Şimdi Ara

Aracınızın bakımı, Bosch filtreler, Shell motor yağı ve işçilik dahil 139 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
166
Cevap
1
Favori
16.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son gün 10 Aralık. Fırsatı kaçırma.

http://otostart.com/bakim

Bu seti satın aldığınızda
    1 Bosch Polen Filtresi
    1 Bosch Yakıt Filtresi
    1 Bosch Yağ Filtresi
    1 Bosch Hava Filtresi
    4 Litre Shell Helix Motor Yağı
    satın almış olursunuz.

Aynı zamanda bu fiyata, Türkiye'nin en yaygın zincir servisi Bosch Car Service'lerde işçilik bedeli de dahil.

Böylece bu fiyata yukarıdaki parçaları içeren periyodik bakımını da yaptırmış oluyorsunuz.
    Bosch Car Service'lerde yapılan periyodik bakımlar, Blok Muafiyet Tebliği'ne göre aracınızın garantisini bozmaz.
    Yapılan tüm bakımlar dünya markası Bosch garantisi altındadır.
    Üstelik bu bakım setini satın aldığınızda aracınıza uzman Bosch Car Service'leri tarafından 50 nokta check-up ücretsiz olarak yapılır.

Sistem Şu şekilde çalışmaktadır:
    Şimdi "Hemen Satın Al" butonuna basıp ilgili adımları takip ederek kolayca hizmeti satın alırsınız. Ödeme yaptıktan sonra size en yakın montaj noktasını seçersiniz. Ürünler hali hazırda serviste olduğu için kargo prosedürleriyle boğuşmaz, ödemenizden sonra müşteri hizmetlerimizin size bildirdiği randevu saatinde doğrudan servise giderek bakımınızı yaptırırsınız.
    Sizden yukarıda sayılan hizmetler ve ürünler için ekstra ücret talep edilmez.

Bu fiyat SADECE otostart.com müşterilerine özel fiyattır. Ve sadece online olarak otostart.com'dan satın alınırsa geçerlidir.

Not: Nadiren bazı araçlarda setteki ürünlerden biri bulunmayabilir. Mesela bazı araçlarda polen filtresi bulunmaz. Bu gibi durumlarda set, aracın ihtiyaçlarını karşılayacak içeriğe sahiptir.
    Lütfen satın almadan önce listeden ürünün hangi araçlar için uygun olduğuna bakarak, sizin aracınıza bu hizmeti verip vermediğimizi kontrol ediniz.

Aracınızın bakımını isterseniz şimdi satın alın 31 Mayıs 2013 tarihine kadar dilediğiniz zaman yaptırın

Bu fiyat 10 Aralık 2012 tarihine kadar geçerlidir.

Hangi araçlar için geçerli olduğunu görmek için tıklayınız :http://otostart.com/bakim

Aracınızın bakımı, Bosch filtreler, Shell motor yağı ve işçilik dahil 139 TL

• Bosch Car Service daha once bakım hızmetı alan varmı?
    yorumunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Bosch Car Service daha once bakım hızmetı alan varmı?
    yorumunuz?
    gittiğin servise göre değişir bence,bir standart yok.Ben Bursadakine gittim,memnun kalmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amisos55

gittiğin servise göre değişir bence,bir standart yok.Ben Bursadakine gittim,memnun kalmıştım.

Alıntıları Göster
    10 numara bence değerlendirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

10 numara bence değerlendirin

Alıntıları Göster
    "Bosch car servicelerde yaptırdığınız bakım, TC Blok Muafiyet Tebliğine göre aracınızın garantisini bozmaz!"
    Bu ne demek oluyor, açıklayabilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

"Bosch car servicelerde yaptırdığınız bakım, TC Blok Muafiyet Tebliğine göre aracınızın garantisini bozmaz!"
    Bu ne demek oluyor, açıklayabilecek olan var mı?

Alıntıları Göster
    Listede 2012 Ford fiesta dizel aracımı göremedim tam alacakken paketi...
  • Ben yazın aynı setten alıp yaptıracaktım.Erzincandaki servisi aradım bizde böyle bir kampanya yok dediler.Nerede yaptıracaksanız önce o servisi arayın derim.Yazın fiyat 200 lira civarındaydı herhalde.O açıdan fiyat çok uygun gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eğitimci1124

Ben yazın aynı setten alıp yaptıracaktım.Erzincandaki servisi aradım bizde böyle bir kampanya yok dediler.Nerede yaptıracaksanız önce o servisi arayın derim.Yazın fiyat 200 lira civarındaydı herhalde.O açıdan fiyat çok uygun gibi geldi.
    alfa romeo 156 2004 model aracım listede yok. ticket atmak isteyincede "yetkiniz yok " diyerek hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfista

alfa romeo 156 2004 model aracım listede yok. ticket atmak isteyincede "yetkiniz yok " diyerek hata veriyor.

Alıntıları Göster
    Kampanya 10 Aralık tarihinde sona eriyor !
  • quote:

Orijinalden alıntı: otostart_com

Kampanya 10 Aralık tarihinde sona eriyor !

