Şimdi Ara

Aracınızın bakımı, Bosch filtreler, Shell motor yağı ve işçilik dahil 139 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
16.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2009 1,6 Benzinli Toyota Auris'i de eklerseniz alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: babatolia

http://www.hepsipeugeot.com/PEUGEOT-307-YAG-FILTRE-SETI-16HDI-90HP110HP-FULL-ORIJINAL-,PR-4988.html

5 PARÇA FİLTRE SETİ İÇERİĞİ (115 tl)

1 ADET : TOTAL QUARTZ 7000 10 X 40 ( 4 LT ) MOTOR YAĞI

1 ADET : HAVA FİLTRESİ (ORJİNAL)

1ADET : YAĞ FİLTRESİ (ORJİNAL)

1 ADET : YAKIT(MAZOT) (ORJİNAL)

1 ADET : TAPA PULU

Aracınızın bakımı, Bosch filtreler, Shell motor yağı ve işçilik dahil 139 TL

10w40ları koyun koyun sonrada diyim kronik sorun peugeotlar citroenler turbo kesiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

"Bosch car servicelerde yaptırdığınız bakım, TC Blok Muafiyet Tebliğine göre aracınızın garantisini bozmaz!"
    Bu ne demek oluyor, açıklayabilecek olan var mı?

Açıklaması şu oluyor:

http://www.pilotgarage.com/index.php?pg=pratik_icerik&pratik_id=3

Ama servisler ve distribütörler bunu gerçekte uyguluyorlar mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

aynı motora sahip bazı araçlar listede olmasına rağmen bazıları yok
    örneğin Peugeot,ford araçları varken Citroen listede yok
    Renault varken Nissan ve dacia listede yok
    Vw ve audi varken aynı motorlara sahip Seat ve skoda yok

Araç listesi hafta içinde hızla güncellenecek.

Lütfen takipte kalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoonda

"ödemenizden sonra müşteri hizmetlerimizin size bildirdiği randevu saatinde doğrudan servise giderek bakımınızı yaptırırsınız." Bizim belirlediğimiz gün ve saat değil mi yani ? Firmanın ayarladigi saat bize uymuyorsa peki mesela hafta ici çalışan biri gidemez

Randevu saati, servislerin çalışma saatleri içerisinde (cumartesi dahil) sizin belirlediğiniz bir saat olacaktır. Ancak yoğunluk sebebiyle müşteri hizmetlerimiz randevu saatlerini organize edip hem sizin hem bakım paketi alan diğer müşterilerimizin serviste beklemelerini en aza indirmeye çalışacaklar.

Ayrıca hatırlatmakta fayda var. MAYIS 2013 SONUNA KADAR dilediğiniz zaman bakımınızı yaptırabilirsiniz. Müşteri hizmetlerimiz sizi aradığında bu zamanı bize bildirmeniz yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan9999

hala hangi yağın pakete dahil olduğu bilgisi verilmemiş. 5 30 mu 5 40 mu 10 40 mı, ney arkadaş?

Tüm açıklamalarhttp://otostart.com/bakim sayfasında yazıyor.

Mesela yağ ile ilgili şu açıklama var.

Paket içindeki Motor Yağı, aracınızın yağ değişim standartlarına göre tavsiye edilen yağdır. Örneğin aracınızda 5W-30 yarı sentetik yağ kullanılması tavsiye edilmişse, o yağ paketin içinden çıkar.

Saygılarımızla
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

quote:

hala hangi yağın pakete dahil olduğu bilgisi verilmemiş. 5 30 mu 5 40 mu 10 40 mı, ney arkadaş?

Yukarida verdigi cevaplar arasinda;
    "Araciniz hangi yag tipini kullaniyorsa o pakete dahil olacak" diyor.

Ve lakin bi durumda bir haksizlik soz konusu.
    Mesela benim arac, 5-30 kullaniyor. Yani 10-40 verileceklere gore ben avantajli oluyorum.

Bunun yerine, yag tiplerine gore ayri fiyat belirlense daha adil olur.

Otostart.com'da bakım için yaptığımız 139 TL kampanya fiyatı zaten standart paket fiyatlarından ÇOK ÇOK uygun.

Standart bakım fiyatları içinhttp://boschservice.com.tr adresini kontrol edebilirsiniz.

Amacımız kış bastırmadan mümkün olduğunca çok aracın bakımını garantili, modern ve rahat bir şekilde yapmayı sağlamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: erakan

Arkadaşlar konuyu boşuna uplatmayın, bu otostart yetkilisi arkadaşın soruları cevapladığı yok, yukarıya bakın aynı şeyi iki defa sordum cevap bile vermedi. Sitelerinden mesaj atayım diyorum yetksizsin diyor, kabul etmiyor, yani müşteri hizmetleri sıfır.

