Şimdi Ara

ARACINIZIN PLAKASINI SORGULAYIN!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DNS kayitlarinda TRAMER gorunuyor. demekki tramer'in bir urunu, hemde hakkimizda yazisini okumanizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

quote:

Orijinalden alıntı: suicide

benim merak ettiğim bu bilgileri hemde ticari amaçla kullanmak adına bunlara satan ya da temin eden kim?

bilmem sitenin whois.comdan sahibine bakmak lazım

tramerin çakallığıymış
  • site sağlam çalışıyor. 10 fake mail ile 500tl cepte. bizim aracı sorgulattım herşey doğru çıktı ruhsattan şasi noyada baktım oda doğru
  • benim connect te landrover diye cıktı
  • arkadaslar sasi nuamranizi kontrol etmenizi oneririm. sigorta sirketleri yanlis girebiliyorlar.. bence bunalr adikkat edin.
  • bi arkadasım acente sahibi benim bilgilerimi yanlış girmiş o yüzden plakam ve şasimi şirkete düzellttirdim . şimdi dogru cevap geliyo.. sizinde öyle yapmanız gerek diye düsünüyorum...
  • he bide 10tane fake mail acan arkadasım :) o yöntemi bende denedim fakat adminler yakaladı... dikkat et bence sende =):)
  • ne kredisiymiş yaa gider alırım 1 liraya e devlet şifresi hayret yaa herşey paralı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

ne kredisiymiş yaa gider alırım 1 liraya e devlet şifresi hayret yaa herşey paralı olmuş

devlet sifresinde kaza çıkmıyor. sadece plaka üzerinde haciz var mı yakalama var mı o çıkıyor
  • hani üye oldum kredi falan vermedi
  • 24 saat icinde yuklenecektir. ditor, yani uye olduktan sonra en gec 24 saat icinde yukluyorlar krediyi....
  • üye olduk da, 24 saat kredi mi bekleyeceğiz şimdi...
  • Dün akşam üye oldum. Sabah da 50 kredi geldi. Eşimin ve benim aracıı sorguladım. Benim aracımın avuç kadar göçüğünü yetkili servis kaskomu deldirmeden ("otoparkta sürtme") yaptı ama 765 TL parasını da sigorta şirketinden aldı. Bu nedenle TRAMER'de Hasarlı gözüküyor (765 TL). Keşke kendi cebimden ödeseydim de bu bilgi aracın sigorta kaydında çıkmasaydı. Sevindirici bir durum ise kendi aracımın plakası ilk defa benim adıma çıkmış olması, daha önce kimsenin kullanmamış olmasıdır. Eşimin aracında ise böyle bir durum sözkonusu değil ama bu önemli de değil.

quote:

Bu araca ait son kayıtlı kişi/ kurum bilgisi :

Aracın şu anki kayıtlı olduğu kişi/kurum :

AYŞE K**** G***

Plaka No : 001 J* 3**
    Şasi No : *************8629
    Motor No : *****930
    Hasar durumu : Hasarsız

Bu araca ait diğer kayıtlı kişi/ kurum bilgisi :
    2 AYŞE K. 2009 - 2010
    3 AYŞE K. 2008 - 2009
    4 AYŞE K. 2007 - 2008
    5 AYŞE K. 2006 - 2007
    6 RESUL D. 2006 - 2007
    7 METİN A. 2005 - 2006
    8 METİN A. 2004 - 2005
    9 METİN A. 2003 - 2004

"Sorgulamış olduğunuz araca ait yukarıdaki bilgiler, 2003 yılı ve sonrasında aracın sigorta kapsamında olduğu sürede oluşan poliçe ile belgelenmiş hasarlarını içermektedir."

• Bence kucuk bir kazaysa bu anlatilailir. alacaka kisiye oda onu bilerek alir. ama diger seceneki dusunmek istemiyorum. belkide bu sistem sayesinde. guvenilir bir piyasa olusacaktir. Bence zararlarimiz acisindan degil. Cikar birligimiz acisindan bakmak lazim....
  • motaport araba satıs sitesi olacak. yani adam plakasını sorgulatmadan ilan veremeycek. hasar varsa çıkıyor. bir kaç ilan var deneme bölümünde
  • Kendi plakamı sorgulayınca alakasız 93 model bir corsa çıkıyor karşıma.Saçmalamışlar.Düzeltin diye mail attım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

Kendi plakamı sorgulayınca alakasız 93 model bir corsa çıkıyor karşıma.Saçmalamışlar.Düzeltin diye mail attım bende

bazı plakalarda sorun çıkıyor. haklısınız
  • 3 aracta denedim 2 sinde dogru bilgi verdi.Cikma plakadan olana yanlis bilgi verdi.

Denedigim aracin birisinde 3.000 TL'lik onarim oldugunu soyluyor ve hasarsiz yaziyor. Hasarli veya hasarsiz olma sarti nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnreaCHaBLe

3 aracta denedim 2 sinde dogru bilgi verdi.Cikma plakadan olana yanlis bilgi verdi.

Denedigim aracin birisinde 3.000 TL'lik onarim oldugunu soyluyor ve hasarsiz yaziyor. Hasarli veya hasarsiz olma sarti nedir.

araba kaza yapar götürüp kaskodan yaptırırsan kasko diye çıkar.

ama araç kaza yaparn götürür cepten yaptırırsan hiç bisey çıkmaz.

bu site sadece sigorta kasko kayıtlarına giren kazaları göstermekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

quote:

Orijinalden alıntı: UnreaCHaBLe

3 aracta denedim 2 sinde dogru bilgi verdi.Cikma plakadan olana yanlis bilgi verdi.

araba kaza yapar götürüp kaskodan yaptırırsan kasko diye çıkar.

ama araç kaza yaparn götürür cepten yaptırırsan hiç bisey çıkmaz.

bu site sadece sigorta kasko kayıtlarına giren kazaları göstermekte

Hasar sorgulama bolumunden aracin 3 bin kusur liralik kaskodan onarim yaptigini ogrendim. Arac gecmisinde sorguladigim zaman ise Yesil kutu icinde beyaz olarak hasarsiz yaziyor. Ama aracin hasari var. Tum bilgiler dogru sadece Hasarsiz kismi yanlis. Hasarsiz olma sarti 5.000 TL alti kazalar icin bozulmuyordur belki..

Bu araca ait son kayıtlı kişi/ kurum bilgisi :

Aracın şu anki kayıtlı olduğu kişi/kurum :

MXXXX XXXX
    Plaka No : XX XX 177
    Şasi No : *************6482
    Motor No : *****335
    Hasar durumu : Hasarsız

Bu araca ait diğer kayıtlı kişi/ kurum bilgisi :
    2 İHSAN Y. 2010 - 2011
    3 SALİH B. 2009 - 2010
    4 SALİH B. 2008 - 2009

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.