Alıntıları Göster
    kampanya güzel ama adana da servis yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganays

Tüm şehirlerdeki anlaşmalı servislerimizi hafta içinde kampanyaya dahil etmek için çaba sarf ediyoruz.

Bizi takip etmeye devam edin.
  • quote:

quote:

Tüm şehirlerdeki anlaşmalı servislerimizi hafta içinde kampanyaya dahil etmek için çaba sarf ediyoruz.

aracınız listede yoksa tıklayın yazıyor sitenizde üye de oldum ama yetkiniz yok diyor yazamıyorum...

2008 Ford Fiesta 1.4 TDCi aracım var... motor kodunu bulamadım F6J yazmışsınız motor no benim o şekilde başlamıyor şasi de başlamıyor.. ama aracım 2008 Ford Fiesta 1.4 TDCi.... ben bu paketten alabilirmiyim yararlanabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan1907

quote:

quote:

aracınız listede yoksa tıklayın yazıyor sitenizde üye de oldum ama yetkiniz yok diyor yazamıyorum...

2008 Ford Fiesta 1.4 TDCi aracım var... motor kodunu bulamadım F6J yazmışsınız motor no benim o şekilde başlamıyor şasi de başlamıyor.. ama aracım 2008 Ford Fiesta 1.4 TDCi.... ben bu paketten alabilirmiyim yararlanabilirmiyim?

Mesajınız müşteri hizmetlerimize ulaşmış ve cevap verilmiş.

Buradan da tekrar edelim.

Eğer aracınız 68 hp beygir gücündeyse bakım setini satın alabilirsiniz.

Saygılarımızla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khan1907

quote:

quote:

Mesajınız müşteri hizmetlerimize ulaşmış ve cevap verilmiş.

Buradan da tekrar edelim.

Eğer aracınız 68 hp beygir gücündeyse bakım setini satın alabilirsiniz.

Saygılarımızla

Alıntıları Göster
    almayı düşünüyorum.

Aracım 2007 dizel fiesta. ancak resimde yakıt filtresi benim aldığım bosch mazot filtresinden çok farklı görünüyor.

• Hicbir mitsubishi dogal olarak listede yok
  • Fiyat güzel...

Ben özel serviste 2006 Ford Fiesta 1,4 benzin/LPG araç için işçilik dahil 140 TL veriyorum. Yaptırdığım işin buradakinden tek eksiği Yakıt filtresi, fazlası ise "Mobil tam sentetik" motor yağı kullanılması.
    (Yakıt/benzin filtresinin LPG'li araçlarda sürekli değiştirilmesine gerek yok. 2 yılda bir değiştiriyorum. Zaten bu süre içerisinde genelde LPG yakıldığı için filtreden 5 depo benzin ya geçiyor ya geçmiyor...)
  • quote:

Merhabalar,
    Fiorino 1.3 dizel aracım var, listede adı geçmiyor ancak aynı motora sahip Albea mevcut.

Aracım için bakımı almak istiyorum, modelini teyid ederseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: duga999

almayı düşünüyorum.

Aracım 2007 dizel fiesta. ancak resimde yakıt filtresi benim aldığım bosch mazot filtresinden çok farklı görünüyor.

Kullanılan fotoğraflar temsili fotoğraflar.

Alt taraftaki listede aracınızın bilgisi varsa, satın alın, sizin aracınıza uygun filtreler aracınıza uygulanacaktır.

Saygılarımızla
  • quote:

quote:

almayı düşünüyorum.

Kullanılan fotoğraflar temsili fotoğraflar.

Alt taraftaki listede aracınızın bilgisi varsa, satın alın, sizin aracınıza uygun filtreler aracınıza uygulanacaktır.

Saygılarımızla

Alıntıları Göster
    Listede arabam var..

FordFiesta [02] Fiesta 1.4 TDCi 11.2001-09.2008 F6J.. Fiesta/Fusion [CBK]

model yılı da uyuyor. Ancak Motor kodu WF ile başlıyor benim. o kafamı karıştırdı. Yoksa bu fiyata tereddütsüz alıcam. Bir de bütün bosch serviceler hizmet veriyor mu? Benim evimin yakınında Ankara Yenimahalle'de bir servis var onu kullanmak istiyorum

• quote:

Listede arabam var..

FordFiesta [02] Fiesta 1.4 TDCi 11.2001-09.2008 F6J.. Fiesta/Fusion [CBK]

model yılı da uyuyor. Ancak Motor kodu WF ile başlıyor benim. o kafamı karıştırdı. Yoksa bu fiyata tereddütsüz alıcam. Bir de bütün bosch serviceler hizmet veriyor mu? Benim evimin yakınında Ankara Yenimahalle'de bir servis var onu kullanmak istiyorum

Ford Fiesta aracınız 68 hp ise Motor Kodunu önemsemeyin,

Paketi satın alın bakımınız yapılacaktır.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.