Ayrıca bu paketi alsak, sürpriz ödemeler çıkmayacağı da garanti değil... Alan arkadaşlar, ben gidip yaptırdım, hiç bir ödeme, sorun çıkartmadılar demeden, ilgilenmeyin derim... Banka kampanyalarındaki hediye bakımlara dönebilme ihtimali var gibi geliyor bana.

Kısacası parası, vakti ve sabrı çok olan alsın, ben vazgeçtim.

Otostart.com Türkiye'de on binlerce insanın yedek parça, lastik, servis, akü ve sigorta ihtiyacını karşılayan Türkiye'nin en büyük oto yedek parça marketi.

Eğer Forum donanım haber'de "otostart" diye ararsanız, otostart.com'un Forum Donanım Haber'e ne denli önem verdiğini de görürsünüz.

Bakımınızı güven içinde, modern bir serviste aklınızda hiç bir soru işareti olmadan yaptırabilmenizi amaçlıyoruz.

Size, söylediğimiz şeyin dışında hiçbir şey yapmıyoruz. Aracınızın filtrelerini 4 LT Motor Yağını, işçilik dahil sunuyoruz. Üstelik 50 nokta check-up'ı da ücretsiz yapıyoruz. Üstelik bunu da DÜNYANIN en büyük zincir servisi ve en büyük yedek parça markalarından BOSCH ile işbirliği içinde yapıyoruz.

http://forum.donanimhaber.com/m_65692570/mpage_1/f_/key_otostart%2Ccom+tecrubem//tm.htm#65692570

Bu linkte de otostart.com tecrübesine ilişkin ipuçları bulabilirsiniz.

Size de hizmet etmek ve hizmet kalitemizi size göstermek isteriz.

Otostart.com'a mesaj atmanız için üye olmanız gerekiyor. Eğer üye olursanız, bize gönderdiğiniz mesajların takibi daha hızlı ve kolay olmaktadır.

Saygılarımızla

• quote:

bu arada bende satın alacağım otostart"dan paketi. ancak bilinmeliki çok çok uygun fiyata bir paket sunmuyor. garantili araçlara belki uygun olabilir ama sanayinin yolunu bilen birçok kişi bu fiyatın altında işini görebilir.

Kullandığımız filtrelerin BOSCH filtreler olduğunu
    Kullandığımız motor yağının SHELL Helix olduğunu
    Bakımınızı BOSCH CAR SERVICE'te yaptırdığınızı
    yeniden hatırlatmak isteriz.

Saygılarımızla
  • Aracım listede var. Zonguldak Merkezdeyim. Sisteminize üye oldum. Burada noktanız varsa almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

nasıl oluyorda garanti bozulmuyormuş ,benim bildiğim yetkili servisleri dışında yapılan bakım ve onarımlarda garanti bozulur

Garanti ile ilgili detay yazı ektedir.

Saygılarımızla

Aracınızın bakımı, Bosch filtreler, Shell motor yağı ve işçilik dahil 139 TL
  • quote:

http://www.hepsipeugeot.com/PEUGEOT-307-YAG-FILTRE-SETI-16HDI-90HP110HP-FULL-ORIJINAL-,PR-4988.html

5 PARÇA FİLTRE SETİ İÇERİĞİ (115 tl)

1 ADET : TOTAL QUARTZ 7000 10 X 40 ( 4 LT ) MOTOR YAĞI

1 ADET : HAVA FİLTRESİ (ORJİNAL)

1ADET : YAĞ FİLTRESİ (ORJİNAL)

1 ADET : YAKIT(MAZOT) (ORJİNAL)

1 ADET : TAPA PULU

işçilik nerede arkadaşım?

• Eğer aracınız
    kampanyalı ürünün uygun olduğu araçlar listesinde yoksa?
    Size yine de hizmet etmek istiyoruz !

Otostart.com bakım kampanyası büyük ilgi gördü.

Fakat bir çok müşterimiz kendi araçlarının listede olmadığını belirtiyor.

Eğer aracınızı listede göremediyseniz bunun sebebi, BOSCH'un aracınız için bir ya da birkaç filtreyi üretmemiş olmasıdır.

Fakat tüm araçlara hizmet verme misyonunda olan otostart ve Bosch Car Service bu duruma da çözümü şu şekilde getirdi:

Eğer aracınız listede yoksa:
    - Bakım setini satın alın.
    - Müşteri Hizmetlerimiz en kısa zamanda size ulaşıp araç bilginizi alacak
    - Aracınızın bakımı için mevcut olan BOSCH ürünleri kullanacak
    - Bosch'un aracınız için ürettiği filtreleri BOSCH marka olarak, mevcut olmayan filtreleri de Bosch markasının muadili olan 1. Kalite filtreleri (Valeo, Corteco, Delphi, Hengst, Mann, Mahle Knecht gibi) kullanarak
    Aracınıza bakım yapacağız.

