Şimdi Ara

ARACINIZIN PLAKASINI SORGULAYIN!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.motaport.com/ Sitesinden ucretsiz plaka sorgulamasi yapilabiliyor. Test yayini oldugu icin gecici bir sure de ucretsiz kredi veriliyor uye olanlara. Bence akliniza takilan bir plaka varsa sorgulanabilir. Faydali olabiecegini dusundugum bir konu oldugu icin paylasmanin iyi olacagini dusundum.

Saygilarimla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecsoft -- 26 Mayıs 2010; 14:45:03 >

• kredii istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

kredii istiyor
    kredim sıfır üye oldum am abisey yapamıyorum krediyinasıl verecek ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

yardım. ücretsiz kredi nasıl olacak
  • quote:

quote:

yardım. ücretsiz kredi nasıl olacak

Alıntıları Göster
    aktivasyon mailinden bi süre sonra ücretsiz kredi aldığınızı bildiren bir mail daha gelecek.

bu mail bazen 2-3 dk içinde, bazen de 1 saat sonra geliyor

gelen krediyle toplam 10 sorgu yapabilirsiniz. sadece plaka no girerek 5 araç sahibi geçmişi, 5 hasar geçmişi mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 26 Mayıs 2010; 15:46:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FX35

aktivasyon mailinden bi süre sonra ücretsiz kredi aldığınızı bildiren bir mail daha gelecek.

gelen krediyle toplam 10 sorgu yapabilirsiniz. sadece plaka no girerek 5 araç sahibi geçmişi, 5 hasar geçmişi mesela.

Alıntıları Göster
    Güzel bir site. Üye oldum, hemen kredi de geldi.Teşekkürler mecsoft arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Güzel bir site. Üye oldum, hemen kredi de geldi.Teşekkürler mecsoft arkadaşım.

Alıntıları Göster
    rica ederim arkadaslar. guzel bir hizmet, bende sizlerle payalsayim dedim. bilgi paylastikca degerlidir nede olsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecsoft

rica ederim arkadaslar. guzel bir hizmet, bende sizlerle payalsayim dedim. bilgi paylastikca degerlidir nede olsa..

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: darth90

quote:

teşekkürler

Alıntıları Göster
    Teşekkürler Kredim geldi 25 kredi kaldı ... oda araba alacağımız zamana kalsın 2. el alırsak tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: darth90

quote:

teşekkürler

Alıntıları Göster
    50 adet kredi kazandım :)
    KONTÖRLER 5ER 5ER DÜŞÜYORMUŞ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahallenin_delisi -- 26 Mayıs 2010; 16:08:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PALERMO ®

Benim biri üye olduğum anda aktivasyon maili ile beraber biri ise bir gün sonra geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

Teşekkürler Kredim geldi 25 kredi kaldı ... oda araba alacağımız zamana kalsın 2. el alırsak tabi

Alıntıları Göster
    2009 yılında alınmış ve ruhsatında 2010 model olarak geçen sıfır bir aracın 2006 yılında kazası görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

2009 yılında alınmış ve ruhsatında 2010 model olarak geçen sıfır bir aracın 2006 yılında kazası görünüyor

Alıntıları Göster
    Plakadan araç geçmişi nasıl sorgulanacak. Sabit değil ki plakalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Plakadan araç geçmişi nasıl sorgulanacak. Sabit değil ki plakalar.

Alıntıları Göster
    ARkadaslar plakanin sabit olup olmamasi onemli degil sanirim. Sonucta su anda police yapilmis bir plakasaysa demekki trafiktedir. Bu da o plakanin uzerindeki son araci bulup ona gore hasar ve bilgileri getirecektir.

Yani plaka su anda trafikte degilse gelmeyecektir...
  • quote:

ARkadaslar plakanin sabit olup olmamasi onemli degil sanirim. Sonucta su anda police yapilmis bir plakasaysa demekki trafiktedir. Bu da o plakanin uzerindeki son araci bulup ona gore hasar ve bilgileri getirecektir.

Alıntıları Göster
    arkadaslar bende sorguladım...benim aracımın tüm hasar bilgilerini dogru şekilde gönderdi.. cok teşekkür ederim bu siteyi hazırlayan arkadaslara...
  • quote:

Alıntıları Göster
    birde 2003 yılından sonrasını sorguluyor sanırım aracım 2001 model ve yazıda aracınızın 2003 ve sonrası sorgulamasında kazası bulunmamaktadır diyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet

birde 2003 yılından sonrasını sorguluyor sanırım aracım 2001 model ve yazıda aracınızın 2003 ve sonrası sorgulamasında kazası bulunmamaktadır diyor...

Çünkü bu sistem genelde bizler için yapılmış bir sistem değildi. Yani öyle olsaydı zaten o yıllarda böyle bir hizmet olurdu. Ellerinde 2003 yılından itibaren olan kayıtları toplayıp sisteme geçirmişler belliki. Ondan sonra bu yıl hizmete girdi sanırım böyle sistem.

Plaka değiştiren araçlar, çıkma plaka alanlar. Eski plakadaki bilgileri, kazaları gösterebilir. O yüzden şaşi no ile sorgularsanız daha sağlıklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

quote:

Orijinalden alıntı: samet

Çünkü bu sistem genelde bizler için yapılmış bir sistem değildi. Yani öyle olsaydı zaten o yıllarda böyle bir hizmet olurdu. Ellerinde 2003 yılından itibaren olan kayıtları toplayıp sisteme geçirmişler belliki. Ondan sonra bu yıl hizmete girdi sanırım böyle sistem.

Plaka değiştiren araçlar, çıkma plaka alanlar. Eski plakadaki bilgileri, kazaları gösterebilir. O yüzden şaşi no ile sorgularsanız daha sağlıklı olabilir.

Alıntıları Göster
    Hasar Sıra No Hasar Tarihi Hasarın Yapıldığı Yer Hasar Açıklama Poliçe Türü Hasar Tutarı
    1 10.06.2009 İSTANBUL - Trafik 0

Hayatında İstanbula gitmemiş otomobilde, hasar buldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: M. Reha

Hasar Sıra No Hasar Tarihi Hasarın Yapıldığı Yer Hasar Açıklama Poliçe Türü Hasar Tutarı
    1 10.06.2009 İSTANBUL - Trafik 0

Hayatında İstanbula gitmemiş otomobilde, hasar buldu.

Alıntıları Göster
    bir plaka yazıyosunuz alakasız plaka veriyor. ama doğru da yaptıklaır var

• quote:

bir plaka yazıyosunuz alakasız plaka veriyor. ama doğru da yaptıklaır var

Alıntıları Göster
    Doğru yaptı benimkini direk aracın modeli vs. yazdı.1 tane kaskodan yapılmış hazar gözüktü ancak açıklaması görünmüyor.

Sahibi alırken yan aynalardan biri kırıldı, kaskodan yaptırdım demişti

Demekki problem yok.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.