Anladım nzxt de tabi kaliteli güzel. Peki hemen hemen aynı fiyata bu Nzxt H7 flow daha iyi olmaz mı daha geniş gibi onda da toz filtresi var gibi. Ama birbirinden sizn için farkı olan bir kriter varmı bilmiyorum o kadar, bu daha geniş diye dedim ben.
|
Arada kaldığım kasalar (4. sayfa)
-
-
hocam incelmelere baktım h5 flow un soğutması h7 den daha iyi gibi yeni versiyonlarda, yalnız bu nzxt fanlar asus aura sync le falan çalışıyor mu onu bilmiyorum
-
H5 in durumu öyleyse ok. Kasanın fanları veya fan kontrolcüsü varsa anakarta 5v rgb olarak bağlanıyorsa ( ki çoğu güncel kasa öyle) anakart programları ile uyumlu çalışır. Anakart mesela msi olsa da çalışır. Kasa fanları anakart program seçmez bnm bildiğim kadaryla.
-
Fan kontrolcü yok bu kasada ama nzxt fanları kendi programları ile çalılıyor gibi şeyler duymuştum sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nzxt psu kullanıyorum ama kasasını hiç kullanmadım elimden geçmedi. Öyleyse Corsair gibi olabilir onunda bazı fanları öyle direk anakarta bağlanmıyor. Sanırsam Nzxt de ya kasada kontrolcü gerekiyor . Ayrı satılıyorsa onu ayrı almak gerekebilir. Çünkü 5 v rgb takılma şekli gibi değil sanırsam bununda fanları.
Şu link işe yarar mı bilmiyorum o kadar incelemedim isterseniz bir bakın, belki de denildiği gibi program indirilnce daha kolay oluyordur. Veya bu marka rgbli kasa kullanan bir arkadaş yorum yapar.
https://support.nzxt.com/hc/en-us/articles/4578100565659-How-to-Connect-NZXT-Aer-RGB-2-Fans
You tube ta inceleme videoları vardır muhtemelen, onun bağlanma şeklini falan gösteriyorlar genelde çoğu kasada bir bakın isterseniz. Kasayı tanıtrken onları da gösteriyorlar .
-
Bugün sipariş ettiğim lian li lancool 3 elime ulaştı. Hemen oturup birkaç test yaptım. Sonuçlar çok iyi çünkü ben bundan önceki kasamı kapağı açık kullanıyordum ama içinde fan yoktu. Lancool 3, kapağı açık kullandığım kasamla aynı ısıları vermeyi başardı, kapalı bir kasanın açık kasa kadar serin çalışması zordur. Bu arada ısılar daha stabil çünkü sürekli bir hava sirkülasyonu var. Hatta camı açtığımda yani ortamdaki hava biraz daha serinlediğinde bugüne kadar aldığım en düşük işlemci sıcaklıklarını aldım. 1-2 derece fark etti ama yine de başarılı.
Kışın kasanın farkını çok anlayamam çünkü cam kapı kapalı, odaya taze hava girmiyor. Odamda cam kapı açınca hava rüzgarlıysa ceyran oluşuyor yani hava hızlıca girip çıkıyor o yüzden yazın en sıcak günde bile kışın aldığım sıcaklığın üstüne çıkacağımı zannetmiyorum.
Kasanın soğutması çok iyi gerçekten, güle güle kullanın, yazın bir tık daha sıcak olacaktır illaki ama kasanınbyan kapağı kapalı nın açık hale göre daha soğuk olması kasa hava akışı çok iyi olduğunu gösterir, bunun karkşılaştırmasını yapam testlerde var youtube da
Merak ettiğin önde toz filtresi olmadığı için tozlanma çok olur mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Kasım 2024; 9:28:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi kasayı aldınız hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla daha almadım, be quiet 500dx, thermaltake 330 tg, fractal desing mesfiy 2 compact, nzxt h5 flow 2024 arasında yım
360mm soğutucu kullanacaksanız be quietı eleyin. Diğerlerini araştırmadım ama be quiet görünüş olarak iyi gibi be hocam. Bide siz be quiet kasa sahibi olun
Normalde ben cooler masterdan başka kasa bakmamda. Gün içinde zaten epi topu 4-5 saat anca oyun oynuyoruz hava akımı über başarılı olmuş olmamış çok takmazdım ben.