Her türlü şartta Motor Yağınız, aracınızın tamir kılavuzunda belirtilen özellikte ( 5W30,10W40 Sentetik, Yarı sentetik vs... ) SHELL HELIX marka kullanılacak.

Aracınızın bakımı için bu büyük fırsatı kaçırmamak için acele edin.
    Hemen bakım setinizi sipariş edin, bakımınızı güvenle; Dünyanın en büyük zincir servisi Bosch Car Service güvencesiyle yaptırın.

Bakımınızı şimdi satın alıp, Mayıs 2013 sonuna kadar Dilediğiniz zaman yaptırabileceğinizi unutmayın !

Detaylar için tıklayın

• Zonguldak'ta Çaycuma, Devrek ve Kdz. Ereğli İlçelerinde noktalarınız var. Ben bu bakımı satın alsam o noktalarda bakım yaptıramaz mıyım? Ona göre alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otostart_com

Eğer aracınız

Eğer aracınızı listede göremediyseniz bunun sebebi, BOSCH'un aracınız için bir ya da birkaç filtreyi üretmemiş olmasıdır.

Fakat tüm araçlara hizmet verme misyonunda olan otostart ve Bosch Car Service bu duruma da çözümü şu şekilde getirdi:

- Bosch'un aracınız için ürettiği filtreleri BOSCH marka olarak, mevcut olmayan filtreleri de Bosch markasının muadili olan 1. Kalite filtreleri (Valeo, Corteco, Delphi, Hengst, Mann, Mahle Knecht gibi) kullanarak

Her türlü şartta Motor Yağınız, aracınızın tamir kılavuzunda belirtilen özellikte ( 5W30,10W40 Sentetik, Yarı sentetik vs... ) SHELL HELIX marka kullanılacak.

Hemen bakım setinizi sipariş edin, bakımınızı güvenle; Dünyanın en büyük zincir servisi Bosch Car Service güvencesiyle yaptırın.

Bakımınızı şimdi satın alıp, Mayıs 2013 sonuna kadar Dilediğiniz zaman yaptırabileceğinizi unutmayın !

Detaylar için tıklayın

örneğin benim arabam 2009 toyota corolla dizel otomatik ve listede yok. daha önce yine bir toyota özel servisinde bakım yaptırmıştım. ancak 1500 km sonra aracımın çekişten düştüğünü ve fazla yaktığını fark edince yetkili servise götürdüm. bana hava filtresinin orijinal olmadığını filtreleri yan yana göstererek durumu açıkladı ve ikisi arasında bariz farklar vardı. halbuki filtrenin kutusunda corolla uyumlu yazıyordu. diğer malzemelerden emin olmadığım için tekrar bakım yaptırmak zorunda kaldım.

dolayısıyla sizin bahsettiğiniz herhangi bir markanın filtrelerinin kullanılacağı ibaresi beni tatmin etmedi. bu konuda bir açıklama yapabilirseniz bende almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: peykani

quote:

Eğer aracınız

Detaylar için tıklayın

örneğin benim arabam 2009 toyota corolla dizel otomatik ve listede yok. daha önce yine bir toyota özel servisinde bakım yaptırmıştım. ancak 1500 km sonra aracımın çekişten düştüğünü ve fazla yaktığını fark edince yetkili servise götürdüm. bana hava filtresinin orijinal olmadığını filtreleri yan yana göstererek durumu açıkladı ve ikisi arasında bariz farklar vardı. halbuki filtrenin kutusunda corolla uyumlu yazıyordu. diğer malzemelerden emin olmadığım için tekrar bakım yaptırmak zorunda kaldım.

dolayısıyla sizin bahsettiğiniz herhangi bir markanın filtrelerinin kullanılacağı ibaresi beni tatmin etmedi. bu konuda bir açıklama yapabilirseniz bende almayı düşünüyorum

Bu bahsettiğiniz konu ile ilgili size akademik düzeyde açıklama yapabiliriz.

Ancak şöyle kısaca özetlemek gerekirse,

Piyasadaki araç parçasına ilişkin algıların bir çoğu yerli yerinde değil.

Böyle olunca son kullanıcılar "güya" kendilerini korumak için şu bilindik sorunun cevabına sarılıyorlar.

"Parça orijinal mi, yan sanayi mi" Bu sorunun cevabı "orijinal" se eğer, kafalarda soru işareti kalmıyor, herkes rahat, sıkıntı yok.

