Şimdi Ara

Aracınızın bakımı, Bosch filtreler, Shell motor yağı ve işçilik dahil 139 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
16.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

06.12 de arandım 08.12 de Bostancı servisine gitmek istiyorum dedim, arayan bayan; servisin ellinde malzemeler var mı sorayım sizi ararım hemen dedi, hala bekliyorum

hala bekliyormusun

aynı şekilde bana da elimizde parçaların olup olmadığına bakalım döneceğiz dediler 5. gün oldu hala bekliyorum.
  • Bende bugün satın aldım,yaü ile ilgili aklımda soru işaretleri var ama görücez bakalım.Araç dizel olduğu için yağ çok önemli.Ararlarsa burdan durum hakkında sizlere de bilgi vereceğim...
  • siteye girilmiyor
  • Şu paketi alıp, yaptıran arkadaşlar yok mu? Yorumları alsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erakan

Şu paketi alıp, yaptıran arkadaşlar yok mu? Yorumları alsak?

2. sayfadaki @Raptorfx kullanıcısının mesajını bir bakın derim...Tecrübelerini paylaşmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozsat -- 10 Aralık 2012; 13:45:37 >
  • bu paketi kullanmadan önce aracım taş gibiydi. Şimdiyse taksi çıkması gibi sürekli sorun verir oldu.

Kısa ve öz bir şekilde söyleyeyim

bu paketlerden uzak durun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

bu paketi kullanmadan önce aracım taş gibiydi. Şimdiyse taksi çıkması gibi sürekli sorun verir oldu.

Kısa ve öz bir şekilde söyleyeyim

bu paketlerden uzak durun.

Yapma dostum yaaa, bende dün aldım ama senin yorumlardan sonra midem bulandı diyebilirim.İade alırlarsa ettiricem heralde...
  • bende cuma günü aldım bu paketten bugün oldu ne arayan var ne soran cuma günü site üzerinden mesaj attım daha yeni cevaplamışlar :P hizmet "0" pişman oldum ama bosch car servislerini iyi diye duydum umarım otostart gibi değillerdir.
  • Bu ne panik ve sabırsızlık anlamadım.

Adamlar kocaman yazmışlar

%100 para iade garantisi diye ..

"Bu paketi satın aldığınızda, paketin içeriğindeki ürünler aracınıza uygulanır, motor yağınız değiştirilir. İşçilik fiyata dahildir. Servise başka hiçbir ücret ödemezsiniz. Montaj yaptırabileceğiniz bölgeyi/bölgeleri yukarıda görebilirsiniz. Ödeme sonrası bu bölgelerdeki servislerimizi listeleyeceğiz ve seçim yapmanızı sağlayacağız. Dilediğinizi seçerek montaja gidebilirsiniz. Tüm servislerimiz bakımlarınızı garantili bir şekilde yapar. Montaj hizmeti serviste olacağı ve orada fatura edileceği için bu aşamada fatura bilgilerinize ihtiyacımız yok. Montaj sırasında dilediğiniz kişi ya da kuruma fatura kestirebilirsiniz. Servise gidip, ürünler aracınıza monte edilinceye kadar dilediğiniz zaman siparişinizi iptal etme hakkınız var."

daha ne yapsınlar adamlar anlamıyorum.

Bu adamları savunacağımdan değil ama bir kişi çıkıp ta laf atınca hemen firmaları karalamak bana çok adaletli gelmiyor.

bu adamlarla ne ortağım ne de ilişkim var ama birazda mantık kullanalım lütfen.

• neyi ucuz anlayamadim biz opel araclara 160 tl ye orjinal urunlerle ve mobil yag kullandirarak bakim yaptiriyoruz
    ayrica o servis firmasina pek guvenmeyin derim tecrubeye dayali soyluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peykani

quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

06.12 de arandım 08.12 de Bostancı servisine gitmek istiyorum dedim, arayan bayan; servisin ellinde malzemeler var mı sorayım sizi ararım hemen dedi, hala bekliyorum

hala bekliyormusun

aynı şekilde bana da elimizde parçaların olup olmadığına bakalım döneceğiz dediler 5. gün oldu hala bekliyorum.

