Şimdi Ara

Aracınızın bakımı, Bosch filtreler, Shell motor yağı ve işçilik dahil 139 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
16.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakım olayını bilmiyorum ama ben filtre siparişi (belki bakan bir yetkili vardır yazayım da sipariş no: 138846) verdim dün mesajlaştık ve bir aksilik olmazsa kargonun gönderileceği söylendi sabahtır soruyorum yazıyorum cevap veren olmuyor arkadaşımın kargo geldi bizimki gelemdi yarın bakıma gidecektim yalan oldu galiba, o değil de bir ilgilenip mesaja cevap verseler iyi olacak ama sanırım cevap vermeye elemanları yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

Nissan Qashqai 1.5. Dci 110 beygir euro5 motor
    Nissan Note 1.5 Dci 86 beygir

Bu iki aracı da ekleyebilirseniz ben de alacağım.Umarım garantiyi bozup bizi mağdur etmez.Bir de yağ konusu netliğe kavuşsa keşke.

Bir de ileri bir tarihte bakıma gitmek için nasıl bir yol izlememiz gerek?

Edit

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugün bakıma götürdüm. Çok iyi ilgilendiler, özel Renault servisinin bakmadığı kadar detaylı baktılar ve fren disklerimin aşınmışlığını tespit ettiler. Bujilerin, sileceklerin derhal değişmesi gerektiğini ve antifriz konması gerektiğini bildirdiler ve koydular. Motor yağı pakette 4 lt olduğundan 0,8 lt fazladan yağ için 10 TL fark ödedim. 3 silecek 30 TL, kaliteli antifriz 50 TL, cam suyu 5 TL, conta 5 TL, 4 buji 40 TL olmak üzere 140 TL fark ödeyerek 1 saat 20 dakikada işlemi tamamladım. Bu esnada pek çok sorumu yanıtladılar. Tamamen memnun kaldım diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Ben bugün bakıma götürdüm. Çok iyi ilgilendiler, özel Renault servisinin bakmadığı kadar detaylı baktılar ve fren disklerimin aşınmışlığını tespit ettiler. Bujilerin, sileceklerin derhal değişmesi gerektiğini ve antifriz konması gerektiğini bildirdiler ve koydular. Motor yağı pakette 4 lt olduğundan 0,8 lt fazladan yağ için 10 TL fark ödedim. 3 silecek 30 TL, kaliteli antifriz 50 TL, cam suyu 5 TL, conta 5 TL, 4 buji 40 TL olmak üzere 140 TL fark ödeyerek 1 saat 20 dakikada işlemi tamamladım. Bu esnada pek çok sorumu yanıtladılar. Tamamen memnun kaldım diyebilirim.

fren diskleri nasıl oluyorda aşınıyor ? ,bu durumda balatalarda da aşırı aşınma yokmu ?

balata mı aşınmış disk mi ? ,disk ise ne işlem yaptılar ?

aynı zamanda yukarıdaki mesajımda belirtmiştim ,benzinli araçların setlerinde buji olmaması tuhaf diye

• Diski gösterdiler bana, inceden çatlamaya başladığı söylendi. Torna işlemi görmüş sanırım. Bir süre idare eder seni dediler ama mümkün olduğunca çabuk ön takımın disk ve balatalarını değiştirmem önerildi.
  • quote:

Diski gösterdiler bana, inceden çatlamaya başladığı söylendi. Torna işlemi görmüş sanırım. Bir süre idare eder seni dediler ama mümkün olduğunca çabuk ön takımın disk ve balatalarını değiştirmem önerildi.

