1 ay önce yürür durumda olan aracımın aniden direksiyonu sertleşti ve durup kaputu açtığımda hidrolik borusunun delindiğini gördüm.Yakında bauhause vardı ve hemen gidip tesanın ısıya dayanıklı tamir bandından aldım sardım ve kaya gibi tuttu..üdtelik 1 ay bindim araca öyle..
Şimdi sizden isteğim arabanın başka biyerine bişey olfuğunda lazım olacak bu bant tarzı tamir edebilecek ne vardır..mesela lastik patladığında sprey boru patladığında bant arabada olsun diyorum başka ne gerekir??
10 numara anahtar ( akü sökmek için ) yıldız tornavida pense cırt kelepçe hasır ipli geniş tamir bandı Mini kompresör
bunlar benimkiler.
Lokma takımı
Torx seti
Boy boy yıldız düz tornavida kontrol kalemi
Pense kurbağacık ayarlanabilir pense
Levye
Çeşitli bantlar kelepçeler
Radyatör sızıntı önleyici
Saf su antifiriz
Yedek elektrik kablosu yedek ampuller yedek sigorta
Aracın bakımları tam ve zamanında yapılmış olmalı ve kasko-sigorta poliçesinde çekici hizmeti olmalı. Başka bir şey taşımaya gerek yok. Yolda yapılacak müdahaleler ile aracı yürütmek çok daha büyük masraflara yol açabilir. Bazen günü kurtarma ihtimali olsa da riske atmama taraftarıyım.
lastik köpüğü ışıldak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme