Şimdi Ara

Araçta beklenenden fazla boya çıktı. Tavsiye istiyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
10.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    66500 nere 75 nere hocam biraz makul olmak lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • milleti düşürdükleri duruma bakarmısın paraya bak sattıkları arabaya bak... ekonomi çok eyi... Ablamın 2013 te 40a aldığı araba bu hemde sıfır...
  • direkteki kapı fitillerini kaldırıp altına bakıyorlar çekiç işlem vs. var mı diye. boya yüzeysel ise fitilin altı temizse o kısımda düzeltme kaynak çekiç boya yoksa binici açısından bir sorun olmaz. expertiz yapan yerdeki usta ile tekrar görüşüp bunları sorun eğer düzgünse 65 e bağlayın gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

direkteki kapı fitillerini kaldırıp altına bakıyorlar çekiç işlem vs. var mı diye. boya yüzeysel ise fitilin altı temizse o kısımda düzeltme kaynak çekiç boya yoksa binici açısından bir sorun olmaz. expertiz yapan yerdeki usta ile tekrar görüşüp bunları sorun eğer düzgünse 65 e bağlayın gitsin.
    Satarken sıkıntı yaşarım diye korkuyorum hocam açıkçası.

LPG taktırdığım zaman 70 é gelecek araç bana.

3 sene sonra sat satabilirsen 70 é

Tamam illa ki bi yıpranma payı vs olur ama 60 a zor satacaksam ben pas diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Degiseni olmasi ve üst direkte boya olmasi agir bir kusurdur.

Siz satarken en çok buna takilacaklar.

Eger boyasiz degisensiziyle arasinda bariz bir fark varsa aliabilirsiniz.

Ama 3-5 bin fark varsa almayin.

En az 10 bin fark olmali.

Cunku 1 degisen birde direk boyasi artik 5-6 parca boya arti 2600 hasar kaydi falan falan falan ohooo

Boyasiz degisensiz arac alin bence

• Direkteki boyanın kalınlığı yazılmamış ama oda tek lat boyaya işaret ediyorsa ki sanırım öyledir binici için sorun teşkil edecek birşey olmadığını düşünüyorum. Ancak sol tarafındaki göçüklerde boya ile halledilecek göçüklerse arabanın büyük kısmı boyalı olacak bu noktada bu aracı satarken zorlanacağınız aşikar o yüzden alırken ucuz almalısınız ki sizde satarken makul fiyat yazabilesiniz. Bence 65.000 tl sizin için bu aracı alırken güzel rakam olur. Ha şu şartlarda 1000 tl gibi rakamlar la pazarlık bozmak mantıklımıdır kararını siz verin derim. Ama bu ay kur farkları sıfır fiyatlarına yansıyacaktır ve havaların ısınmasıyla önümüzdeki 1 ay içinde ikinci el fiyatlarında artış yaşanacağını ön görmek için kahin olmaya gerek yok.

Son tahlilde araç içinize sindi ise sahibi size güven verdi ise direktrki boyayı o anda fark etmediğinizi belirterek 65000 tl teklif edin derim. Eğer olmaz derse 1_2 gün daha araç bakar düşünmek için zaman kazanırsınız. Eğer daha iyisini bulamazsanız tekrar arar son söylediği fiyattan alırsınız. (Tabi bu sürede araç satılırsa geçmiş olsun)

Yukarıdakilerin hepsi normalde olan yada olması gerekenlerdir, peki

Sen olsan ne yapardın diyorsanız ben olsam yalan söyleyen veya bende bilmiyordum diyen kişiden araba almam, ha araba 10_15 yaşında olur tamam ama 3_5 yaşında maksimum 2. Sahibinde olan 30.000 km deki arabada sahibi ne kadar güven verirse versin ben inanmam.

