Şimdi Ara

Aradaki Husumet Sağ-Sol Kavgası Gibi Olmaya Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe,Galatasaray ve Beşiktaş Tarafarları arasındaki gerginlik artık sağ sol kavgası kadar büyümeye başladı eskiden öldürülen yoktu artık onlarda başladı örneklerde var.Ülkede Holigalinizm kafası çoğaldı bu hastalıklı kafalar kadın katilleriyle aynı piskopatlık derecesinde değerlendirilmelidir bakın abartmıyorum şurda Tümer bursa maçında 11 cm ofsayt dedi diye bursa'da boğazını sıktılar bunun fitilini tabikide bazı futbolcular ateşliyor başta emre ve volkan,aziz gibileri ortamı ateşliyorlar ama burda bile bu adamlar ölse sevinecek insanlar var bunlara allah akıl fikir versin.

Siz bu ülkenin sporcusuna,gazetecisine,medyacısına,siyasetçisine şiddet gösteremezsiniz sevmeseniz nefret etseniz bile.Aklı olan düzgün düşünebilen dediklerimi mantıklı bulur zaten...

Bu holigan kafadaki insanları allaha havale ediyorum akılları başlarına gelir umarım

• esco naber ?
  • Ülkedeki ayrışma bence daha üst noktada futbol ancak ülkenin durumunu örtmek için bi yorgan vazifesi görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hosgeldin Escobar
  • Şu adamı şikayet edin.Ben ettim,yöneticiler nedense dokunmamış.
    Andreas Escobar'ın fakesi bu.Hesabı kapandıktan sonra bunu kullanmaya başlamış.

• Dar-ül Harb D kullanıcısına yanıt
    birader ne fakesi ya fake falan değilim olsam zaten ben andres'im derim bi hesap kapandıktan sonra diğer hesapla yazmanın neresi suç ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wonder Woman JL

birader ne fakesi ya fake falan değilim olsam zaten ben andres'im derim bi hesap kapandıktan sonra diğer hesapla yazmanın neresi suç ayrıca

senin açıklamn da AYnin açıklaması gibi olmuş
    - şike yaptıysam FB için yaptım ( 2. kez hesap açmak suç mu )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Baskaninin taraftarı seni

• amonRa kullanıcısına yanıt
    birader bu hesabı ben 2 sene önce açtım ne fakesi ya saçma sapan konuşuyosunuz la adam zaten kendini bilerek banlamış yazacak olsa banlamaz zaten troll adam
  • quote:

birader bu hesabı ben 2 sene önce açtım ne fakesi ya saçma sapan konuşuyosunuz la adam zaten kendini bilerek banlamış yazacak olsa banlamaz zaten troll adam

Bu bölümde uzun zamandır takılıyorum.Escobar'ın hesabı kapanana kadar senin gibi bir kullanıcıya rastlamadım.
    Adamın ne zaman hesabı kapandı; piyasaya sen çıktın.
    Adamın trollce yazılar yazdığını biliyorsun; ki sen de zaman zaman trolluk yapıyorsun.
    Ne tesadüftür ki mesajlarında genelde noktalama işareti kullanmıyorsun; Escobar da kullanmıyordu.
    Bu kadar tesadüfün bir araya geleceğine inanmam ben.sözünü tutup hesabını kapatacak mısın?

• quote:

Timur Alp
    Timur Ali
    17 Haziran 1994
    17 Haziran 1993

Ok kardeş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

Timur Alp
    Timur Ali
    17 Haziran 1994
    17 Haziran 1993

Ok kardeş.

Bak bunu kaçırmışım.

• Mitokondri. kullanıcısına yanıt
    kardeşim tesadüf ne diyeyim fake olsam direk profili gizlerdim zaten saçma sapan konuşmaya devam ben size niye kanıtlayayım ki zaten
  • Meslek Öğrenci,Prodüktör
    Meslek Prodüktör
    mobil cihazlar lg yalan söylemenin lüzumu yok.

• Mitokondri. kullanıcısına yanıt
    ya birader niye yalan söyleyeyim şaşırdınızmı siz gerçekten fake olsam fakeyim derim allah allah sanki adam öldürdük niye söylemeyeyim boş bi konu yüzünden saçmalıyoruz
  • quote:

ya birader niye yalan söyleyeyim şaşırdınızmı siz gerçekten fake olsam fakeyim derim allah allah sanki adam öldürdük niye söylemeyeyim boş bi konu yüzünden saçmalıyoruz

Tamam öyledir

• escobar da teşrif etmiş
  • Yav herkes forumlarda böyle konuşuyor gerçekte fanatik arkadaşlarla oturduğumuzda herkes kendi takımına sallıyor zaten ne sağ solundan bahsediyorsunuz akıllı olan insan bu kadar takıntı yapmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.