Şimdi Ara

Arada kaldığım kasalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TT'ye o paraları vereceğine bence de Be Quiet al. ya şu kasaya 2 tane aynı fandan al diyecem ama tanesi bin liraysa aynı hesaba gelir 4 fanlı olanıyla. hani çok ışık vs sevmiyorsan?

amazon
    Be Quiet! BGW37 Pure Base 500DX Pencereli Oyuncu Kasası, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/Be-Quiet-BGW37-Pencereli-Oyuncu/dp/B087D7DBW6

amazon
    Be Quiet Pure Base 500 FX Siyah, Orta Kule ATX kasa, ARGB, 4 önceden kurulmuş Light Wings PWM vantilatör, kırılmaz cam pencere
    https://www.amazon.com.tr/Be-Quiet-BGW37-Pencereli-Oyuncu/dp/B0B832WB3R

bu satıcıdan cpu soğutucu aldık bir iki hafta önce. direkt bilişimport gönderdi Be Quiet dist'i.

donanım arşivi forum
    be quiet! Pure Base 500DX geniş inceleme
    https://forum.donanimarsivi.com/konu/be-quiet-pure-base-500dx-genis-inceleme.334078/

https://forum.donanimhaber.com/be-quiet-pure-base-500dx-alinir-mi--144567090

• Sempron 3200 kullanıcısına yanıt

Eyvallah genelde ilk tercihim o kasaydı zayen ama Thermaltake ceres 330 TG de çok yeni kasa, back conect ana kartları destekliyor ilerde iş görür bu yönden soğutmasıda sağlam, reset tuşu da var  

@Jake Lockley 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 13 Eylül 2024; 17:20:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt

Bequiet 500fx ve Dx in tek farkları fanları sanırım, dx alıp 14 lü fanlara sahip olsam daha mantıklı çünkü bende zaten 2 tane silverstone rgb 12 lik fan var olmadı bitane daha alıp o kasada üçlüye dönebilirim

Cooler Master Masterbox 600 de hoşuma gitti ama samırım ön toz filtresi yok

• evohan kullanıcısına yanıt

vay arkadaş sendeki de şans. kasa beğeniyorsun reseti olmuyor ön toz filtresi olmuyor fanı problem oluyor şöyle tam istediğin gibi bir şey çıkmadı. işte en baştan beni dinleyip amazon'dan 1899 liraya guardian pro alıp geçseydin reseti de vardı ön toz filtresi de ve 4 fanla geliyor. 322x4 zaten 1288 lira fanları yapıyor kasayı yanında hediye ediyorlardı 611 liraya. guardian'ın daha günceli ön panelde usb type-c de olan dark maxima v30 o biraz daha pahalıydı 2600 mü öyle bir şeydi.

bak fansızı da var ister elindeki fanlardan tak

Dark Maxima V30 Temperli Cam Yan Panel Fansız Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV30NF) | Teknobiyotik

ya da 4 fanlısı var ve aşağıdaki aparatı da alırsan ekran kartını dik de takabiliyorsun yani bu baktığın hangi kasada var?

Dark Maxima V30 Temperli Cam Yan Panel, 3x12cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV30) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik

Dark PCIe x16 4.0 Dikey Ekran Kartı Bağlama Aparatı 90 Derece Açılı 20cm VGA Vertical Riser Card (DK-CB-PC4X16) | Teknobiyotik

Yok eyvallahta, valla Dark almam  

yerli malı çakma tasarım.  sacı ince biraz başka da bir kötü tarafı yok hesaplı da ama tabi markalı kasalar gibi değil camını çıkar tüy gibi yani ele gelsin diye alışanlar için değil pek ama iş görüyor güzel tasarım yürütmüşler iyi kasalardan. sata ssd var mesela 2 tane nereye takacan çoğu kasada problemdir. kontrolcü olmaz genelde. işte demek ki bir de kalın sac yapsalar fiyatı uçacak o zaman yerli diye kimse almaz 4 5 bine dark ben de almazdım yani ama bunun tasarımı iyi kasa da bulamıyoruz hepsinin bir eksiği var. bir şeyden vazgeçip alacan o zaman düşündüklerinden birini.

