Şimdi Ara

Aracınızın bakımı, Bosch filtreler, Shell motor yağı ve işçilik dahil 139 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
16.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2001-2005 arası Honda Civic listede yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polen 15tl hava 15 tl yağ 10tl yakıt 20tl mobil yağ 40tl=100tl
    40da işcilik desek zaten aynı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

polen 15tl hava 15 tl yağ 10tl yakıt 20tl mobil yağ 40tl=100tl

40 tl ye nerede 5-30 ve/veya 10-40 yağ var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

otostart.com'da var mesela. anasayfada.. 43tl ücreti. tam sntetik. onun haricinde birçok yerde bulunabilir. en fazla 50 tl.ye kadar.

aracında 10w40 yağ kullanılanlar için çok hesaplı değil bu kampanya. yağ ve parçalar 80 tl. üstüne de 60 tl. işçilik oluyor, işçilik ücreti yüksek kaçıyor biraz.. ama paket içinden gerçekten 5w30 yağ çıkıyorsa , o yağı kullanan araçlar için fiyat normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 3 Aralık 2012; 16:25:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

quote:

otostart.com'da var mesela. anasayfada.. 43tl ücreti. tam sntetik. onun haricinde birçok yerde bulunabilir. en fazla 50 tl.ye kadar.

aracında 10w40 yağ kullanılanlar için çok hesaplı değil bu kampanya. yağ ve parçalar 80 tl. üstüne de 60 tl. işçilik oluyor, işçilik ücreti yüksek kaçıyor biraz.. ama paket içinden gerçekten 5w30 yağ çıkıyorsa , o yağı kullanan araçlar için fiyat normal

benzinli araç için fazla avantajlı sayılmayabilir ancak dizel araçlar için çok iyi bir fırsat...

hem 5/30 yağlar hem de mazot filtreleri gerçekten pahalı

• quote:

quote:

quote:

evet doğru 5w30 kullananlar için iyi denebilir gerçi mobil 3000 5w30 55tl shelde 50 anca olur.ama garantili araçlarda sorun olmuyorsa 300 servise gitmektense bu kampanya çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Fox913

quote:

quote:

quote:

benzinli araç için fazla avantajlı sayılmayabilir ancak dizel araçlar için çok iyi bir fırsat...

hem 5/30 yağlar hem de mazot filtreleri gerçekten pahalı

evet, mazotlu araçlar için avantajlı olabilir. ben benzinli bir araç için görüşlerimi yazmıştım.
    ayrıca bir arkadaşın söylediği gibi aracın garantisini bozmuyorsa yine avantajlı olur ama o konuda aracın yetkili servisine danışmak lazım.

• "ödemenizden sonra müşteri hizmetlerimizin size bildirdiği randevu saatinde doğrudan servise giderek bakımınızı yaptırırsınız." Bizim belirlediğimiz gün ve saat değil mi yani ? Firmanın ayarladigi saat bize uymuyorsa peki mesela hafta ici çalışan biri gidemez

• hala hangi yağın pakete dahil olduğu bilgisi verilmemiş. 5 30 mu 5 40 mu 10 40 mı, ney arkadaş?
  • Merhaba
    Fiat Linea 1.3 multijet aracım var.
    Dizel araçlar için geçerlimi kampanya
    yakıt filtresi+yağ+diğer filtreler
    turbo dizeller için hangi yağı kullanıyorsunuz.
    Teşekkür ederim
  • C3 1.4 HDi 90 Hp dizel aracı da listede göremedim, oysa aynı filtreleri kullanan bir çok Peugeot modelini listelemişsiniz.
  • 2009 dizel toyota corolla listede yok
  • Peugeot 407 1.6 dizel listede yok
  • opel corsa 1.3 cdti listede var.benim araç corsa ile aynı motoru kullanan chevrolet aveo 2012 1.3 vcdi 75 hp. satın alsam uyarmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan9999

hala hangi yağın pakete dahil olduğu bilgisi verilmemiş. 5 30 mu 5 40 mu 10 40 mı, ney arkadaş?

Yukarida verdigi cevaplar arasinda;
    "Araciniz hangi yag tipini kullaniyorsa o pakete dahil olacak" diyor.

Ve lakin bi durumda bir haksizlik soz konusu.
    Mesela benim arac, 5-30 kullaniyor. Yani 10-40 verileceklere gore ben avantajli oluyorum.

Bunun yerine, yag tiplerine gore ayri fiyat belirlense daha adil olur.

• Arkadaşlar konuyu boşuna uplatmayın, bu otostart yetkilisi arkadaşın soruları cevapladığı yok, yukarıya bakın aynı şeyi iki defa sordum cevap bile vermedi. Sitelerinden mesaj atayım diyorum yetksizsin diyor, kabul etmiyor, yani müşteri hizmetleri sıfır.

Ayrıca bu paketi alsak, sürpriz ödemeler çıkmayacağı da garanti değil... Alan arkadaşlar, ben gidip yaptırdım, hiç bir ödeme, sorun çıkartmadılar demeden, ilgilenmeyin derim... Banka kampanyalarındaki hediye bakımlara dönebilme ihtimali var gibi geliyor bana.

Kısacası parası, vakti ve sabrı çok olan alsın, ben vazgeçtim.

• Nissan Qashqai 1.5. Dci 110 beygir euro5 motor
    Nissan Note 1.5 Dci 86 beygir

Bu iki aracı da ekleyebilirseniz ben de alacağım.Umarım garantiyi bozup bizi mağdur etmez.Bir de yağ konusu netliğe kavuşsa keşke.

Bir de ileri bir tarihte bakıma gitmek için nasıl bir yol izlememiz gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 3 Aralık 2012; 20:11:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsipeugeot.com/PEUGEOT-307-YAG-FILTRE-SETI-16HDI-90HP110HP-FULL-ORIJINAL-,PR-4988.html

5 PARÇA FİLTRE SETİ İÇERİĞİ (115 tl)

1 ADET : TOTAL QUARTZ 7000 10 X 40 ( 4 LT ) MOTOR YAĞI

1 ADET : HAVA FİLTRESİ (ORJİNAL)

1ADET : YAĞ FİLTRESİ (ORJİNAL)

1 ADET : YAKIT(MAZOT) (ORJİNAL)

1 ADET : TAPA PULU

Aracınızın bakımı, Bosch filtreler, Shell motor yağı ve işçilik dahil 139 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babatolia -- 3 Aralık 2012; 20:39:44 >

• bu arada bende satın alacağım otostart"dan paketi. ancak bilinmeliki çok çok uygun fiyata bir paket sunmuyor. garantili araçlara belki uygun olabilir ama sanayinin yolunu bilen birçok kişi bu fiyatın altında işini görebilir.
  • nasıl oluyorda garanti bozulmuyormuş ,benim bildiğim yetkili servisleri dışında yapılan bakım ve onarımlarda garanti bozulur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.