Oysa durum böyle değil. Toyota firması filtre üretmez, far üretmez, balata üretmez, rotbaşı üretmez, amortisör üretmez. Aracın bir çok parçasını farklı üreticilere ürettirir. Bosch söz gelimi bir aracın onlarca parçasını araç üreticileri için üretir. Aydınlatma, fren, balata vs dahil olmak üzere enjektör, dizel sistemleri gibi çok kapsamlı çeşidi vardır. Bosch sadece bir örnek. Hella, Valeo, Mann, Behr, (Türkiyeden örnek vermek gerekirse) Kale vs gibi markalar aracın üretimine ürün üreten firmalardır.

Piyasadaki yanlış algılardan biri de "İyi de Bosch, montaja ürün verirken kaliteli mal veriyor, after market dediğimiz kendi kutusuayla satarken kalitesiz malları üretiyor" tezidir. Siz Bosch olsanız "kalitesiz" ürünü üstelik kendi markanız altında pazara sürer misiniz? Koskoca Bosch firması "kalitesiz üreteyim" der mi?

"İyi ama montajda çıkan ürünler Bosch'un Almanya'daki tesislerinde üretiliyor, Aftermarket ürünler Türkiye'de üretiliyor" Bir Bosch ürünü her zaman Bosch'tur. Almanya'da da üretilse, Türkiye'de de üretilse, Çin'de de üretilse, o ürün Bosch'tur. Bosch kalitesindedir. Hepimizin cebindeki süper teknolojik Apple cihazlar çinde üretiliyorlar diye "Çin Malı" mı oluyorlar?

Bu kısa girişten sonra sorunuzun cevabını verelim.

Bir ürünü tanımlayan şey markasıdır. 1. Sınıf filtre üreticileri bellidir. Bu üreticiler doğrudan montaja ürün üreten dünya çapında firmalardır.

Ürün gamını genişletmek ve daha fazla araca hitap etmek için Bosch firmasının üretmediği ürünleri "paket" yapamadığımız için ve dolayısıyla da o ürünün uygun olduğu araçlara servis hizmeti veremediğimiz için alternatif olarak bu yolu tercih ettik.

Tercih sizin. Elbette bizi deneyerek, hizmet kalitemizi test ederek karar vermeniz en doğrusudur.

Otostart.com yedek parça , servis, lastik gibi aracınızı ve sizi ilgilendiren konulara kapsamlı çözümler üretmeye ve müşteri odaklı çalışmaya devam edecektir.

Saygılarımızla

• quote:

quote:

bu arada bende satın alacağım otostart"dan paketi. ancak bilinmeliki çok çok uygun fiyata bir paket sunmuyor. garantili araçlara belki uygun olabilir ama sanayinin yolunu bilen birçok kişi bu fiyatın altında işini görebilir.

Kullandığımız filtrelerin BOSCH filtreler olduğunu
    Kullandığımız motor yağının SHELL Helix olduğunu
    Bakımınızı BOSCH CAR SERVICE'te yaptırdığınızı
    yeniden hatırlatmak isteriz.

Saygılarımızla

benimde fiyatlarını verdiklerim peugeot yetkili servisinden kullanılanılan total yağ ve orjinal filtre seti idi!!!yani orjinal ürünün yanında sizin boş filtreleri nasıldır şüpheli. kaldıki ben zaten otostart.com dan paketi alacağımı belirtmişim!!!

• quote:

quote:

Tüm açıklamalarhttp://otostart.com/bakim sayfasında yazıyor.

Mesela yağ ile ilgili şu açıklama var.

Paket içindeki Motor Yağı, aracınızın yağ değişim standartlarına göre tavsiye edilen yağdır. Örneğin aracınızda 5W-30 yarı sentetik yağ kullanılması tavsiye edilmişse, o yağ paketin içinden çıkar.

Saygılarımızla

ben aracımda castrol edge 5 - 40 Turbo Dizel yağ kullanıyorum, servise gittiğimde bu yada 5*30 veya 0*30 kullanılacaksa paketi almak isterim aksi taktirde almak istemem. bu durum için nasıl bir garanti verirsiniz? saygılar

• Aracım listede yok ama aldım
    2009 Auris Benzinli
    hayırlısı bakalım...
  • Merhaba,

http://otostart.com/bakim/ kampanyanız çerçevesinde aracımız için öngörülen motor yağı standartı mı kullnılmakta yoksa yegane bir çeşit yağ mı kullanılmaktadır ?. Teşekkür ederim.

Saygılarım ilâ

Otostart Müşteri Hizmetleri
    03/12/2012

Saygılarımızla
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.