Şimdi Ara

Aracınızın bakımı, Bosch filtreler, Shell motor yağı ve işçilik dahil 139 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
16.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otostart_com

quote:

Orijinalden alıntı: khan1907

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doganays

kampanya güzel ama adana da servis yok

Tüm şehirlerdeki anlaşmalı servislerimizi hafta içinde kampanyaya dahil etmek için çaba sarf ediyoruz.

Bizi takip etmeye devam edin.

aracınız listede yoksa tıklayın yazıyor sitenizde üye de oldum ama yetkiniz yok diyor yazamıyorum...

2008 Ford Fiesta 1.4 TDCi aracım var... motor kodunu bulamadım F6J yazmışsınız motor no benim o şekilde başlamıyor şasi de başlamıyor.. ama aracım 2008 Ford Fiesta 1.4 TDCi.... ben bu paketten alabilirmiyim yararlanabilirmiyim?

Mesajınız müşteri hizmetlerimize ulaşmış ve cevap verilmiş.

Buradan da tekrar edelim.

Eğer aracınız 68 hp beygir gücündeyse bakım setini satın alabilirsiniz.

Saygılarımızla

selamlar 2009 citröen grand picasso aracım için bu paketi alabilirmiyim?

• SERVİS yerini kendimiz belirleyebiliyor muyuz?
  • Motor yağı tam sentetik mi,yoksa yarı sentetik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncbn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khan1907

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doganays

kampanya güzel ama adana da servis yok

Tüm şehirlerdeki anlaşmalı servislerimizi hafta içinde kampanyaya dahil etmek için çaba sarf ediyoruz.

Bizi takip etmeye devam edin.

aracınız listede yoksa tıklayın yazıyor sitenizde üye de oldum ama yetkiniz yok diyor yazamıyorum...

2008 Ford Fiesta 1.4 TDCi aracım var... motor kodunu bulamadım F6J yazmışsınız motor no benim o şekilde başlamıyor şasi de başlamıyor.. ama aracım 2008 Ford Fiesta 1.4 TDCi.... ben bu paketten alabilirmiyim yararlanabilirmiyim?

Mesajınız müşteri hizmetlerimize ulaşmış ve cevap verilmiş.

Buradan da tekrar edelim.

Eğer aracınız 68 hp beygir gücündeyse bakım setini satın alabilirsiniz.

Saygılarımızla

selamlar 2009 citröen grand picasso aracım için bu paketi alabilirmiyim?

Araç sayısını hafta içinde hızla artırıyoruz.

Lütfen otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=ticket

adresinden müşteri hizmetlerimize talebinizi iletin, hızla geri dönüş yapılsın.

• Astra 1.3 cdti aracım listede mevcut.Yukardaki arkadaşın söylediği gibi kullandığınız yağ cinsi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox913

quote:

Merhabalar,
    Fiorino 1.3 dizel aracım var, listede adı geçmiyor ancak aynı motora sahip Albea mevcut.

Aracım için bakımı almak istiyorum, modelini teyid ederseniz sevinirim...

İlgili sorunuza müşteri hizmetlerimiz cevap vermiş.

Saygılarımızla
  • 2009 ford focus 1.6tdci 109bg araç için uygun mu ? Zonguldak'ta servis ayarlarsanız pm atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

Astra 1.3 cdti aracım listede mevcut.Yukardaki arkadaşın söylediği gibi kullandığınız yağ cinsi nedir?

Paket içindeki Motor Yağı, aracınızın yağ değişim standartlarına göre tavsiye edilen yağdır. Örneğin aracınızda 5W-30 yarı sentetik yağ kullanılması tavsiye edilmişse, o yağ paketin içinden çıkar.
  • hangi yağ koydukları belirtilmiş mi? ben göremedim. 10/40 5/40?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duga999

SERVİS yerini kendimiz belirleyebiliyor muyuz?

Kampanyaya katılan servislerin bulunduğu bölgeler Hemen satın al butonunun altında listelenir.
    O bölgelerden herhangi birini seçebilirsiniz.

