Şimdi Ara

Arada kaldım, karar veremiyorum, indirimler kaçıyor... Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3000-6000 tl arası bütçem var ultrabook için. Fakat sorun şurada, laptop'u normal insanlar gibi kullanmıyorum.

En uzun süre dayanan laptop 2 yıl götürdü. Geçen sene aldığım yoga 510 bu sene hurdaya döndü sayılır. Sokakta, parkta, seyahat ederken, yerde, banyoda her yerde kullanıyorum. Akıllı telefonla aram yok bu yüzden her işimi laptoptan yapıyorum, oynadığım oyunlar diablo ii ve grafik istemeyen oyunlar...

Pc genelde 7-24 açık olur, 15-20 sekme hep açıktır, çok yazarım dolayısıyla klavyesinin iyi olması daha mantıklı.

Aklımda xps 13 almak var fakat en az 5500tl verip 1-2 yıla hurdaya çevirmek istemiyorum. Düşürmeye vs dayanıklı bir laptop lazım bana... Bu sefer bir laptop alıp şöyle 3-4 yıl öldürene kadar kullanmak istiyorum. Aklımda thinkpad ya da toshiba tarzı düşürmeye vs dayanıklı laptop almak var ama onlarında işlemcileri 4. 5. nesil...Kararsızım...

Özetle,

1- 3000-6000 tl bütçe.
    2- Tercihen 13, en kötü 14 inç laptop tavsiyesi, 15,5 çok fazla büyük geliyor.
    3- darbeye vs dayanıklı olması lazım.

Ne önerebilirsiniz?

Sizce xps 13 dayanıklı mıdır? Yoksa benim gibi bir kullanıcı için çöp müdür? Pahalı olması pek sorun değil, maddi olarak sıkıntıda değilim fakat ziyan olsun istemiyorum.

Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• macbook düşündünüz mü
  • Çok kemküm etmeye gerek yok. Madem laptop canavarısınız ve nazik kullanmıyorsunuz, alcağınız bilgisayar thinkpad x1 carbon. 2 yıl sonra çöp edip yine alacağına şu bilgisayara 3 bin daha koyarsın ömürlük - askeri düzeyde sağlam bir cihazın olur.
  • 14 ekran, GTX 1060 ekran kartı ve sokakta, parkta, seyahat ederken rahatlıkla kullanacağın bir cihaz.

https://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/msi-gs43vr-7rephantom-pro-090xtr-i7-7700hq-8gb-gtx1060-6gb-128g-P244911601
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok kararsız kaldım yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.