Şimdi Ara

ARADA KALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. 3-4 aydır kafamı kurcalıyor bu konu. Herkesin düşüncesini merak ediyorum gerçekten yazarsanız mutlu olurum. Şuanda ankara üni. elektronik bölümündeyim ve bu yıl dgs ye gireceğim. ODTÜ İTÜ HACETTEPE gibi okulların elektrik elektronik müh. veya elektronik haberleşme müh. bölümlerine geçiş yapma gibi bir düşüncem var. Mevcut okulumdan mezun olduğumda yaşım 23 olmuş olacak. Mühendisliği bitirdikten sonra ise 27-28 yaşında olacağım. Asıl kafamı yoran kısım bu. Belli bir sermaye ve sağlam bir elektronik-yazılım bilgisine sahibim. Bu sermaye ile bir iş kurmak mı daha mantıklı yoksa bu saydığım güzide okullardan mezun olup iyice kendimi geliştirmek mi ? Ama eninde sonunda kendi işimi kurmak istiyorum mühendisliği bitirsem bile. Gerçekten çok arada kaldım değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler  .

• sen eğer çok iyisen konunda,şimdiden paranın belini kırmış olmalıydın ...

ortanın biraz üzerisin madem iş yapmak ayrı beceri ister o yüzden bari okulun iyi olsun böylece düzgün bir şirkete kapağı atarsın.

• fsh77 kullanıcısına yanıt

Değerli yorumun için teşekkür ederim. Güzel para kazandım zaten sermayem var diye ondan diyorum. Ama küçüklükten beri mühendis olmak istemişimdir hep en çok bu yüzden radikal karar alamıyorum  

• upup

• Ticaret kafan varsa okulu boşver, yurt dışına git kurtar kendini

• Bu işten para kazandığına göre akademik dusunmuyorsan, okul sırasındada çalışman ve tecrübe kazanman iyi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fsh77 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • halil altın H kullanıcısına yanıt

Öyle bir alternatifte var. Okulu kazandıktan sonra yine bir şirket kurup hem de okuyabilirim. Veya okurken dediğin gibi aynı zamanda çalışadabilirim. Yorumun için teşekkür ederim  .

• upp değerli yorumlarınıza açığımm...

• Varsayalım ileride çok zengin olup, patron olacaksın hemen iş dünyasına atılırsan. Sürekli keşke üniversiteye devam edip mühendis de olsaydım diye aklına gelip için sızlayacak mı? Yoksa iyi ki bu kadarıyla bırakmışım mı diyeceksin?

• Khenzur K kullanıcısına yanıt

Küçüklükten beri mühendis olmak istiyorum içim sızlar evet. Bu hayalimi bulanıklaştıran yukarda da yazdığım gibi mühendisliği bitirdiğimde 27-28 yaşında olacağım çok mu geç olur düşüncesi. Değerli yorumun için teşekkür ederim.

• MadEngineer M kullanıcısına yanıt

Ben de bu noktayı farkettiğim için özellikle üzerinde düşünmeni tavsiye ederim. Çünkü önemli olan gönlünün ne istediğidir. Eğer gerçekten istediğin mühendis olmaksa, bunun ne kadar süreceği, nelere mal olacağı vs önemli değildir.

• Khenzur K kullanıcısına yanıt

Çok çok teşekkür ederim değerli yorumun için  .

• Hayır geç değil, sonradan pişman olacaksan mühendislik oku. Ha o kadar pişman olmam diyorsan boşuna okuma zaten bilgiysen bir şey katacağı da yok, sermayen de varmış mis gibi kendi işinin patronu ol, lisans okuyacağım diye harcadığın yıllarda kim bilir kaç para kazanicaksin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Değerli yorumun için çok teşekkür ederim. İkisini birlikte yürütmek çok mu ütopik olur acaba  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.