Hala bekliyorum arayan soran yok, müşteri hizmetlerine sordum bugün cevabı aşağıda;

quote:

Merhaba,
    Ben geçen hafta 08.12.2012 için randevu talep etmiştim, bir daha arayan soran yok, nasıl memnuniyet sağlayacaksınız meraktayım.

quote:

Bakım kampanyamıza gösterilen yoğun ilgiden ötürü müşterilerimizi sırayla servislere yönlendiriyoruz.
    Sizin araç bilgileriniz alınmış ve servisimize bildirilmiştir.
    Aracınız Bosch\'un hazırlamış olduğu listede olmadığı için muadil ürün hazırlığı yapılmaktadır. Buna göre servisimiz randevunuzu onaylayacak ve sizi bilgilendireceğiz.

• bu kampanya gerçekten çok karışık olmuş

bazı araçların filtreleri pahalı bazıları ucuz oluyor ,yine bazı yağlar pahalı bazıları ucuz oluyor

en önemli olan yağ ile ilgili bazı soru işaretleri var ,çünkü kullanılan mikrarın üstü için istenilecek ek ücret bilinmiyor

aynı zamanda bu sette benzinli araç için buji yok vs.

benim aracın bakım seti 70 tl. tutuyor ve bunun içinde buji de dahil

bakım fiyatları ve malzemeler seçilebilen bir sistem yapılsa çok daha iyi olurmuş (seçilen malzeme listeye eklenerek)

neyse zaten kampanya süresi de geçti
  • Beni de arayan yok hala, 10 Aralık'ta almıştım. Üstelik sipariş geçmişimde görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |qEccE|

neyi ucuz anlayamadim biz opel araclara 160 tl ye orjinal urunlerle ve mobil yag kullandirarak bakim yaptiriyoruz

Hangi şehirdesiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: otostart_com

Aracınızın bakımı sadece 139 TL.
    Son gün 10 Aralık. Fırsatı kaçırma.

http://otostart.com/bakim

Bu seti satın aldığınızda
    1 Bosch Polen Filtresi
    1 Bosch Yakıt Filtresi
    1 Bosch Yağ Filtresi
    1 Bosch Hava Filtresi
    4 Litre Shell Helix Motor Yağı
    satın almış olursunuz.

Aynı zamanda bu fiyata, Türkiye'nin en yaygın zincir servisi Bosch Car Service'lerde işçilik bedeli de dahil.

Böylece bu fiyata yukarıdaki parçaları içeren periyodik bakımını da yaptırmış oluyorsunuz.
    Bosch Car Service'lerde yapılan periyodik bakımlar, Blok Muafiyet Tebliği'ne göre aracınızın garantisini bozmaz.
    Yapılan tüm bakımlar dünya markası Bosch garantisi altındadır.
    Üstelik bu bakım setini satın aldığınızda aracınıza uzman Bosch Car Service'leri tarafından 50 nokta check-up ücretsiz olarak yapılır.

Sistem Şu şekilde çalışmaktadır:
    Şimdi "Hemen Satın Al" butonuna basıp ilgili adımları takip ederek kolayca hizmeti satın alırsınız. Ödeme yaptıktan sonra size en yakın montaj noktasını seçersiniz. Ürünler hali hazırda serviste olduğu için kargo prosedürleriyle boğuşmaz, ödemenizden sonra müşteri hizmetlerimizin size bildirdiği randevu saatinde doğrudan servise giderek bakımınızı yaptırırsınız.
    Sizden yukarıda sayılan hizmetler ve ürünler için ekstra ücret talep edilmez.

Bu fiyat SADECE otostart.com müşterilerine özel fiyattır. Ve sadece online olarak otostart.com'dan satın alınırsa geçerlidir.