Kampanyalı fiyat tüm bosch car service'lerde geçerli değildir. Sadece otostart anlaşmalı bosch car servicelerde geçerlidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fox913

quote:

Merhabalar,
    Fiorino 1.3 dizel aracım var, listede adı geçmiyor ancak aynı motora sahip Albea mevcut.

Aracım için bakımı almak istiyorum, modelini teyid ederseniz sevinirim...

İlgili sorunuza müşteri hizmetlerimiz cevap vermiş.

Saygılarımızla

Siteniz bana da yetkiniz yok dedi, bu yüzden buradan soruyorum, Hyundai Getz 2004 1.3 GLS benzinli modeli kampanyanıza dahil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erakan -- 3 Aralık 2012; 11:33:27 >
  • aynı motora sahip bazı araçlar listede olmasına rağmen bazıları yok
    örneğin Peugeot,ford araçları varken Citroen listede yok
    Renault varken Nissan ve dacia listede yok
    Vw ve audi varken aynı motorlara sahip Seat ve skoda yok
  • Listede chevrolet'de yok. Mesaj attım geri dönüş alamadım.
  • sayın otostart yetkilisi benim araç ;

2004 model MK4 BORA BCB motor 1,6 16V , sistemde göremedim benim aracımı kapsamıyor sanırım .

birde Shell yağ kaç numara sentetik mi mineral mi??
  • quote:

pm....
  • Anlaşmalı servisleri Ödemeden sonra değil de ödemeden önce yayınlarsanız ona göre karar verebiliriz.??
    Ya da bir liste olarak verirseniz insanlar gidip gidemeyeceğine göre fırsatı satın alır ya da aalmazlar. Uygun kampanya, güzel fiyat ancak şu an tek tek servisleri aramak zorunda kalıyorum anlaşmalı mısınız diye?

Ankara için 3 seçenek verilmiş Hemen AL butonun altında "ANKARA , ÇANKAYA , MAMAK " yazıyor. Hadi Mamak'ta 1 tane servis var belli; ama Çankaya'dakilerden hangisi? Bir de ANKARa seçeneği nerdeki servisi ifade ediyor?
  • quote:

Anlaşmalı servisleri Ödemeden sonra değil de ödemeden önce yayınlarsanız ona göre karar verebiliriz.??
    Ya da bir liste olarak verirseniz insanlar gidip gidemeyeceğine göre fırsatı satın alır ya da aalmazlar. Uygun kampanya, güzel fiyat ancak şu an tek tek servisleri aramak zorunda kalıyorum anlaşmalı mısınız diye?

Ankara için 3 seçenek verilmiş Hemen AL butonun altında "ANKARA , ÇANKAYA , MAMAK " yazıyor. Hadi Mamak'ta 1 tane servis var belli; ama Çankaya'dakilerden hangisi? Bir de ANKARa seçeneği nerdeki servisi ifade ediyor?

Yapıcı eleştiriniz için teşekkür.

Birazdan sitede anlaşmalı servis listemiz yayınlanacaktır.

Saygılarımızla
  • quote:

quote:

Anlaşmalı servisleri Ödemeden sonra değil de ödemeden önce yayınlarsanız ona göre karar verebiliriz.??

Yapıcı eleştiriniz için teşekkür.

Birazdan sitede anlaşmalı servis listemiz yayınlanacaktır.

Saygılarımızla

Dikkate aldığınız için teşekkür ederim...

• quote:

Kampanya 10 Aralık tarihinde sona eriyor !

Aracımı listeye eklemek için girdiğimde yetkiniz yok mesajı alıyorum. Aracımı listeye ekleyebilirmisiniz?

Nissan Almera
    2001 Model Hatchback
    1.5 motor ve 90 bg

teşekkürler..
  • quote:

Siteniz halen bana yetkiniz yok diyor, bu yüzden buradan daha önce sormuştum, cevap vermediniz, şimdi tekrar soruyorum, Hyundai Getz 1.3 GLS modeli kampanyanıza dahil mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.