Takdir sizindir

• Hocam fiyatı bile kazık aracın değeri bu değilki

• Her araba satılır önemli olan değerinde alabiliyor olman. 50 bin hasar kayıtlı arabaları bile alıyorlar, 3 parça boyalı arabamı elinde kalacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: otobilge

Hocam fiyatı bile kazık aracın değeri bu değilki
    Değeri nedir hocam peki. Sahibinden ve arabam + toyotayagit sitelerinden baktığım kadarıyla daha uygun daha iyi şartlarda araç bulamadım bulabilirseniz bana konudan iletin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Direkteki boyanın kalınlığı yazılmamış ama oda tek lat boyaya işaret ediyorsa ki sanırım öyledir binici için sorun teşkil edecek birşey olmadığını düşünüyorum. Ancak sol tarafındaki göçüklerde boya ile halledilecek göçüklerse arabanın büyük kısmı boyalı olacak bu noktada bu aracı satarken zorlanacağınız aşikar o yüzden alırken ucuz almalısınız ki sizde satarken makul fiyat yazabilesiniz. Bence 65.000 tl sizin için bu aracı alırken güzel rakam olur. Ha şu şartlarda 1000 tl gibi rakamlar la pazarlık bozmak mantıklımıdır kararını siz verin derim. Ama bu ay kur farkları sıfır fiyatlarına yansıyacaktır ve havaların ısınmasıyla önümüzdeki 1 ay içinde ikinci el fiyatlarında artış yaşanacağını ön görmek için kahin olmaya gerek yok.

Son tahlilde araç içinize sindi ise sahibi size güven verdi ise direktrki boyayı o anda fark etmediğinizi belirterek 65000 tl teklif edin derim. Eğer olmaz derse 1_2 gün daha araç bakar düşünmek için zaman kazanırsınız. Eğer daha iyisini bulamazsanız tekrar arar son söylediği fiyattan alırsınız. (Tabi bu sürede araç satılırsa geçmiş olsun)

Yukarıdakilerin hepsi normalde olan yada olması gerekenlerdir, peki

Sen olsan ne yapardın diyorsanız ben olsam yalan söyleyen veya bende bilmiyordum diyen kişiden araba almam, ha araba 10_15 yaşında olur tamam ama 3_5 yaşında maksimum 2. Sahibinde olan 30.000 km deki arabada sahibi ne kadar güven verirse versin ben inanmam.

Takdir sizindir
    Hocam teşekkür ederim arayıp konuşacağım bakalım nasipte ne var.

• Yukarıda başka bu fiyata araç yok yazmışsınız ama sadece 1 dk şık arama ile bi dünya temiz ilan buldum. Nasıl araç yok diyorsunuz? Bir kaç örnek ilan atıyorum

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-boyasiz-orjinal-549111051/detay bu ilan 69000 lira lpg bile takılı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-hatasiz-506708330/detay bu ilan 70 e rahat alınır 2015 model ve LPG li

Otomatik dersen

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibinden-sifir-durumda-1.6-advance-skypack-cam-tavan-otoma-513912825/detay sadece dolu vurmuş, kazalı araçtan çok daha iyi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2014auris-advance-otamatik-km50binde-boyasiz-hatasiz-547778886/detay değişen boya hiç bir şey yok bakımlı. Pazarlıklar alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

Yukarıda başka bu fiyata araç yok yazmışsınız ama sadece 1 dk şık arama ile bi dünya temiz ilan buldum. Nasıl araç yok diyorsunuz? Bir kaç örnek ilan atıyorum

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-boyasiz-orjinal-549111051/detay bu ilan 69000 lira lpg bile takılı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-hatasiz-506708330/detay bu ilan 70 e rahat alınır 2015 model ve LPG li

Otomatik dersen

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibinden-sifir-durumda-1.6-advance-skypack-cam-tavan-otoma-513912825/detay sadece dolu vurmuş, kazalı araçtan çok daha iyi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2014auris-advance-otamatik-km50binde-boyasiz-hatasiz-547778886/detay değişen boya hiç bir şey yok bakımlı. Pazarlıklar alınır
    1 skypack değil

2 otomatik değil

3 9000 tl hasarı var mesajla konuştum ekran görüntüsü aşağıda

4 benzinli hocam lpg takınca 75 oluyor benim Max 70 liram var

Araçta beklenenden fazla boya çıktı. Tavsiye istiyorum.

• omaTR kullanıcısına yanıt
    Hocam en 1 dk da buldum bunları, emin olun bir iki haftada neler bulunur neler. Ayrıca skypack çok ahım şahım bir şey değil. Bir özelliği az olsun temiz olsun derim hep.

Sonuncusu madem uygun görüyorsunuz 73 e alacak haliniz yok. Pazarlıklar 71 e rahat alınır hatta ilan süresinin çoğu geçmişse iyi fiyat veren yoktur pazarlığı sıkı edin 70 e alın. LPG yi de taksitle takın sorun olmaz.

