Şimdi Ara

Aracımla Almanya Fransa Ve İtalya'yı Gezmek İstiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
1
Favori
3.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında doğru söylüyorsun hem daha ekonomik hem daha rahat araba ile gitmem belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

A7 varken C4 ile gidilir mi hocam ? Arkadaşı zorlayacağını sanmıyorum mazot masrafının.

Yani kendisinin tek kisi yola cikma sandi varsa ki diyelim ki ben tek basima yola ciktim kesinlikle c4 le giderim ne yapacagm a7 ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J3englames

O Kadar paran var bana bi s4 alsan olmaz mı ?
    Ramazan ayında sevindirsen beni
    Htc One veya İphone 5 De olabilir

Kaç Yaşındasın ?
  • Araç içinde triptik deniyordu sanırım. O belgeler hazırlanır. Okadar bütçe varsa Bence en güzel tatil maldivler falandır heralde. Yine de Bulgaristan ve Romanya yollarında kolaylıklar dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr plakalı araçların Bulgaristan'da zor zamanlar geçirdiğine dair bir şehir efsanesi var.Polis gibi aracı durdurup darp edip, sizi soyanlar oluyormuş v.b bu tarz şeyler söyleniyor.Doğruluğu nedir bilenler var sanırım oraları.( konuyla alakam yok, aklıma gelince meraktan sordum bunu )İyi yolculuklar şimdiden.Bende 17 Ağustosta Viyana-Prag-Budağeşte turuna çıkacağım.Tabi benim A7 im yok, öyle açılamıyorum ekonomik olarak.Anca turla gidebiliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Math.

quote:

Kaç Yaşındasın ?

14
    Vericekmisin ?
    Çok dua ederim senin için

Tamam.
    Benim 2 telefonum var iphone 5 zaten çokta gerek yoktu bana adresini yaz pm den yarın kargo ile yollarım(ciddiyim).

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Tr plakalı araçların Bulgaristan'da zor zamanlar geçirdiğine dair bir şehir efsanesi var.Polis gibi aracı durdurup darp edip, sizi soyanlar oluyormuş v.b bu tarz şeyler söyleniyor.Doğruluğu nedir bilenler var sanırım oraları.( konuyla alakam yok, aklıma gelince meraktan sordum bunu )İyi yolculuklar şimdiden.Bende 17 Ağustosta Viyana-Prag-Budağeşte turuna çıkacağım.Tabi benim A7 im yok, öyle açılamıyorum ekonomik olarak.Anca turla gidebiliyorum

arabadan vazgeçtim gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kaç Yaşındasın ?

14
    Vericekmisin ?
    Çok dua ederim senin için

Tamam.
    Benim 2 telefonum var iphone 5 zaten çokta gerek yoktu bana adresini yaz pm den yarın kargo ile yollarım(ciddiyim).

abi yemin ederim sabah akşam dua etcem çooook teeşkür ederim
    abi inşalaaalh daha iyisini alırsın abi pm attım abi çok teşekür ederim
    hergün 10 fatiha okucam

lan salak yalan atıyo

• Yaşınız kaç sorması ayıp?
  • quote:

tamam da ben yurtdışında işliyor demedim normal şartlar içinde de işliyor benim kartım
    yanıma 12.500 euro alacağım kartımda 35.000 euro para var zaten ki 12.500 üde bitireceğimi zannetmiyorum çoğunluk cebimde kalır.
    Birşey soracağım ben istersem orda 35.000 euro paramıda tamamen çekebilirmiyim

Israrla faiz işliyor demişsiniz ben bunu açıklıyorum. Faiz ancak kredi kartınızın ekstresini zamanında ödemezseniz ödersiniz. Tıpkı Türkiye'deki gibi.

Onun dışında buradaki hesabınızdan normal şartlarda para çekemezsiniz. Bankaların çeşitli oranlarda komisyonları vardır. Kredi kartınız ile nakit avans çekebilirsiniz bunda da yine komisyon olacaktır.

eğer uluslararası - ticari bir hesabınız varsa para çekmek mümkün olacaktır. ancak elinizde para çekim kartı buna izin verir mi bilemem.