anladım hocam

fren sistemi gerçekten çok önemli ,hayati bir parça olduğu için en kısa sürede değişmesi lazım
  • bende geçen hafta telefonda belirttikleri saatte randevuya gittim ama adamların haberi bile yoktu. araştırıp döneceğiz dediler arabayı bıraktım. yağ olarak 5w30 kullanmalarını rica ettim ama arabamı almaya geldiğimde 10w40 kullandıklarını söylediler. ayrıca polen filtresinide değiştirmemişler gerek yoktu diye halbuki 20000 km yapmıştım. fazla koydukları yağ için para almadılar. ancak tüm bunlara rağmen fiyatına göre memnun kaldım. çünkü serviste aynı bakım için 450 tl fiyat çıkarmışlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: peykani

bende geçen hafta telefonda belirttikleri saatte randevuya gittim ama adamların haberi bile yoktu. araştırıp döneceğiz dediler arabayı bıraktım. yağ olarak 5w30 kullanmalarını rica ettim ama arabamı almaya geldiğimde 10w40 kullandıklarını söylediler. ayrıca polen filtresinide değiştirmemişler gerek yoktu diye halbuki 20000 km yapmıştım. fazla koydukları yağ için para almadılar. ancak tüm bunlara rağmen fiyatına göre memnun kaldım. çünkü serviste aynı bakım için 450 tl fiyat çıkarmışlardı

polen filtresi hayati bir parça değil ama değiştirselermiş daha iyi olurmuş

ama siz isterseniz sanayii de bir ustaya yaptırabilirsiniz ,zaten eskisini söküp atıyor yerine yenisini taktığı için garanti ile ilgili de bir sorunda yok
  • Mitsubishi Colt Dizel için bu paketten almak istiyorum... Site yetkilisi bilgi verebilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Mitsubishi Colt Dizel için bu paketten almak istiyorum... Site yetkilisi bilgi verebilirse sevinirim.

kampanya 10 aralık da bitti diye biliyorum ,yoksa devam ediyormu ?
  • Tekrar başlamış.

Aracınızın periyodik bakımı
    26 Aralık'a kadar sadece 139 TL !
    Üstelik Bosch Car Service güvencesiyle.
    Fırsatı kaçırma !
  • Hala haber yok, önce eski kampanya müşterilerilerine hizmet versinler de sonra kampanyayı tekrar başlatırlar.
  • quote:

Ben bugün bakıma götürdüm. Çok iyi ilgilendiler, özel Renault servisinin bakmadığı kadar detaylı baktılar ve fren disklerimin aşınmışlığını tespit ettiler. Bujilerin, sileceklerin derhal değişmesi gerektiğini ve antifriz konması gerektiğini bildirdiler ve koydular. Motor yağı pakette 4 lt olduğundan 0,8 lt fazladan yağ için 10 TL fark ödedim. 3 silecek 30 TL, kaliteli antifriz 50 TL, cam suyu 5 TL, conta 5 TL, 4 buji 40 TL olmak üzere 140 TL fark ödeyerek 1 saat 20 dakikada işlemi tamamladım. Bu esnada pek çok sorumu yanıtladılar. Tamamen memnun kaldım diyebilirim.

hangi serviste aldın hocam hizmeti ? lokasyon ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotrfaramir

quote:

hangi serviste aldın hocam hizmeti ? lokasyon ?

Zonguldak Çaycuma'dan hizmet aldım. Fakat servis %40 zararına yaptığını söyledi. Yani yanında aldıklarım olmasaydı benden zarar edeceğini söyledi. Ama 50 nokta check-up gerçekten harika. Özel servisin para verdiğim halde bakmadığı kadar ince detaylara baktılar, fren diskini öyle saptadılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar,

Dediğim gibi aramalarını bekliyordum Otostarttan, sonunda mail attım sitesindeki iletişim adresinden ve Bostancı yerine Bulgurludaki Birsay otomotiv e yönlendirdiler.
    Aracı söylenen saaatte götürüp teslim ettim. yaklaşık 4 saat sonra işimin bitebileceğini söylediler.
    Bakım sırasında sıkıntı tespit edilen noktalarla ilgili firma sahibi Muharrem Birsayı beni arayarak (bir aile şirketi) bilgi verdi. önerilerini sunarak parça bedellerini belirtti. ortaklaşa birkaç acil bakımı da ekstra olarak satınalmayı istedim. aracım 2 gündür sorunsuz çalışıyor arkadaşlar korkacak birşey yok.