Not: Nadiren bazı araçlarda setteki ürünlerden biri bulunmayabilir. Mesela bazı araçlarda polen filtresi bulunmaz. Bu gibi durumlarda set, aracın ihtiyaçlarını karşılayacak içeriğe sahiptir.
    Lütfen satın almadan önce listeden ürünün hangi araçlar için uygun olduğuna bakarak, sizin aracınıza bu hizmeti verip vermediğimizi kontrol ediniz.

Aracınızın bakımını isterseniz şimdi satın alın 31 Mayıs 2013 tarihine kadar dilediğiniz zaman yaptırın

Bu fiyat 10 Aralık 2012 tarihine kadar geçerlidir.

Hangi araçlar için geçerli olduğunu görmek için tıklayınız :http://otostart.com/bakim

Aracınızın bakımı, Bosch filtreler, Shell motor yağı ve işçilik dahil 139 TL

citroen listeye eklenecek dediniz ama hala yok?

• 2010 Model 1.6 Cruze Benzinli bakımı bu kampanyaya dahil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

quote:

Orijinalden alıntı: |qEccE|

neyi ucuz anlayamadim biz opel araclara 160 tl ye orjinal urunlerle ve mobil yag kullandirarak bakim yaptiriyoruz

Hangi şehirdesiniz?

Ankara hocam
    sasmazda opel servisi orjinal parcalarla
  • İstanbul da oturuyorum, anadolu yakasında zaten 2 serviste bakım yapılıyor. satınaldıktan birgün sonra otostarttan arayıp aracımın bilgilerini aldılar. marka modele göre paket hazırlandığını belirttiler. 15 gün içinde arayacaklar sizi servisten dediler. bugün aldığımın 4.günü ama yoğunluk olmuştur arayacaklardır sıkıntı olacağını sanmıyorum.

servis hizmetini aldıktan sonra da hizmet ile ilgili yorum yazacağım.

selamlar herkese.
  • Ben 10 aralık günü satın aldım paketi.İstanbul anadolu yakası bostancı sanayi içersinde servis.Bugün ise bakımı yaptırdım ve geldim.Bir bayan arayarak şu gün şu saat uygun mu dedi bende evet dedim ancak bana verilen gün ve saatte gittiğimde, servise gelen mailde haftanın herhangi bir günü olarak bildirimiş.Allahtan sabah erken saatti ve servis boştu.Servisteki arkadaşta çok yardımcı oldu sağolsun.Diğer bir konu ise satın aldığımız paket için otostart sitesindeki araç kodu doğru idi fakat servise bildirilen araç bilgisi ford connect çıktı.Bu durumdan dolayı ellerinde mazot filtresi yoktu ve servisteki arkadaş sanayiden orjinal mazot filtresi olan ufi markayı getirip taktı.Yağ konusunda kafası karışan arkadaşlara bir bilgi vereyim,benim araç dizel ve bu aldığım paketten 10w-40 yağ çıkarken gittiğim yerdeki arkadaşa rica ederek 5w-40 yağ koydurdum ve bir fark vermedim.Çalışan arkadaşlar gerçekten çok ilgililer her konuda size yardımcı oluyorlar.Bakım dışında aracı bilgisayara bağlayıp herhangi bir hata kodu var mı yok mu diye kontrol ettikten sonra aracın bütün fonksiyonları test edildi...Şuan için herhangi bir sıkıntım yok ilerleyen zamanlarda bir problem olursa paylaşırım sizinle... İsteğim üzerine koyulan yağ Shell Helix HX7 C 5w-40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 13 Aralık 2012; 13:56:04 >

• Nihayet otostart.com aradı ama hala benim parçalarımın olup olmadığını servis teyit etmemiş.
    Filtreler pahalı ve yağ gereksinimlerini (FIAT 9.55535- S1 / Shell Helix Ultra Extra 5W-30 - 130TL) iyi olunca sanırım hesap tutturamadılar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.