arkadaşlar aldığınız araçların kullanma klavuzunu okumak gibi bir alışkanlığınız varmı acaba ? yeni aldığım aracın kullanma klavuzunu bulamadım arabada okumak istiyorum ama yok ayrıca nereden bulabiliriz internetten aradım taradım bulamadım
tabiki, ezberledik bile, yetkili servisten istersen ellerinde varsa verirler yoksa getirtirler, ancak bazı firmalar ondan bile para alıyor
quote:
Orijinalden alıntı: yuci
tabiki, ezberledik bile, yetkili servisten istersen ellerinde varsa verirler yoksa getirtirler, ancak bazı firmalar ondan bile para alıyor
Paylaşıma bile açtım. Kitapçığı 12. ve 13. maddelerde bulabilirsiniz.
Örneğin Renault marka bir aracın kitapçığını istemek için referans numarasını öğrenmek gerekir. Diğer markalarda da çeşitli kodlama veya numaralandırma teknikleri mevcuttur. Önemli olan aracın donanımına uygun kitapçığı bulmak.
quote:
Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum
Paylaşıma bile açtım. Kitapçığı 12. ve 13. maddelerde bulabilirsiniz.
Örneğin Renault marka bir aracın kitapçığını istemek için referans numarasını öğrenmek gerekir. Diğer markalarda da çeşitli kodlama veya numaralandırma teknikleri mevcuttur. Önemli olan aracın donanımına uygun kitapçığı bulmak.
Alıntıları Göster
Elimden geldigince okurum..
Zaman zaman bi haber oldugumuz detayları ogrenme şansım oluyor enazından..
quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION
Elimden geldigince okurum..
Zaman zaman bi haber oldugumuz detayları ogrenme şansım oluyor enazından..
Alıntıları Göster
arabada müzik dinlerken kitapçığı okumak çok zevkli oluyor canım sıkıldığında açar açar tekrar okurum böylelikle gözümden kaçmış veya hatırlayamadım detayları bir kez daha okumuş olurum yetkili servislerden aracın kitapçığını edinebilirsin para isteseler bile çok değilse al koy torpidoya açar açar okursun
quote:
Orijinalden alıntı: fiesta1903
arabada müzik dinlerken kitapçığı okumak çok zevkli oluyor canım sıkıldığında açar açar tekrar okurum böylelikle gözümden kaçmış veya hatırlayamadım detayları bir kez daha okumuş olurum yetkili servislerden aracın kitapçığını edinebilirsin para isteseler bile çok değilse al koy torpidoya açar açar okursun
Alıntıları Göster
peki pdf formatında indirebileceğimiz bir yer varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: fuats-fuat
peki pdf formatında indirebileceğimiz bir yer varmı ?
Alıntıları Göster
Aracın içinde birini beklemek zorunda kaldığım zamanlarda açıp göz gezdiririm.
Aracın içinde birini beklemek zorunda kaldığım zamanlarda açıp göz gezdiririm.
Alıntıları Göster
bulsam okurum da bulamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: thispotkey
bulsam okurum da bulamıyorum
Alıntıları Göster
bende bulamıyorum
quote:
bende bulamıyorum
Alıntıları Göster
bende arac içinde beklemek zorunda kaldığım okurum içinde cok faydalı ince bilgiler oluyo hatta bazen farkında olmadınız bir özelliği bil bulabiliyorsunuz ne kullandığını bilmek açısından cok önemli bence
quote:
Orijinalden alıntı: selim82
bende arac içinde beklemek zorunda kaldığım okurum içinde cok faydalı ince bilgiler oluyo hatta bazen farkında olmadınız bir özelliği bil bulabiliyorsunuz ne kullandığını bilmek açısından cok önemli bence
Alıntıları Göster
Bizim aracın kitapçığında 2.vitese geçişi 20kmh 3.vitese 40 kmh 4.vitese 55kmh ve 5. vitese 75 kmh da geçebilirsiniz diyordu... utanmasa kalkışı 5.vitesle yapın diyecek
Hyundai accent gls 1.5 1997 model
quote:
Orijinalden alıntı: ototube
Bizim aracın kitapçığında 2.vitese geçişi 20kmh 3.vitese 40 kmh 4.vitese 55kmh ve 5. vitese 75 kmh da geçebilirsiniz diyordu... utanmasa kalkışı 5.vitesle yapın diyecek
Hyundai accent gls 1.5 1997 model
Alıntıları Göster
yahu hanqi birini okuyacaksın vw merso honda toyota var da var..
quote:
Orijinalden alıntı: CeNgİzHaN.
yahu hanqi birini okuyacaksın vw merso honda toyota var da var..
Alıntıları Göster
Evet okuyorum .Bence herkes okumalı.çünkü işimize yarayan bilgiler var tabikide arabayla ilgiliiiii
quote:
Orijinalden alıntı: RainKnight
Evet okuyorum .Bence herkes okumalı.çünkü işimize yarayan bilgiler var tabikide arabayla ilgiliiiii
Alıntıları Göster
birisi ben çok uğraştım bulamadım hayrına mercedes c 200 kompressor w203 owner s manuel veya user handbook pdf formatında bulabilir mi bulamadım yada gözümden kaçtı bulamıyorummm direksiyondaki butonları bile çözemedim daha
quote:
birisi ben çok uğraştım bulamadım hayrına mercedes c 200 kompressor w203 owner s manuel veya user handbook pdf formatında bulabilir mi bulamadım yada gözümden kaçtı bulamıyorummm direksiyondaki butonları bile çözemedim daha
Alıntıları Göster
simdiye kadar aldıgımız her arac 2.el olunca haliyle kılavuzu olmadı
olsa kesin okurdum
quote:
Orijinalden alıntı: EIRP
olsa kesin okurdum
Alıntıları Göster
Baştan sona okurum. Fakat çoğu bildiğimiz şeyler :)))
quote:
Orijinalden alıntı: EIRP
olsa kesin okurdum
Alıntıları Göster
baştan sona okurum en aşagı 10 tane arabanın okumuşumdur.
quote:
Orijinalden alıntı: ecar limon
Baştan sona okurum. Fakat çoğu bildiğimiz şeyler :)))
Alıntıları Göster
okudum özelliklerine daha hakim oldum bence her arabanın olmalı (2. eller dahil) hatta servis kitapçığına da servisleri yazdırıp kaşeletiyorum ayrıca zaten seat ta aracın bir kaydı oluyor (bir arkadaşta kia sorrento vardı 3yıl önce hız sabitleme olduğunu geç öğrenmiş)
quote:
Orijinalden alıntı: triger
baştan sona okurum en aşagı 10 tane arabanın okumuşumdur.
Alıntıları Göster
NOKTASINA VİRGÜLÜNE KADAR OKURUM... ARAÇ İLE İLGİLİ BİLMEDİĞİM HİÇBİR ŞEY KALMAMALI...
quote:
Orijinalden alıntı: roverci
NOKTASINA VİRGÜLÜNE KADAR OKURUM... ARAÇ İLE İLGİLİ BİLMEDİĞİM HİÇBİR ŞEY KALMAMALI...