Şimdi Ara

Araçta oluşan taş izleri konusunda ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bulunduğum yerdeki yolların sıkıntılı olmasıyla yazdan bu yana gittikçe artan taş izleri var kaputta ve maalesef gittikçe canımı sıkıyor. Geçen gün fark ettim ki içleri pas tutmaya başlamış. Arabayı satma noktasına geldim. Sizce abartıyor muyum? Kafama takmayip devam etsem mi ya da sanayiye götürsem mi? ( Bulunduğum yerde kaliteli usta yok ) Yoksa satsam mi aracı fikirlerinizi merak ediyorum Araçta oluşan taş izleri konusunda ne yapabilirim? Araçta oluşan taş izleri konusunda ne yapabilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ppf kaplama yaptırabilirsiniz

• Djargon2 D kullanıcısına yanıt
    Eğer satmazsam onarımını yaptıktan sonra kaplicam ama onarımını düşündükçe afakanlar basıyor sanayiye gitmek dert usta bulmak ayrı dert :)

• Ppf kaplama yaptırın bütün dertleriniz sona ersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çelik rütuş + ppf

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Onarım konusunda ne önerirsiniz kendim yapabilir miyim acaba ?

• ES3NT kullanıcısına yanıt
    Çelik rutus yaptircak bir yer yok maalesef Şırnak Cizre'de yim öğretmen olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiavalNando -- 4 Nisan 2024; 20:39:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şırnak Cizre gibi yerde araba düşünmek garip bence

Ben pasta cila denerdim olmadı boyat gitsin ne olmuş?

Her eşyanın tadilatlı olanı hatta sıfır parçası değişmiş olanı makbul ama araba oldu mu konu millet çıldırıyor

Ben en ufak macun olmasın diye parça değiştiren insanım

• DiavalNando D kullanıcısına yanıt

Şırnak Cizre'de ne işiniz var ?? Öncelik can guvenliginiz olmalı bence

Öğretmen olarak görev yapıyorum mecburi hizmet maalesef ama yollar hariç güzel bir yer düşündüğümüz gibi değil :)

• İnanın ki o kadar haklısınız ki ama biz bu mereti satınca çakal esnaflar ya da alıcılar 50-60 bin para kırıyor minik bir boya için

Ulan ne güldüm ya

Adam devlet memuru olamaz mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Basit merak etme git bi oto boyaciya kucuk boy su sisesinin icine biraz aracinin boyasindan koydur bir de kirtasiyeden suluboya fircasi al tamam. O hasarli noktalara suluboyanin ucuyla boyayi dokundur paslanma durur.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Çok çok teşekkür ederim 🙏

Fircanin ucunu sadece kaportadaki çukurluklarin içine dokundur ama. Etrafına taşırma. Camızın göle sı.tığı gibi vurma fircayi aman ha

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Hahaha tamamdır elimden geldiği kadar dikkat ederim bir bezle dikkatlice sürüp temizlerim 😂😂

• Taş izleri yüzünden kendi ifadenize göre "arabayı satma noktasına geldim" demişsiniz. Ben Marmara'da bir büyükşehir içerisinde kaputun tarla gibi olması (çok sayıda taş vuruk izi) durumunu bile sineye çekmişken siz dert yanmışsınız, ben ne yapayım peki.

Fırça rötüş dışında çare yok.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Herhalde kafayı yerim tabii ki Allah başka dert vermesin ama gerçekten can sıkıcı. 6-7 aydır arabanın ön tarafına bilerek bakmiyordum bile geçen gözüm ilişti ilismez olaydı. Benimki hastalık gibi hatta ben sırf arabanın önünü gormeyeyim diye kendim yikayabilecekken dışını yikamaya veriyordum :) .Fırça rötuş denicem olumlu sonuç alırım umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiavalNando -- 4 Nisan 2024; 22:41:59 >
  • Aracın boya kodunu öğren. Trendyol dan Rötuş seti al. Arabayı güzelce temizle Rötuş çeliğini 2 numara zımpara ile biraz zımpara yap.

30 ml boyaya 10 ml civarı tiner kat. Fırça ile belli noktalara 2 3 damla bırak çelikle aşağı çek. Fazla boyayı tinerci bezle temizle. Bu işlemi 2 3 defa yap tamamdır. Üzerine 1 kat kalın 1 kat ince pasta cila yap

• SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim kafama takılan bir şey olursa sipariş ettikten sonra sorsam sorun olmaz değil mi 🙂

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.