3 aracta denedim 2 sinde dogru bilgi verdi.Cikma plakadan olana yanlis bilgi verdi.
Denedigim aracin birisinde 3.000 TL'lik onarim oldugunu soyluyor ve hasarsiz yaziyor. Hasarli veya hasarsiz olma sarti nedir.
araba kaza yapar götürüp kaskodan yaptırırsan kasko diye çıkar.
ama araç kaza yaparn götürür cepten yaptırırsan hiç bisey çıkmaz.
bu site sadece sigorta kasko kayıtlarına giren kazaları göstermekte
Hasar sorgulama bolumunden aracin 3 bin kusur liralik kaskodan onarim yaptigini ogrendim. Arac gecmisinde sorguladigim zaman ise Yesil kutu icinde beyaz olarak hasarsiz yaziyor. Ama aracin hasari var. Tum bilgiler dogru sadece Hasarsiz kismi yanlis. Hasarsiz olma sarti 5.000 TL alti kazalar icin bozulmuyordur belki..
Bu araca ait son kayıtlı kişi/ kurum bilgisi :
Aracın şu anki kayıtlı olduğu kişi/kurum :
MXXXX XXXX Plaka No : XX XX 177 Şasi No : *************6482 Motor No : *****335 Hasar durumu : Hasarsız
Bu araca ait diğer kayıtlı kişi/ kurum bilgisi : 2 İHSAN Y. 2010 - 2011 3 SALİH B. 2009 - 2010 4 SALİH B. 2008 - 2009
belki o tamiratla karsı araba tamir edilmiştir. seninkinde bir sorun olmamıştır. öyle de olabilir
Bu sitede hasarsız olarak güzüken aracın plakasını 5664 e gönderdiğimde 3 adet hasarı olduğu çıkıyor.Her biri de 2000 tl.lik hasarlar.Bu neden olabilir..?
bence bu durumlarda siteye bildirin problemlerinizi, en azindan neden oldugu hakkinda fikir sahibi olabilirisniz....
quote:
Orijinalden alıntı: mecsoft
bence bu durumlarda siteye bildirin problemlerinizi, en azindan neden oldugu hakkinda fikir sahibi olabilirisniz....
Sorguladığım 2nci araçta da aynı şeyi yaşadım..Buradan anlaşılıyor ki pekte güvenilir bir site değil..5664 ile sitenin aynı şeyleri gösterdiği de oldu ama 2 defa yanlış söylemesi durumunu bildirsem iyi olacak
bende bazi plakalarda sorun yasiyorum..... ama genelde dogru sonuc veriyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme