Şimdi Ara

Arada Kaldım. Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Blackberry 9800 Torch telefonunu almak için para biriktiriyordum bir süredir. Sonunda param birikti. Onda film izlerim ve daha birçok şey yaparım diye o modeli seçmiştim. Birde Q klavyesinden dolayı. Neyse bu telefonu almayı düşünürken aklıma başka bir fikir daha geldi. Ses sistemimi genişletsem mi acaba diye. Şimdi telefon elektroniktir düşer falan birşey olabilir. Ama hoparlörün öyle birşeyi yok tabi. Sizce ne yapsam?

Not: Şu an en ağır basan ses sistemi bana gör. Çünkü en büyük ilgimdir. Hangisi mantıklı olur?

• BB AL.
  • Bir arkadaşım bugün :iPhone'un 2 yilda geldigi hali bu telefonu 3uncu ayinda yasiyo suan. Rezillik yani, acilen bi update falan gonderip su kitlenmeleri goruntu kaymalarini yavaslamalari falan halletmeleri lazim. Bi Apple sever olarak yaptigim bu sadakatsizligin cezasini cektim. Appledan baska yar olmaz hahaha dedi Torch için.
  • Blackberry diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuzzyWuzzy

Bir arkadaşım bugün :iPhone'un 2 yilda geldigi hali bu telefonu 3uncu ayinda yasiyo suan. Rezillik yani, acilen bi update falan gonderip su kitlenmeleri goruntu kaymalarini yavaslamalari falan halletmeleri lazim. Bi Apple sever olarak yaptigim bu sadakatsizligin cezasini cektim. Appledan baska yar olmaz hahaha dedi Torch için.

Torch u hiç tavsiye etmiyor musunuz yani şimdi? Halbuki memnun olanlar var ama ne bilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByTaRaNTULA

quote:

Bir arkadaşım bugün :iPhone'un 2 yilda geldigi hali bu telefonu 3uncu ayinda yasiyo suan. Rezillik yani, acilen bi update falan gonderip su kitlenmeleri goruntu kaymalarini yavaslamalari falan halletmeleri lazim. Bi Apple sever olarak yaptigim bu sadakatsizligin cezasini cektim. Appledan baska yar olmaz hahaha dedi Torch için.

Torch u hiç tavsiye etmiyor musunuz yani şimdi? Halbuki memnun olanlar var ama ne bilim..

Az biraz kıl tüydür ondan çok fazla takılmış olabilir ufak ayrıntılara.Kendi fikrimi sorarsan bbm kullanmayacaksan bb gereksiz derim.
  • Şarjı felaket az oyle boyle değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ByTaRaNTULA

quote:

Az biraz kıl tüydür ondan çok fazla takılmış olabilir ufak ayrıntılara.Kendi fikrimi sorarsan bbm kullanmayacaksan bb gereksiz derim.

Çoğu işletim sistemi karışık falan diyor. Aslında ben daha çok şarkı dinlemek, internette dolaşmak, film izlemek ve Q klavyeli olduğu için mesaj yazmak daha kolay olur diye almak istiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.