Bir de yukarıda mazot hesabı yaparken Türkiye'de 4.60 demişsiniz. Mazot fiyatı 4.35 civarında. Bir dahaki sefere mazot parasını kim ödüyorsa yanında gitmenizde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 31 Temmuz 2013; 0:33:03 >

• patron değilsin ama a7 sahibisin çelişkili demek 1000 tl ile 520i alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyim mi abi

patron değilsin ama a7 sahibisin çelişkili demek 1000 tl ile 520i alabilirim

İlle iş ile alakası yok bu durumların.Ben lisedeyken beden eğitimi hocamızda Range Rover vardı 4 bin küsür motor.Aileden zengin adam.Aileden iyidir belki maddi durumu, evi tarlası takkası vardır..
  • quote:

quote:

İlle iş ile alakası yok bu durumların.Ben lisedeyken beden eğitimi hocamızda Range Rover vardı 4 bin küsür motor.Aileden zengin adam.Aileden iyidir belki maddi durumu, evi tarlası takkası vardır..

tamam bende dairemden birini satar 200 bine 520d alırım ama bunun yürütmesi bakımı benzini zartu zurtu var
  • Konu ağır fake kokuyor.

• Herşeyi geçtim de niye devamlı kaç KM ile gideceğinizi yazıyorsunuz 250/200 ?.Fake olma ihtimali yüksek... genede avrupayı yavaş gez etraftı gez bütik otellerde kal ve ŞENGEN VİZESİ alman lazım.

• Daha önce hiç yurt dışına araçla çıkmadıysanız büyük ihtimal ceza yersiniz baştan bilin.(cezayı orada ödetirler kaçamazsınız nakit yada postla ) Ceza ör: kırmızı ışık ihlali 150€ Almanya.En yüsek cezalar Hollanda'da
    Kapıkule'den geçişinizi yapacaksınız.Bulgaristan'dan devam edip ilk AB ülkesine geçiş yapacaksınız.Sonra pasaport vize vs işlemleri bitecek tüm Avrupa'yı gezebilirsiniz.Sınır kapısı yok.
    MUTLAKA NAVİGASYON BULUNDURUN
    Araç geçişi işlemleri hakkında bir fikrim yok bizim araç alman plakalıydı.
  • quote:

quote:

quote:

tamam bende dairemden birini satar 200 bine 520d alırım ama bunun yürütmesi bakımı benzini zartu zurtu var

Aynı şey mi?200 bine satar alırım diyorsun yani alacak durumun yok aracı.Bizde tüm mal varlığımızı satıp S serisi alalım o zaman.Sonra yürütmesini düşünelim.Ben ne diyorum bak ailenin maddi durumu iyidir, aylık iyi bir kazanç vardır güvendiği bir şey vardır vesaire.200 bin tl lik evini satıp almıştır veya bunun benzeri bir şey demedim.Öyle bir şey zaten mümkün değil.

• sanırım artık forum üyelerinide aylık gelir/ maddi birikm oranlarına göre sınıflandırmak gerekiyor.
    1. her ülkede ki güncel petrol fiyatlarını elinin altındaki internetten öğrenebilirsin.
    2. navigasyon diye bir teknoloji var.
    3. gideceğin ülkelerin sınır ve geçiş politikalarını internetten kesin bir şekilde öğrenebilirsin.
    4. yol durumları ve gezi rehberi olarak çok ayrıntılı yazılmış bloglar mevcut.

Konunuz da benim anladığım. Benim a7 im var şu kadar basıyor + şu kadar da param var. İbaresinden öteye geçmemiş.
    Ayrıca iphone ile biriin ilgisini oldukça çekmişsiniz.
    Amacım kimseye saygısızlık yapmak değil forum kuralları çerçevesinde güncel fikrimi ifade ettim.

Saygılar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı şey mi?200 bine satar alırım diyorsun yani alacak durumun yok aracı.Bizde tüm mal varlığımızı satıp S serisi alalım o zaman.Sonra yürütmesini düşünelim.Ben ne diyorum bak ailenin maddi durumu iyidir, aylık iyi bir kazanç vardır güvendiği bir şey vardır vesaire.200 bin tl lik evini satıp almıştır veya bunun benzeri bir şey demedim.Öyle bir şey zaten mümkün değil.

zorlama bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zorlama bence

Saçma muhabbetler ve tiplerden sıkıldım zorlamıyorum madem.Anlamıyorsun nasılsa.İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.