Şimdi Ara

ARACINIZIN PLAKASINI SORGULAYIN!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Paylaşım için çok teşekkürler... Faydalı ve güzel oldu, 45 kredide cepte... beklemede...
  • valla ben bir araca bakıyordum. adam orjinal hatasız diyordu. kaskoda 13.5 milyarlık hasar görünüyor. araba kaç takla attı kimbilir.
  • Aracımın şasisine kadar doğru bildi, ayrıca kaskodan yaptırdığım çizikler için boyatma bedelide gözükmekte.Paylaşım için teşekkürler
  • 2 plaka yazdım 2si de alakasız sonuç verdi, çok da güvenmeyin siteye bence
  • aynen benim aracada 4 kere kaz yapmış diyor.

bence kazanın raporunu da söyleseymiş ya.

bencede çok güvenilmeyecek bir site.
  • teşekkürler bilgi için

kredim bitmesin diye düşünenler, alırsınız fake bir email yine üye olur sorgularsanız boşuna kasmayın
  • Arkadaşlar site güvenilir. Şöyle ki aracı aldıktan sonra eğer kendi adınıza ve kendi plakanıza tekrar kasko veya trafik sigortası yaptırırsanız başka araç çıkmaz. Bizim bir aracımızı 0km aldık fakat 2 hasarı çıkıyor. Sonra bir baktım araç transporter. Olay şöyle imiş bizim araçtaki plaka çıkma. Şu an bulunduğum yerdeki plaka sırasından farklı o sebeple eski aracın kayıtları görünüyor. Fakat aynı araca ve şasi numarasına ait araçta farklı bir durum çıkıyorsa bilemem
  • Arkadaşlar siteye giremiyorum. Acaba bi sorun mu var. PM den plakasını versem sorgulayabilen olur mu acaba ? Ya da benim tarayıcı da mı sorun var anlamış değilim. Acil bi arabanın plakasına bakmam lazım
  • @Andec
    Kendi aracıma trafik sigortası yaptıralı 1 ay oldu daha, ama sorgulayınca doğru çıkan 1 tane doğru bilgi yok maalesef.

@Artvin08 bakabilirim pm atarsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur851 -- 26 Mayıs 2010; 21:45:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

@Andec
    Kendi aracıma trafik sigortası yaptıralı 1 ay oldu daha, ama sorgulayınca doğru çıkan 1 tane doğru bilgi yok maalesef.

Hocam dediğim gibi aracın plakası çıkma olabilir. Bizim araçta da kasko var ve 0km aldık 2 tane hasar çıkıyor ve araç transporter görünüyor
  • quote:

@Artvin08 bakabilirim pm atarsanız

Teşekkürler dostum. Başka bir arkadaş imdadıma yetişti sağolsun. Tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andec

quote:

@Andec

Hocam dediğim gibi aracın plakası çıkma olabilir. Bizim araçta da kasko var ve 0km aldık 2 tane hasar çıkıyor ve araç transporter görünüyor

Plaka çıkmadır dediğin gibi. Kasko yok ama 0.km aldık bizde üstelik araç traktör görünüyor

• quote:

quote:

quote:

@Andec

Plaka çıkmadır dediğin gibi. Kasko yok ama 0.km aldık bizde üstelik araç traktör görünüyor

Traktör almış olmayasın Şaka bi yana %99 çıkma plakadır o.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@Andec

Traktör almış olmayasın Şaka bi yana %99 çıkma plakadır o.

O değil de site pahalıymış baya, bir sorgulama 5lira. bedava olmasa denemezdim bile

• 2 liraya zaten mesajla sorguluyorsun aynısı çıkıyor.
    5 liraya kimse sorgulama yapmaz. 1 lira olsa düsünür. bi de kredi kartını kim verir bu is için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

2 liraya zaten mesajla sorguluyorsun aynısı çıkıyor.
    5 liraya kimse sorgulama yapmaz. 1 lira olsa düsünür. bi de kredi kartını kim verir bu is için

1 lira olsaydı sanal kartla belki kredi alabilirdik ama 5lira çok ya
  • benim merak ettiğim bu bilgileri hemde ticari amaçla kullanmak adına bunlara satan ya da temin eden kim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

benim merak ettiğim bu bilgileri hemde ticari amaçla kullanmak adına bunlara satan ya da temin eden kim?

bilmem sitenin whois.comdan sahibine bakmak lazım
  • Faydalı bir paylaşım tşkler.
  • bencede pek guvenılır degıl gecen sene boyattım aracı bısey cıkmadı daha once 2 hasar gonuyor ama sogortadan bakıldıgında bole bı olay yoktu bence mılletın kafası karısır hıc gırıp bakıp moral bazmayın bence 2 el sahıplerı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.