Bazen oyuna girip lobide beklerken oturma odasına geçip kanepede telefon karıştırırken buluyorum kendimi 1 saat geçiyor oyun hevesim kalmıyor exit atıyorum oynamadan
Şu sıralar sıkıntıdan ps4 e sardım 2019 yılına geri döneyim diye. Nostalji yapmaya çalışıyorum ama o ilk hazzı alamıyorum. Kafamı kaldırmazdım televizyonun başından full need for speed sabahlara kadar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam benimde kasa corsair c70 ... 10 senedir kullanıyorum zaten :) Alacağım kasayı da çok uzun süre kullanmak isterim hayırlısı ile ... Be Quiet kasalar çok hoşuma gidiyor ,baya tok duruyorlar sağlam ve estetik, üst segment japon ve alman arabaları gibi :) ama işte reset tuşu bile olmaması canımı sıkıyor, Thermaltake Ceres 330 TG nin ön giriş ve tuşları çok zengin, back connect anakartları da desteklediği için daha bir geleceğe yönelik gibi, Fractal Desing Mesfiy 2 Compact da daha komplike bir kasa estetiği de güzel valla karar veremiyorum :)
-
Bu kasada bendede reset tuşu yok. Çok elzem olur mu dedim acaba ama 1 senedir reset ihtiyacı duymadım
Sanırım benim kasadaki led değiştirme tuşu yerine reset atma fonksiyonunu atayabiliyorum ama nasıl yapılıyor bilmiyorum şahsen
Sizin kasa neydi
Td500 mesh v2 beyaz
Bu modele baktın mı hocam?
-
Selamlar yeni toplayacağım pc için 1999₺ ye bunu aldım sizce iyi mi yaptım? Bir de arkada fan yok fan ne almalıyım?
Yoksa başka alternatif marka modellere mi yönelmeliyim
Edit:RAIJINTEK PONOS Ultra MS4 hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özket -- 16 Kasım 2024; 1:8:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bütceniz nekadar hocam, bunu kullanacaksanız arkaya fan alın muhakkakquote:
Orijinalden alıntı: özket
Selamlar yeni toplayacağım pc içinhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0C78M4Z5D?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_65MKBF7NJMWNEW1CT5A9_1&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_65MKBF7NJMWNEW1CT5A9_1&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_65MKBF7NJMWNEW1CT5A9_1&starsLeft=1&skipTwisterOG=1 1999₺ ye bunu aldım sizce iyi mi yaptım? Bir de arkada fan yok fan ne almalıyım?
Yoksa başka alternatif marka modellere mi yönelmeliyim
Edit:RAIJINTEK PONOS Ultra MS4 hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Valla bütçe karar vermedim fiyat performans bir şey arıyordum bunu aldım fan almadım henüz ama
Prime Üyeleri İçin Fırsat: FSP CUT592 Black EATX TG Full Tower Case 3x140mm ARGB + 1x140mm amazonFSP CUT592 Black EATX TG Full Tower Case 3x140mm ARGB + 1x140mmhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CH1HC24M?ref=cm_sw_r_apan_dp_PB29277TK2SD65PTYVFA&ref_=cm_sw_r_apan_dp_PB29277TK2SD65PTYVFA&social_share=cm_sw_r_apan_dp_PB29277TK2SD65PTYVFA&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
Bu kasayı yeni aldım önde 3 tane 14 cm fan arkada 1 tane 14 cm fan olması ve her yerde toz filtresi olması cezbetti amazon taksitte yapıyor peşin fiyatına malzemesi de gayet kaliteli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
çok donanımlı bir kasa gerçekten güle güle kullanın, 593 olan modelin incelemesi var baktım biraz ama soğutması pek iyi değil nedense
techpowerupFSP CUT593 Premium Edition Reviewhttps://www.techpowerup.com/review/fsp-cut593-premium-edition/8.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X