağolun.tavanda mermi çekirdeği yoktu.sadece merminin ucu düşmüştü arabanın yanına.sanki üst kattan kasti olarak yapılmış gibi geldi bana.mermi direk atılmış.yani havaya atıpda düşmemiş.tavandaki ilk sac deşlinmiş ve etrafıda hafif göçmüş.
    polis rapor tuttu.mermi çekirdeği olmadığı için bi sonuc cıkmaz dediler.raporda da mermiden bahsedilmedi.şimdilik deliği kapatmak için toyota nın vermiş oldugu gövde rengindeki banttan yapıştırdım.ama servis nasıl bir çözüm bulacak bilmiyorum.
  • Çok geçmiş olsun, arkadaşların da dediği gibi, iyi ki de içinde siz yokmuşsunuz.
  • Geçmiş olsn
  • direkt atılmış olursa tavanı tamamen delmesi gerekmezmiydi? büyük geçmiş olsun...
  • acaba tavan delindiginde nasil bir uygulama yapiyorlar . bileniniz warmi?

ve arkadasim cok gecmis olsun .

bu arada bende firinin onunde durmustum ekmek alicam die disari ciktim on yolcu caminda kocaman bir balgam durduk yere bir insan bi arabanin camina neden ve ne maksatla balgam atarki sabahin korunde bu kadarmi garezi var insanlarin birbirine anlamiyorumki terbiyesiz insan cok abi piyasada burasi istanbul in turkey
  • çok geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.