Şimdi Ara

Araçta beklenenden fazla boya çıktı. Tavsiye istiyorum. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
10.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Kendin yazmışsın ezik vardı, sürtük vardı, geçen tamponu demire sürttüm temizlik için vs vs diye, e sana sürtme diyorum işte. O kadar adam temiz kullanabiliyorsa oluyor demek ki bu bir.

Ben senin nasıl araç kullandığını bilemem, konumuz sen değilsin, ikinci eldeki boyalı araçların durumu ve sahipleri, ben araç alacakken hiç tanımadığım adamın arkadaşının, şusunun buşunun sözüne bakarak araç alamayacağıma göre? Bu iki.

Mesela ben senin aracını almayı düşünsem baştan telefonda sorarım çizik, vuruk, tamponlarda boya var mı diye, varsa peki hayırlı satışlar derim uğurlarım bu da üç.

Diğer yazdıklarına cevap yazmamı hakedecek biri değilsin yolun açık olsun.

Alıntıları Göster
    Vah vah vah almazmış benim arabamı.Çok üzüldüm gerçekten.

Cebine koy o tamponları boyalı arabanın parasını,bak nasıl ağzının suyu aka aka alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabada o kadar boya v.s. çıkması değil de satıcının bunları söylememesi kurdeşen döktürür insana. İnsan aldığı/bindiği arabayı bilmez mi. Sırf bu sebepten almazdım ben olsam.
  • Bir iki parça boyayı dert etmeyin.
    Güzelim araçlardan bu sebeple mahrum kalmayın...

Bir araç motor ve şanzıman aksamı olarak sorunsuzsa ve trameri makul seviyede ise, o araca şans verin, sizi mutlu edecektir...
  • Hocam o kadar boyalı değişenli arabayı almayın satamazsınız burası Türkiye tek parça değişen olunca insanlar arabayı almaktan vazgeçiyor o kadar para vereceksiniz bir de derde sıkıntıya girmeyin boş yere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYR

Bir iki parça boyayı dert etmeyin.
    Güzelim araçlardan bu sebeple mahrum kalmayın...

Bir araç motor ve şanzıman aksamı olarak sorunsuzsa ve trameri makul seviyede ise, o araca şans verin, sizi mutlu edecektir...
    hocam bir iki parça değil

sol çamurlukta ve ön kapıda göçük var düzelecek
    ön ve arka tampon boyalı
    sağ çamurluk değişmiş
    sağ ön arka kapılar ve sağ arka çamurluk boyalı
    toplamda
    2 parça düzelmiş
    2 parça plastik boyalı
    1 parça değişen
    3-4 parça da boya olacak araçta
    zaten araç kaç parça :)

üzerine sağ üst direk boyalı olunca bunlara Türkiye gerçekliğinde satılabilir gözle bakamıyorum.
    Zaten gelen cevapların %80'i negatif tutumda. Buradaki insanları potansiyel alıcı olarak kabul edersek aracı satarken büyük sıkıntılar yaşacağım aşikar.
    O yüzden satıcıyı arayıp direk olayını da söyledim ve vazgeçtiğimi bildirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

hocam bir iki parça değil

sol çamurlukta ve ön kapıda göçük var düzelecek
    ön ve arka tampon boyalı
    sağ çamurluk değişmiş
    sağ ön arka kapılar ve sağ arka çamurluk boyalı
    toplamda
    2 parça düzelmiş
    2 parça plastik boyalı
    1 parça değişen
    3-4 parça da boya olacak araçta
    zaten araç kaç parça :)

üzerine sağ üst direk boyalı olunca bunlara Türkiye gerçekliğinde satılabilir gözle bakamıyorum.
    Zaten gelen cevapların %80'i negatif tutumda. Buradaki insanları potansiyel alıcı olarak kabul edersek aracı satarken büyük sıkıntılar yaşacağım aşikar.
    O yüzden satıcıyı arayıp direk olayını da söyledim ve vazgeçtiğimi bildirdim.

Alıntıları Göster
    hocam almak istediğin modelden zebil gibi var. başka araç kalmadı mı, bu bitik aracı alıyorsun? hadi az bulunan bir araç arıyorsundur, o zaman eyvallah. alma bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: iquique

hocam almak istediğin modelden zebil gibi var. başka araç kalmadı mı, bu bitik aracı alıyorsun? hadi az bulunan bir araç arıyorsundur, o zaman eyvallah. alma bunu.

Alıntıları Göster
    almıyorum hocam zaten

advance skypack

lpgli 70-71 bin

lpgsiz 66-67 bin liraya bulabilirseniz temiz araç alayım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 9 Nisan 2018; 14:3:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omaTR

almıyorum hocam zaten

advance skypack

lpgli 70-71 bin

lpgsiz 66-67 bin liraya bulabilirseniz temiz araç alayım hocam

Alıntıları Göster
    arayıp bulmak senin görevin.

milletin hışır olmuş arabasına sırf ucuz diye boşuna para verme. biraz daha para biriktir, temizini al. uzun süre başın ağrımadan kullan.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.