Şimdi Ara

Araçta telefon kullanma trafik cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ay önce ceza kesilmiş. Bu gün e-tebliğat ketsis ile teblig ediliyor. İlginç olan trafikte telefon kullanmam kullananada kızarım. Bende bluetooth var ve arama gelince telefonu açıp hemen ona bağlıyorum. Muhtemelen telefonu açarken ceza kesti veya park halinde konuşurken kesti. Bilemiyorum işgüzar bir fahri memurda olabilir.

Sonuçta cezaya itiraz edeceğim. Yani ispat istiyorum nasıl konuşmuşum. Tebligatlarda bu yok.

Sorun itiraz için gerekli olan tutanak ve tebligat lazım. Ama evrak olarak bir tebligat yok. Bunları nereden bulup beyan edeceğim. Yada oturup ödeme yaptıktan sonra evrak mı beklesem.

İkinci sorun bu hafta mahkemeye gidemiyorum. Sonraki haftada kurban bayramı giriyor sanırım 9-10 gün. 15 gün içinde itiraz etmessenm kesinleşecek. Ama itiraz süremin kalan yarısı bayramın içinde.

Bu durumda bayramdan sonra itiraz edebilir miyim. Yani bayrama denk gelince itiraz süresi uzuyor mu?

Tebligat tarihi 09.06.2024 ama sms ile geldi evrak yok.

Nasıl oluyor acaba.

Bide bana çok keyfi ceza kesiyorlar gibi gelmeye başladı. Allah sonumuzu hayretsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasesa -- 9 Haziran 2024; 18:55:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İtirazla uğraştığına değmez erken ödeme indirimini kaçırmadan öde bence.

Elde telefon gördümü cezayı yapıştıranlara bende gıcığım.

Geçen gün navigasyona bakmak için dörtlüleri yakıp yolun kenarında durdum ileride polis varmış işaret yaptı yanına gittim niye telefonla oynuyorsun diyor yahu adres arıyorum dedim navigasyonu gösterdim plakanın resmini çekti devam et dedi ceza yazdı mı yazmadı bilmiyorum artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 ağustosta bende yemiştim.. öde geç hocam uğraşmana değmez.

• erken odemek itiraza engel degil.

• Merhaba,

bana da benzer şekilde trafik cezası geldi 10 gün önce.

Telefonla konusmadığıma ya da mesaj atmadığıma adım gibi eminim ama mahkeme ile uğraşmak gözümde büyüyor.

7 yıl önce gelen trafik hız cezasını (1km aşmışım onlara göre limiti) iptal ettirmiştim ama bu şekilde ceza gelip de iptal ettiren var mı emin değilim.

fotoğraf ya da görüntü yok, kuru kağıt parçası geldi sadece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.