Bildirim
Araçtaki saat tarih kendini resetliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sigortası atmış olabilir. -
Astra j de saat ve tarih için yol bilgisayarından farklı bir donanımmı mevcut? Hocam sigorta atsa araçtaki diğer bileşenlerde bozulmazmıydı. Örneğin radyo hafızasında sıkıntı yok, diğer elektriksel aksamlarda hafıza vb durumlar normal. -
Bir elektrikçiye götür,marş gücüne baktırt.
Akü zayıf gibi. -
2010 cruze kullanıyorum bende arada yıl farkı var ama astra j ile aynı sistem işte az çok benziyorlardır yine, akü arızalıyken benim araçtada oluyordu zırt pırt saat tarih ayarları bozuluyordu aküyü değiştirince düzeldi bilginize.
-
Bende aküden şüpheleniyorum eyw hocam -
Bi götürücem ama servis bişeyden anlamıyor, tavsiyrniz için eyw hocam -
bir anda marş basmayı kesebilir elektirikçiye gidip ölçtürün aküyü servis dandikse. -
Akü bitiyor. -
Ne çıktığını da paylaşırsanız sevinirim, nadiren denk geliyor bana da fakat sebebini bulamadım.
-
Daha gidemedim, iş güçten fırsat olursa hafta sonu halledicez, haber ederim hocam -
-
Akü ölecek inci akü al tak hem ekonomik hem kalitesi iyi -
Çıkma akü taktırsaydınız, ben yıllardır aküye para vermem. Akücülerde olur genelde kazalı araçlardan çıkan aküler oluyor. 100-150 liraya veriyorlar. Herhangi bir garantisi yok ama 72 amper taktırırsanız zaten 2-3 yıl daha rahat götürüyor. Yeni aküye para vermek mantıklı değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 16 Ekim 2021; 18:5:4 > -
Valla orjinal sıfır taktım bi 7 sene daha kafam rahat -
S&S akü için biraz güçlü akü lazım kafana göre öyle takamazsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X