• en kral mesh kasayı almıştım zamanında. uzay kurulum kadar soğutma sağlamıyordu. en güzeli açıkta kullanmak bırakın şekili.

• napervasız kullanıcısına yanıt

Hava akışı iyi olursa sağlar hocam yan kapak kapalı ve açık test yaparım ben genelde internette de var böyle çok test ,uygun kombinasyonu bulmalısın fan hızı dizilm vs

• craptastic kullanıcısına yanıt

Arka sayfadada önermişler gpu termal test sonuçlarını paylaştım hiç iyi durmuyor

• H5 Flow da çok güzel kasa aslında fiyatı da uygun 4 fanlı şekilde olanlarının, diğerlerine göre bir tık küçük ama abartı şeyler kurmayacaksak yine de yeterli bir genişlikte

konunun en başında "nzxt kasaların fanlarından bulabiliyorsan güzel olur ama hesaplı olmaz ve muhtemelen bulamazsın." demişim 4 fanlısını bulmuşsun daha ne bekliyorsun anlamadım? 

h5 flow in 2024 ü var o gelir mi TR ye onu da bekliyorum açıkçası birde Thermaltake ceres 330 daha geleceğe dönük bir kasa aklımı karıştırıyor :)

onun 2024'ü gelecek, geldi. 2025'i çıkmış yaparsan sen kasa falan alamazsın. kişiye bütçeye göre mükemmel cpu gpu seçimi vardır belki ama mükemmel kasa seçimi yoktur illa tam olmaz.

• www.vatanbilgisayar.com
    COOLER MASTER MASTERBOX 600 TG Mesh 3X140MM ARGB MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterbox-600-tg-mesh-3x140mm-1x120-argb-normal-ve-back-connect-anakart-dest.html

Bi inceleyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TimFoster

https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterbox-600-tg-mesh-3x140mm-1x120-argb-normal-ve-back-connect-anakart-dest.html

https://www.techpowerup.com/review/cooler-master-masterbox-600/7.html

Bi inceleyin derim.
    Evet hoşuma giden kasa back connect anakart da destekliyor ama öne toz filtresi koymamışlar maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Benimde aklıma takılmıştı ön toz filtresi. Mesh yapının delikleri cok küçük çaplı ama yine de yok. İstediğinize göre bi kasa bulursunuz umarım.

• TimFoster T kullanıcısına yanıt

evet kullanan da az yorum bakmak lazım o ön mesh çok fazla toz geçirmez ince dediğin gibi ama temizliği. vs nasıl olur temizlerken yıpranır mı bilemiyorum

• Ön panel, üstteki toz filtresinden daha iyi 

2 günde toz tutmadı temizliğini bilmiyorum. Piyasaya çıkalı bir kaç ay olmuş, bende yorum göremedim. Öndeki 140'lık fanlar güzel. Arkadaki 120'lik çok ses yapıyordu, arctic p12 pwm fan ile değiştirdim sessiz oldu. Toz filtresinin vasat olması dolayısıyla hava akışı oldukça iyi.

Eski kasada chipset, pcie güç tasarrufu açıkken oyun sırasında 67 görüyordu.

Bunda güç tasarrufu tamamen kapalı occt gpu testinde 58'i anca gördü.

İlave olarak fanlar %100 çalışırken ses çok artmıyor ama boştayken bile ses seviyesi yüksek.

Fan yuvalarının kızak şeklinde olması hoşuma gitti, sabit noktaya montaj yapma durumu yok.

Özetle egzoz fanı değiştirince kabul edilebilir seviyede ses oluyor. Airflow tarzı kasalarda tozlanmaya karşı pek önlem alınmıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFoster -- 6 Ekim 2024; 20:37:52 >

• TimFoster T kullanıcısına yanıt

sizde masterbox 600 var sanırım, toz olayına bir dikkat edin bakalım nasıl olacak :) aslında flow kasaların çoğunda var toz filtresi var , H5 - 57 Flow, 4000D Airflow da mesela var ... Lian Li lerde yok, CM kasalarda olurdu ama buna koymamışlar

Masterbox 600 ünde soğutması iyi olacağı belli CM den zaten kötü soğutma kasa çıkmaz, ses olayı ise mesela %60 dönerken ön fanlar seslimi onu anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 6 Ekim 2024; 21:43:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.