Şimdi Ara

Aracınızın bakımı, Bosch filtreler, Shell motor yağı ve işçilik dahil 139 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
16.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 11 Ocak 2013 Cuma günü bakım hizmetini satın aldım. Sanırım 15 Ocak Salı günü "arayan soran yok, siteden mesaj atıyoruz cevaplayan yok, nasıl firmasınız siz" gibi bir mail attım müşteri hizmetlerine. 16 Ocak günü telefonla araç bilgilerimi istediler verdim. 15 dakika sonra tekrar aradılar "randevunuz yarın şu saatte" diye. çalıştığım için randevuyu cumartesi gününe almalarını rica ettim, ayarladılar. Bugün Yaşa Otomotiv' e gittim. Arabam otostart.com' un araç listesine olmamasına rağmen ellerinde Boch marka filtrelerinin olduğunu söylediler. 5w/30 shell yağ kullanıldı. Gayet düzgün derli toplu bir yer. İnsanlarla nasıl konuşması gerektiğini de iyi biliyorlar. Gittiğinizde karşınız da hödö hödö diye bir şey anlatmaya çalışan sanayi ustalarından yok. Sanırım ustanın ismi Hakan dı. Biraz erken gitmiş olmama rağmen tıkır tıkır her şeyi hallettiler. Filtreler + yağ değişimi + lastikler + farlar ..... vs vs araçtaki her şeyi kontrol ediyorlar. Eksik, hatalı, değişmesi gereken yerleri tespit edip söylüyorlar. Adam gibi ilgileniyorlar yani. Yetkili servisin 450 - 500 lira arasında fiyat çıkardığı bir işi 120 küsür lira (50 lira indirim kodu) gibi bir tutara yaptırdım. İşin özü memnun kaldım. Aracım 1.4 TDCI yeni kasa Fiesta.

• Yakın zamanda satın aldığı bakımı yaptıran, sorun yaşayan varmı?
  • Ben 2 adet bakım satın almıştım.yaptırmak üzere firmayı aradığımda aracınız listede yok, yapamayız dediler.konuşan kişi sanki bana hayrına iş yapacakmış gibi konuştu, bu durum hiç hoşuma gitmedi ve iki bakımı da iptal ettim.para iade sürecinde hiçbir sorun yaşamadım.200 liraya dışarıda bakım yapılıyor zaten, 3 kuruş için randevu almaya, telefon trafiğine bir de üstüne kapris çekmeye gerek yok bence.
  • Aynı şekilde bende de benzer durum oldu, satın alım sırasında belirtiğim servisi aradigimda hizmet vermiyoruz gibi bir cevap verdiler,
    başka servisi aradigimda onlardaki listede de olmadiğimdan firmadan teyit edip dönelim dediler ancak ses çıkmadı. Bakalım ne olacak, sanırım bu tür hizmetleri satın alınca fazla zaman geçirmeden kullanmak lazim. @58_transporter_58
  • bakim yaptiramayan arkadaslar siteyle temasa gecmeli servisle muhattap olmayin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hizmet fiyat hala geçerli mi ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.