ayrıca başta Muharrem Bey ve Servis sorumlusu Serdar bey olmak üzere ilgili, çözüm getirmeye çalışan insanlar. yani bu kişilerle hiçbir akrabalık bağım yok inanın. servisi ilk kez ziyaret eden bir müşteri olarak hizmetlerinden memnun kaldım, herhangi mide bulandıran birşey kesinikle olmadı.

otostart sizi aramıyosa siz onlara ulaşın mutlaka.
    selamlar

• paket alanlar görüşelerini paylşabilirmi
    paket yeniden satışta
  • quote:

Orijinalden alıntı: lotrfaramir

Arkadaşlar,

Dediğim gibi aramalarını bekliyordum Otostarttan, sonunda mail attım sitesindeki iletişim adresinden ve Bostancı yerine Bulgurludaki Birsay otomotiv e yönlendirdiler.
    Aracı söylenen saaatte götürüp teslim ettim. yaklaşık 4 saat sonra işimin bitebileceğini söylediler.
    Bakım sırasında sıkıntı tespit edilen noktalarla ilgili firma sahibi Muharrem Birsayı beni arayarak (bir aile şirketi) bilgi verdi. önerilerini sunarak parça bedellerini belirtti. ortaklaşa birkaç acil bakımı da ekstra olarak satınalmayı istedim. aracım 2 gündür sorunsuz çalışıyor arkadaşlar korkacak birşey yok.

ayrıca başta Muharrem Bey ve Servis sorumlusu Serdar bey olmak üzere ilgili, çözüm getirmeye çalışan insanlar. yani bu kişilerle hiçbir akrabalık bağım yok inanın. servisi ilk kez ziyaret eden bir müşteri olarak hizmetlerinden memnun kaldım, herhangi mide bulandıran birşey kesinikle olmadı.

otostart sizi aramıyosa siz onlara ulaşın mutlaka.
    selamlar

Aynı şekilde benide Bostancı yerine Birsaya yönlendirdiler. Saat 13:00'te verilen randevu için 18:00'de teslim ediceklerini söylediler, olmaz dedim geri dönüyordum ruhsatı almadığımı farkettim geri döndüm, sonra saat 16:00 ya yetiştiririz dediler kaldım, araca 15:30'da araca anca başladılar 18:30 da bitti

Otostartın yağını hiç görmedim Castrol Edge 0W-30 koydurdum, yağ+1lt ekstra farkına 60TL verdim. Balatalar değişti arkaları değiştiremediler kendini sıkmış açamadılar, balataları elime verip yolladılar sonra gidip taktırıcam.
    Bakım ışığı yanıyordu araç bilgisayarları çalışmadığından söndüremediler, yine balatalar için gidince yapacaklar.

5,5 saat soğukta dikildiğim yanıma kar kaldı.

• İzmir Bornova'da işlemimi yaptırdım. Gayet ilgililer ve hızlıydı. 1 lt yağ farkı için 18 tl ekstra ödedim. Mustafa bey ile tatlı sohbeti ihmal etmeyin. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leiwatzler

İzmir Bornova'da işlemimi yaptırdım. Gayet ilgililer ve hızlıydı. 1 lt yağ farkı için 18 tl ekstra ödedim. Mustafa bey ile tatlı sohbeti ihmal etmeyin. :)

Hayırlısı olsun. Neler yaptılar yazarsanız çok sevinirim. Hangi yağ kullandılar , ekstra bişey çıktı mı vs

Ben 5w40 yağ istesem koyarlar mı acaba ?
  • Yaptıranlardan yorumlar bekliyoruz arakdaşlar.Bu check up nasıldır ? bakım vs
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.