Eski bi aracım vardı kazası belası yoktu ama bakımsıdı. Ekspertiz yaptırıp Piyasadan 3 bin ucuz aldım, 1.000 lira harcarım tertemiz olur dedim. Lakin bu tarz bakımsız ya da kazalı araçlarda hiç bir zaman sizin istediğiniz gibi masrafsız olmuyor araçlar. 2.500 lira harcadım hala bir yerlerinden sorun çıkıyordu, o haliyle aldığım rakamdan aşağı sattım. Ettiğim masrafa mı yanayım, aldığımdan daha ucuza sattığıma mı? Kısacası artık 3-5 fazla olsun, gerekirse taksitli nakit avans çekiyorum ama temiz alıyorum. Size de önerim bu olur. Bir yıl sonra yaptığınız masrafları hesaplayınca 72-73 verdiğinizi görünce dediğimi hatırlayın.

Yine de ülkede tampon boyasını takan milyonlar varken bunca kazasına boyasını değişenine rağmen rahat satabileceğinizi düşünüyorsanız (3-4 az ödeyeyim derken 66.500 ü riske atarak) ,bu kadar cevapta almayın(ya da alacaksanız bu fiyatın çok altında alın) diyenlere rağmen gidip 1.000 TL düşürüp olacaksanız seçim sizin. Para sizin sonuçta isterseniz 70 verin alın.

Şimdiden hangisini alırsanız alın iyi günlerde kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 8 Nisan 2018; 10:45:27 >

• ilhdmr kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam vazgeçeceğim gibi duruyor.

1 aydan beri bakıyorum ilanlara en aklıma yatan buydu ilanda ki haliyle.
    Daha uygunu için bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 8 Nisan 2018; 10:52:17 >
  • araç bi taraftan darbe almış zaten bariz şekilde belli ancak, yan yatma falan en azından kapı sacı giderdi ayna giderdi belli olurdu hasar kaydında. Eğer araç metalikse kapı boyanırken direğe kat geçilebilir bu arada renk çok sıratabiliyor yoksa. Direkte oynama gözle görülür şekilsel bi bozukluk yoksa MACUN vs değil sadece püskürme boyaysa kafaya takılacak bir durumu yok. Kötü bi durum yok araçta önden arkadan ciddi darbesi olmayan araçlar alınır ve satılır bana göre. Aracın güncel piyasa bilgilerine sahip değilim ancak aracı beğendiyseniz ve boyasız emsalinden 3500-4000 tl altına alabiliyorsanız alıp geçin. Daha almadan satılır mı diye düşünmeyin. Hiç satılamayacak araç durumundan oldukça uzak görünüyor araç.
  • Piyasasını bilmiyorum ama boya konusunu abartmıyor musunuz ? Gelen mesajlara bak hayretle okuyorum. Benim de aracımın o kısmında lokal boya vardı şerefsizin biri bilerek vurmuş oraya. Ne yapalım arabayı çöpe mi atalım ?

Eğer satıcı hoşunuza gittiyse araç içi dışı temizse şasede sorun yoksa alın gitsin takılmayın bu kadar.

Benim aldığım aracı burası bilse demekki sopayla döverler beni

• otomatik astra bak o paralara bence.
  • cobainn kullanıcısına yanıt
    Metalik gri hocam araç

Alırken satmayı düşünmek zorundayım 3 sene sonra satacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omaTR -- 8 Nisan 2018; 17:2:47 >
  • omaTR kullanıcısına yanıt
    aynen hocam muhtemel o birleşim yerinden bi darbe yemiş, kapı da biraz kasmıştır çekip düzeltirken direk te illa ki soyulur çizilir eğer bu kapının olduğu direkse. Sağ tarafın boyalı olması da doğal renk tutturmak çok zor bu tonlarda. Eğer aracın boyasızı 70 binden aşağı yoksa bunu da 66ya alabiliyorsanız. Aracın içi temizse içinize sindiyse alınabilir. O kapının açılış kapanış durumunu kontrol edin. Eğer araçta yan koltuk hava yastığı varsa onu kontrol edin onun dışında çok kötü durumda değil araç.
  • cobainn kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sol tarafı :) göçükler vakumla düzelecek.
    Sağ tarafta bir şey yok.
    Sadece çamurluk tam oturmamış değişimden dolayı o kadar. Boya farkı falan yok. Açılıp kapanmada bir sıkıntı yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.